Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
co znamena spravny vek? pokud se prodaj ty moje becka, tak se na ne jedu podivat do blavy, pokud budou fakt krasny, tak je i beru :)

No nekde tady na foru jsem cetl, ze minimalni vek pro rolex je 40 a vice, takze mam jeste chvilku cas :D

Odesláno

Pro mě je ideální a dostupný vintage Oyster s datumem. Při troše štěstí se dá pořídit v ceně cca 1500-1800USD. Velikost 35-36mm nevadí :-)

P.S. Nemáte někdo link na stránku s přehledem historie této modelové řady?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
No nekde tady na foru jsem cetl, ze minimalni vek pro rolex je 40 a vice, takze mam jeste chvilku cas :D

kdyz ne ted, tak do dvou let proste nejaky rolexy koupim, zivot bez nich uz me nebavi :) 40 a vice bych videl mozna jako limit pro zlaty rolexy, ale to asi taky bude driv...

Pro mě je ideální a dostupný vintage Oyster s datumem. Při troše štěstí se dá pořídit v ceně cca 1500-1800USD. Velikost 35-36mm nevadí :-)

P.S. Nemáte někdo link na stránku s přehledem historie této modelové řady?

ani nevis, jak ti smireni s velikosti 36mm zavidim... :)

Odesláno
To ja taky, je tolik peknych vintage modelu, jen ta velikost, ta velikost :(

Hubená ruka + možnost sníst skoro všechno bez omezení a bez následků :-) to je výhoda nás chronických hubeňourů....

Návštěvník YPO?
Odesláno
BTW - ani na pořádném zápěstí není 36mm málo:

cruis je přeci chípák :) - ten má do chlapa daleko - safi ty jsi proti němu rambo

Odesláno (upraveno)

Nemůžu si pomoct, ale tahle velikost už mi i na něm moc nesedí ( Cruise 165cm +- autobus)... A safi, Ty, takový estét a prdneš sem fotku , kde má Cruise zlatý prsten a takové hodinky :D :D

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

něco na tom věku je, už jsem je chtěl koupit, ale po vyzkoušení na ruce a dlouhé úvaze jsem šel do "B", ve třiceti se na tu značku prostě necítím ...

Odesláno
Nemůžu si pomoct, ale tahle velikost už mi i na něm moc nesedí ( Cruise 165cm +- autobus)... A safi, Ty, takový estét a prdneš sem fotku , kde má Cruise zlatý prsten a takové hodinky :D :D

:thumbsup_anim: hele jak je to vlastně s etiketou? Vím, že barva hodinek a manžetových knoflíčků by měla být +- stejná. Ale jak to je se snubním prstenem? (Když už tu řešíme soulad pásku hodinek s barvou bor :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: )

Odesláno (upraveno)

37 mm a pripadal sem si divne...

SeikoSNX99337mm.jpg

35 a to uz neslo...

CK35mm.jpg

jojo, s diskuterem sme toho hodne tehdy probrali :)

Upraveno uživatelem sibirnaya

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...