Přejít na obsah

Ach ta voda :(

JirkaBilek

Doporučené příspěvky

před 11 minutami, JirkaBilek napsal:

Jde mi o odstranění vody. Stál jsem nad bazénem a nastavoval datumovku, když se v tom nečekaně objevil náraz do zad od mého nejstaršího synka a už to bylo..

Jinak ty jo sorry, tohle jen tak nevymyslíš...🤣 aneb jak utopit potápky 🤣

• Haha 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 43 minutami, JirkaBilek napsal:

Jde mi o odstranění vody. Stál jsem nad bazénem a nastavoval datumovku, když se v tom nečekaně objevil náraz do zad od mého nejstaršího synka a už to bylo..

S tymto si mal zacat pribeh.

Skusit vysusit ako to pojde a hodinar na kontrolu urcite.

Odkaz ke komentáři

S tymto si mal zacat pribeh.
Skusit vysusit ako to pojde a hodinar na kontrolu urcite.

Urcite na servis, tim se minimalizuji skody, kdyz to nechas byt, tak to uz bude jenom horsi.. tipnu ze par dni jeste pobezi v klidu, ale ony se urcite zastavi..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

Dal jsem to do rýže. Zítra k hodináři. Jakmile bude vyřešeno, dám vědět kolik to stálo a jak dlouho to trvalo.

Tuším, že rady od hodináře typu:

1. “nehrajte si s hodinkami u bazénu”

2. “asi máte nekvalitní sperma”

3. “Uz se radši nemnožte”

sem psát ani nebudu.

Zatím děkuji převelice všem.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Dal jsem to do rýže. Zítra k hodináři. Jakmile bude vyřešeno, dám vědět kolik to stálo a jak dlouho to trvalo.
sem psát ani nebudu.

Kdyz na to koukne rychle, tak se snad nic neznici a bude to klasickej komplet servis strojku a pokud to je normalni hodinar a ne breitling ad tak na to koukne fakt rychle a cena nebude zavratna..snad cifernik s ruckama bude nedotcenej, jinak breitling cena za cifernik cca 7k a vice a tak dale.. (trochu jsem uz v servisu utracel , tak mam krapet prehled)
Odkaz ke komentáři

@JirkaBilekBer to třeba jako záminku pro rychlý výlet do Jihlavy - svoje béčka už jsem tam "v lázních" měl a rozhodně se to vyplatilo. Jinak u solidních moderních potápek by hodinář mohl vrtět hlavou i proto, že funkční několikanásobné těsnění by mělo držet i při vyšroubované korunce - teda pokud se s ní pod tou vodou nemanipuluje (prodávám jak jsem u Rudy koupil, na testování nemám koule). Z téhož důvodu bývají marné i pokusy o "vysoušení vysunutou korunkou v hrnku rýže na sluníčku": hodinky v první řadě potřebují "odšpuntovat", zkontrolovat kolik vody se kam dostalo - a teprve pak se uvidí co dál, samotné zamlžené sklíčko nemusí být na "totálku" (2893-2?), cena znatelně naskakuje když to odnese i cifr s ručkama.

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
V 23. 6. 2024 v 21:00, JirkaBilek napsal:

sem psát ani nebudu.

Jak to dopadlo? 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Hlavně jednat rychle, než voda napáchá škody, povolení korunky nepomůže, tamtudy se tam snadno dostane, ale ven strašně pomalu. Vím z vlastní zkušenosti. Běžel jsem k hodináři, povolil mi víčko zjistil, že reznout nic nezačalo a dal mi je povolený, abych si je otevřel a vysušil na topení. Zavřel jsem si je sám. Byly to bateriový chrona s Rondou.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...