Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty Seiko prospexy 585 se mladému designově líbí,ale ta cena nic moc. Asi tu nezazněl ani Orient , klidně zkuste dát něco sportovnějšího ala ty Prospexy, dík. 

Odesláno
  V 17. 8. 2024 v 21:41, SadClown napsal:

Jestli to byl pokus o vtip, tak se moc nepovedl...

Rozšířit  

Sorry, nechápu, nečetl jsem celé vlákno, jen jsem napsal, co by mě v této ceně pro mladého kluka napadlo jako první, co vydrží a co bych já v jeho věku ocenil..

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Honzo, a nechceš třeba raději na Facebook? Tam najdeš spoustu podobných lidí, kteří si přečtou jen zlomek, no a pak hned začnou radit. Možná by ses tam cítil dobře .....

Odesláno

Já jsem mladému nabídnul Gshocky 5600 prostě klasiku na lítačku a zatím s nimi lítá 2měsíce... (samozřejmě záleží na tom jak je klučina situovaný - sport, kolo, sbírka motýlů atd....

Odesláno (upraveno)
  V 17. 8. 2024 v 13:29, Chronopetr napsal:

Seiko ProspexSNE585 Prospex Blue Dial 38.5mm Stainless Steel Diver Solar Men's Watch, ale ta cena...😞

h8f6dqnqlqu81.jpg

Rozšířit  

Ty jsou teda ale fakt peckový.. tah bude nejspíš chřestýš, ale zase safír s antireflexem, 39mm... nicméně 2x uvedený budget takže nic, ale vypadají fakt super! 

Edit: hele ale i ty tvoje první uvedené pepsi Seika jsou supr, tak to nekomplikuj ;)

Upraveno uživatelem Spongebob
Odesláno
  V 19. 8. 2024 v 19:37, Bert napsal:

Honzo, a nechceš třeba raději na Facebook? Tam najdeš spoustu podobných lidí, kteří si přečtou jen zlomek, no a pak hned začnou radit. Možná by ses tam cítil dobře .....

Rozšířit  

A ano, teď když jsem se díval, opravdu tam je pět odkazů, takže se ještě jednou omlouvám. Jen jsem navrhnul to první, co mě napadlo. Nemyslel jsem to zle, tak není třeba být hned cynický. Mám hodinky rád a chtěl jsem jen poradit.

• Like 2
Odesláno

Ještě na mě vyskočilo toto. Timestore má dost často ještě nějaké slevy a třeba tady někdo poradí aktuální slevový kód. Dost často to bývá 10%, čímž by ses dost přiblížil očekávané ceně. A za tyto hodinky dát 7000,-...jsou to stylovky a bude s nimi spokojený dalších x desítek let...

https://www.timestore.cz/seiko-sut403p1

Odesláno
  V 21. 8. 2024 v 20:02, Chronopetr napsal:

Ještě na mě vyskočilo toto. Timestore má dost často ještě nějaké slevy a třeba tady někdo poradí aktuální slevový kód. Dost často to bývá 10%, čímž by ses dost přiblížil očekávané ceně. A za tyto hodinky dát 7000,-...jsou to stylovky a bude s nimi spokojený dalších x desítek let...

https://www.timestore.cz/seiko-sut403p1

Rozšířit  

Pardon za chybu v ceně, samozřejmě s 10% slevou to bude cca 7700,-. Pokud chce pořádné hodinky, je fanda po tátovi a není to nezodpovědný teenager, který je nechá ležet na lavičce při prvnim tréninku, tak to překročení limitu za takové hodinky není až tak zásadní. Tohle už jsou hodinky, za kterými se ohlédne kdejaký hodinkový nadšenec. 

• Like 1
Odesláno (upraveno)

Tak hodinky má doma ,nakonec to vyhrály Orienty,automaty. Jen takové rychlovlaky, velké poděkování Radkovi. Pšt má to být dárek k narozkám 😉

stažený soubor (4).jpeg

stažený soubor (5).jpeg

Upraveno uživatelem bohus76
  • Dát hlas 3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...