xlaque Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Je toho viac-Yacht-master I, GMT master II, Turn-o-graph, vintažne Datejusty, predchadzajuci Sea-Dweller, .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Bily Daytony me moc libit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 co znamena spravny vek? pokud se prodaj ty moje becka, tak se na ne jedu podivat do blavy, pokud budou fakt krasny, tak je i beru No nekde tady na foru jsem cetl, ze minimalni vek pro rolex je 40 a vice, takze mam jeste chvilku cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Pro mě je ideální a dostupný vintage Oyster s datumem. Při troše štěstí se dá pořídit v ceně cca 1500-1800USD. Velikost 35-36mm nevadí :-) P.S. Nemáte někdo link na stránku s přehledem historie této modelové řady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 No nekde tady na foru jsem cetl, ze minimalni vek pro rolex je 40 a vice, takze mam jeste chvilku cas kdyz ne ted, tak do dvou let proste nejaky rolexy koupim, zivot bez nich uz me nebavi 40 a vice bych videl mozna jako limit pro zlaty rolexy, ale to asi taky bude driv... Pro mě je ideální a dostupný vintage Oyster s datumem. Při troše štěstí se dá pořídit v ceně cca 1500-1800USD. Velikost 35-36mm nevadí :-) P.S. Nemáte někdo link na stránku s přehledem historie této modelové řady? ani nevis, jak ti smireni s velikosti 36mm zavidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 ani nevis, jak ti smireni s velikosti 36mm zavidim... To ja taky, je tolik peknych vintage modelu, jen ta velikost, ta velikost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 To ja taky, je tolik peknych vintage modelu, jen ta velikost, ta velikost Hubená ruka + možnost sníst skoro všechno bez omezení a bez následků :-) to je výhoda nás chronických hubeňourů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 BTW - ani na pořádném zápěstí není 36mm málo: Source: http://rolexblog.blogspot.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 BTW - ani na pořádném zápěstí není 36mm málo: cruis je přeci chípák - ten má do chlapa daleko - safi ty jsi proti němu rambo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 BTW - ani na pořádném zápěstí není 36mm málo: na poradnem? ses zhulenej? dyt je to trpaslik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 (upraveno) Nemůžu si pomoct, ale tahle velikost už mi i na něm moc nesedí ( Cruise 165cm +- autobus)... A safi, Ty, takový estét a prdneš sem fotku , kde má Cruise zlatý prsten a takové hodinky :D Upraveno 31. ledna 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 něco na tom věku je, už jsem je chtěl koupit, ale po vyzkoušení na ruce a dlouhé úvaze jsem šel do "B", ve třiceti se na tu značku prostě necítím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Nemůžu si pomoct, ale tahle velikost už mi i na něm moc nesedí ( Cruise 165cm +- autobus)... A safi, Ty, takový estét a prdneš sem fotku , kde má Cruise zlatý prsten a takové hodinky :D hele jak je to vlastně s etiketou? Vím, že barva hodinek a manžetových knoflíčků by měla být +- stejná. Ale jak to je se snubním prstenem? (Když už tu řešíme soulad pásku hodinek s barvou bor ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 kdyz davas reply, fotku vymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 na poradnem? ses zhulenej? dyt je to trpaslik no jo, tak to asi nebyl ideální příklad...BTW...říká se, že na velikosti nezáleží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 (upraveno) 37 mm a pripadal sem si divne... 35 a to uz neslo... jojo, s diskuterem sme toho hodne tehdy probrali Upraveno 31. ledna 2009 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 35-37mm je prostě málo, min 40, lépe 42, to je pro mě ( zápěstí 17cm ) ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honny Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 (upraveno) MILGAUSS GREEN Takytak. // sibirnaya - ty Seika odněkud znám Upraveno 31. ledna 2009 uživatelem honny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 37 mm a pripadal sem si divne... 35 a to uz neslo... jojo, s diskuterem sme toho hodne tehdy probrali Těch 37 je celkem v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 fakt ze ne. kdo byl na srazu ted v brne tak i muze potvrdit, ze midlochovi brajtle chronomaty na me vypadaly nepatricne.. a to mam jen 17,5 zapesti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se