Přejít na obsah

Vulcain Skindiver Nautique LE Chronomag

Doporučené příspěvky

Takhle na první pohled se mi ten světlejší (původní) zdá lepší. Ten prstenec je fajn, ale zas u té nové verze úplně netrefili barvy. Nevim, no.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

svetly (na pravo) je prva verzia, co sme zamietli, lebo chyba prstenec, ale je zase matny, podla poziadavky.

druha verzia syto modra prisiel dnes, prstenec tam je, ale cifernik je leskly a povrch je otrasny.

Odkaz ke komentáři

celkovo ten novy print mi pride odflaknuty, ani indexy nie su take 3D plne, napis Nautique je velmi tenucky, plus ho ta struktura cifru krivy.

mozem vam ich niekam poslat, nech si ich omakate nazivo, fotky tie nerovnosti zvacsuju, ale aj tak to nie je ziadna hitparada.

Odkaz ke komentáři

ja sa v tejto chvíli už spolieham na to, že Harwey má ten kvalitatívny štandard nastavený vysoko a vizuálne presne vie čo sme chceli, takže uzatváram si to s tým že s verziou, ktorú Harwey finálne odsúhlasí, budem ja určite tiež spokojný :) sám vidím že to asi nie je 100%, ale nedokážem zadefinovať čo treba zmeniť. 

mám čo nosiť takže ma ten čas až tak nepáli, skôr ma zaujíma dokedy sa ešte s nami bude Vulcainu chcieť naťahovať kým nás pošle s našimi požiadavkami a 10 ks limitkou dočerta :D 

Odkaz ke komentáři

Já sem Vám tu poslední live variantu dal k tomu schválenýmu návrhu...

1.thumb.jpg.f83b9e3a7a46d492455415e1d5cf7b33.jpg

...myslím, že to nevypadá blbě, jen ta tmavá vypadá na fotce hodně masivně, ale je třeba si uvědomit, že na těch renderech bylo jakoby sklo a to dělá tu světlost.

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

Nehovorim, ze to je pruser na kvadrat, ale ani 100%-ne to nieje.

Su tam 2 zadrhely. Chceli sme matny dial, tak ako je na prvej verzii, tento je leskly az moc. 

A textura povrchu ci nastreku je problematicka. Je fakticky ako hrubsi smirgel.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Udelat smirgl edition GS, tak z toho budou vsichni uchcavat… ;)

Jine cifry sekaj jak Bata cvicky a tady furt nejake cavyky.

Sesumarizuju to teda:
Takze lehce jinej odstin modre a matnej cifr s jemnejsi strukturou. Do tretice by to mohlo klapnout :)

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...