Přejít na obsah

Hodinky pro kluka 14let

Doporučené příspěvky

V 17. 8. 2024 v 23:41, SadClown napsal:

Jestli to byl pokus o vtip, tak se moc nepovedl...

Sorry, nechápu, nečetl jsem celé vlákno, jen jsem napsal, co by mě v této ceně pro mladého kluka napadlo jako první, co vydrží a co bych já v jeho věku ocenil..

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 17. 8. 2024 v 15:29, Chronopetr napsal:

Seiko ProspexSNE585 Prospex Blue Dial 38.5mm Stainless Steel Diver Solar Men's Watch, ale ta cena...😞

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Ty jsou teda ale fakt peckový.. tah bude nejspíš chřestýš, ale zase safír s antireflexem, 39mm... nicméně 2x uvedený budget takže nic, ale vypadají fakt super! 

Edit: hele ale i ty tvoje první uvedené pepsi Seika jsou supr, tak to nekomplikuj ;)

Upraveno uživatelem Spongebob
Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, Bert napsal:

Honzo, a nechceš třeba raději na Facebook? Tam najdeš spoustu podobných lidí, kteří si přečtou jen zlomek, no a pak hned začnou radit. Možná by ses tam cítil dobře .....

A ano, teď když jsem se díval, opravdu tam je pět odkazů, takže se ještě jednou omlouvám. Jen jsem navrhnul to první, co mě napadlo. Nemyslel jsem to zle, tak není třeba být hned cynický. Mám hodinky rád a chtěl jsem jen poradit.

• Like 2
Odkaz ke komentáři

Ještě na mě vyskočilo toto. Timestore má dost často ještě nějaké slevy a třeba tady někdo poradí aktuální slevový kód. Dost často to bývá 10%, čímž by ses dost přiblížil očekávané ceně. A za tyto hodinky dát 7000,-...jsou to stylovky a bude s nimi spokojený dalších x desítek let...

https://www.timestore.cz/seiko-sut403p1

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Chronopetr napsal:

Ještě na mě vyskočilo toto. Timestore má dost často ještě nějaké slevy a třeba tady někdo poradí aktuální slevový kód. Dost často to bývá 10%, čímž by ses dost přiblížil očekávané ceně. A za tyto hodinky dát 7000,-...jsou to stylovky a bude s nimi spokojený dalších x desítek let...

https://www.timestore.cz/seiko-sut403p1

Pardon za chybu v ceně, samozřejmě s 10% slevou to bude cca 7700,-. Pokud chce pořádné hodinky, je fanda po tátovi a není to nezodpovědný teenager, který je nechá ležet na lavičce při prvnim tréninku, tak to překročení limitu za takové hodinky není až tak zásadní. Tohle už jsou hodinky, za kterými se ohlédne kdejaký hodinkový nadšenec. 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Tak hodinky má doma ,nakonec to vyhrály Orienty,automaty. Jen takové rychlovlaky, velké poděkování Radkovi. Pšt má to být dárek k narozkám 😉

Upraveno uživatelem bohus76
  • Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, bohus76 napsal:

Tak hodinky má doma ,nakonec to vyhrály Orienty,automaty. Jen takové rychlovlaky, velké poděkování Radkovi. Pšt má to být dárek k narozkám 😉

To jsou 38 mm?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...