Přejít na obsah

GARMIN Fenix 8

stando

Doporučené příspěvky

Jasně, chápu, zobecňujeme. 

No spíš ti odpovím pozvdechem - taky bych tuhle diskuzi nečekal. Tady. 

Spíš by mě zajímal ten microled. Jestli jsou ty fámy pravdivý a chtějí je pustit na jaře příštího roku. 

https://the5krunner.com/2024/10/21/3rd-leak-garmin-fenix-8-microled/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím, že omtom všichni básněj, jaká to bude pecka, nicméně se bojím ceny. To asi nebude ani za cenu amoledu. Ale věřím, že to vydaj, občas bejvaj časy mezi normální a "plus" (pro) verzí řady docela krátký. I když třičtvrtě roku je velmi krátká doba.

https://www.zivotsgarminem.cz/fenix-historie-hodinek-se-zacala-psat-uz-v-roce-2012-kompletni-prehled-modelu

Vidím to tak za rok - stejně jako v článku na the5krunner

Odkaz ke komentáři

Myslím, že MicroLed na jaře ani na podzim nevylezou, jelikož Tato technologie není ve své výrobě efektivní a myslím že i děsně drahá a absolutně nevyzkoušená na zařízení jako jsou hodinky

Odkaz ke komentáři

zdarec pánové má někdo zkusšenost s fenix 8 a jabkomobilem? Funguje to v poho ? Primárně mi jde o placeni hodinkama a čtení zpráv/odmítnutí hovoru na efkách.. Mám ultry 1 a na nich mi nevyhovuje baterka a že si oznámení zpráv nemůžu nastavit (hlasitost a tón).. Reálné postřehy?

Odkaz ke komentáři

Všechny Garminy fungujou s Applem stejně.
- placení není problém, přes aplikaci Garmin Connect nahraješ kartu do hodinek a pak už telefon nepotřebuješ (karta je v hodinkách, mobil můžeš nechat doma)
- zprávy a hovory jdou odmítat, ale notifikace nemůžeš si to filtrovat podle aplikací. Tj. buď ti choděj notifikace ze všech aplikací (SMS, Whatsapp, ...) nebo nic. Tohle je bohužel omezení systému a nic s tím neuděláš (Android to umí per aplikace).
Volání jde přijímat a odmítat v pohodě. 

Odkaz ke komentáři

Jen se tak na chvilku vmísím. Co se týká civilnějšího, až společenského nošení Garminů F8, o tom jsem psal už dřív - ano, F8 mi přijdou (zejména v některých provedeních) použitelné i pro společenštější příležitosti. Já bych si je k obleku nevzal, ale na středně formální obchodní jednání, proč ne. Nesouhlasím s tím, že výměna silikonu za kůži nebo tah nic neřeší - ano, společenské hodinky z toho nebudou, ale vypadá to mnohem civilněji. Někdy mi to připadá jako debata mezi příznivci etikety a volnomyšlenkáři a osobně myslím, že aktuální realita je někde mezi. Jistá etiketa je na místě, na druhou stranu, když se tak porozhlédnete po světě, nosí se všechno a v takové míře, že už to pomalu začíná být standard. Zmiňoval jsem vysoké manažery mlékáren, se kterými se setkávám - hodinky nejsou jejich hobby a tak nosí to, co je doma - určitě ne Garminy, ale také ne oblekovky. Tak něco mezi a často jsou to různé smartwatch (zdaleka ne vždy Apple). Doba se prostě mění. Ale přiznávám, že úplné jasno v tom nemám, jen nejsem příznivcem extrémů na obou stranách.

MicroLed - něco jsem zaslechl, ale netuším, v čem to může být o tolik lepší ani zda je šance, že to Garmin hodí na jaře na trh. Mám F8, 47 mm, Amoled, nabíjím po 14 dnech, displej se mi líbí, víc neřeším a osobně bych na to nečekal. Ale třeba mi spadne pusa, až to uvidím a pak to budu řešit.

Padl tu dotaz na odolnost titanové lunety. Mám hodinky asi 2 měsíce, nosím je 24/7, sundávám do sprchy a na nejhrubší práce. Na první pohled na lunetě nevidím ani stopu. Dal jsem někam pár fotek a lidé mi psali, že luneta je podrápaná. Nevím, buď to byla smítka nebo jsou to takové mikrověci, že jsou vidět na fotce ale očima je nevidím. Jo, vidím 2 minišoupanečky, ale jen když po nich vyloženě pátrám, což mi při mém intenzivním nošení nepřijde úplně špatné.

Nebojte se osmiček, podle mne to jsou nejlepší Fenixy co kdy byly..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...