Baker Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 HIRSCH Arne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 HIRSCH Andy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Hirsch Urbane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Chlapci tenhle řemínek je POHODLNÝ!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petu Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Chtěl bych poděkovat. Včera objednám a dnes to přijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Poděkování StrapShopu. Jeden den jsem objednal a další už frčel řemínek za mnou Z mé strany spokojenost Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Strapshop je super! Vždycky krásná uhledná obálka pro radost:) Dneska od Vás testuju hybridní Hirsch. Zatím je skvěle pohodlnej na ruce a pocení opravdu nula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Tak nakonec jsem objednal Paul a myslím, že dobrý. Přidal jsem k tomu ještě Bergeon a tím to vymění i pazneht jako já. Díky Strapshop za super balíček, určitě není poslední... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Sailcloth a bronz. Ze mě super. Děkuji Strapshop.cz... (Je teda tvrdej jak trestající pěst dělnické třídy, ale nosí se dobře) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LainCoubert Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Vcera objednano, dneska na ruce. Tohle je proste top servis! Diky Viktore!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 Tak jsem nevydržel a kůži místo na podzim, koupil už teď :). Černý Hirsch Heavy Calf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 11. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2022 Dneska dorazil zlatohnědý Hirsch Heavy Calf na Béčka, děkuji míč Viktore @Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Tak dneska dorazila zásilka a jde se převlíkat.... Díky! @Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna Viktore, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna před 30 minutami, Kid_A napsal: Viktore, diky Pěkné Jirko, jestli je to ARNE, tak dobrá volba, mám jej také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května (upraveno) dorazil Campagnolo Cordura na fieldy ... spokojenost, rychlá reakce obchodu, za chvíli doma https://www.strapshop.cz/campagnolo-synteticke-reminky/campagnolo-canvas (teda kdyby se státní podnik nesnažil provozovat balikovnu ve spolupráci s Alzaboxem ... tohle soudruhům prostě pořád nejde) Upraveno 15. května uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června (upraveno) Přehození na obyčejný nato z origo tahu, který je sice hodně pohodlný, ale teď v létě ta mikroregulace na doladění během dne chybí Upraveno 4. června uživatelem childe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června Rychlé odeslání zásilky, vše na jedničku. Nato už je na hodinkách. Doporučuji a díky! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se