PhoeniX Odesláno 6. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Pouzdro klasické "bremonťácké", v reálu to bude vypadat dobře myslím si - půjde to do kontrastu s cenou.
Návštěvník Snow Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Bremont, mladá a ambiciózní firma s neméně ambiciózními cenami, obávám se jediného, aby náhodou nedopadla jako božský Villemont . Ještě přidám malý dovětek, na rozdíl od váženého člena nevidím podobnost se Seiko, možná proto, že z asijské produkce znám díky osvětě kolegy Giliuse pouze Casio G-Shock a můj velký omyl Seiko Monster .
Muffik Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 .... a můj velký omyl Seiko Monster . Proč omyl? 'Si najednou prozřel a přestaly se ti líbit?
budo Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Snowe co Ti nesedlo na Monstrech? PhoeniX: zname internetovy odkaz na ten model i s cenou? Ne, že bych se chystal na koupi, jen pro zajimavost. Diky
PhoeniX Odesláno 6. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2009 (upraveno) EDIT: Celková oprava. Mám v tom zmatek, dnes jsem zakládal několik vláken a kde jsem vyhrabal Bremont už asi nenajdu. Upraveno 6. února 2009 uživatelem PhoeniX
Pavlos Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Pokud vím tak cena tohoto modelu ještě nebyla ohlášena.
Návštěvník Snow Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Muffik + budo Monstra se mi nelíbili hned jak přišly, nechal jsem se doslova oblbnout oslavnými ódami na fóru. Je mi velkou záhadou co na nich jejich vlastníci vidí. Našel jsem jediné pozitivum, neuvěřitelně svítí. budo - prohlédni si tento odkaz na Bremont, docela zajímavé. Nezapomeň také juknout na stránky ATG Vintage Watches, najdeš tam perfektně zrestaurované vintage hodinky.
Mike. Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Mně se líbí tyto: ALT1-Z Nosí je i BEAR GRYLLS v pořadu Ultimate Survival! 2 Snow: Na Monstra mám podobný názor, nikdy se mi ty hodinky nelíbily.
spiderer Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 ..Je mi velkou záhadou co na nich jejich vlastníci vidí.. Me taky, nastesti se mi ty hodinky nikdy nelibily ani na obrazku, takze kdyz jsem je videl na zivo a mel je v ruce tak jsem si jen ujasnil, ze to je jeste horsi nez jsem cekal Kazdopadne takovym zklamanim pro me byly Seiko Sumo, protoze od tech jsem cekal, ze budou celkem pekny..no a kdyz jsem je na srazu videl, tak jsem byl skutecne zklamanej - par pozitiv maji (v designu), ale negativa pro me bohuzel prevladaly.. Zatim jediny rozumny Seika do 10.000 CZK co jsem videl, byly Samuraje, pripadne par vintaznich kusu, ale to je zas jina pohadka.. Co se tyce Bremontu - ty potapky vypadaji velmi zajimave, jen me trosku desi ta ptakovina u korunky a nejsem si uplne jistej jestli den v tydnu neni krok vedle - pro me jak se na ne tak divam urcite ano.. Vzhledem k tomu, ze tuhle znacku prilis nesleduji, v jakych relacich se pohybuji jejich modely? Alespon zhruba
cali Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 nie su skarede... za takych 20K by to boli asi super hodinky, ale mam tusenie ze pojdu skor k tej 100vke
spiderer Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 velmi si vazim tveho nazoru na design hodinek... mohu se, prosim, zeptat, co ti na nich vadilo...? Bylo toho vic Co si tak vzpominam tak to byly prehnane velke indexy na malem ciferniku (dtto monstra), tlusty neforemny rucky, klasika korunka na 4 ( ), x druhu fontu na ciferniku (a to tam toho textu moc neni) a potom pouzdro, ktere se mi castecne libi a castecne ne, ale abych presne popsal jake linie se mi libi a ktere uz ne, musel bych je znova videt Hlavni ranou bylo totiz moje ocekavani i podle reakci ostatnich clenu - myslel jsem ze to bude fakt bomba - a ve finale nebyla.. (cimz rozhodne nerikam ze ty hodinky jsou za svoji cenu spatne), ale proste nesplnuje to moji predstavu peknych hodinek
farářskej Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Bremont, mladá a ambiciózní firma s neméně ambiciózními cenami, obávám se jediného, aby náhodou nedopadla jako božský Villemont . Ještě přidám malý dovětek, na rozdíl od váženého člena nevidím podobnost se Seiko, možná proto, že z asijské produkce znám díky osvětě kolegy Giliuse pouze Casio G-Shock a můj velký omyl Seiko Monster . Děkuju za kompliment K off-topicu, kterej se nám tady rozvinul, bych jako spokojenej majitel dodal jen dvě věci: 1) pokud existuje hodinkovej ekvivalent přísloví "za málo peněz hodně muziky", tak podle mýho názoru monstra - a v černým provedení zvlášť - dají dohromady symfonickej orchestr s těžkotonážním rock'n'rollem a bicíma Johna Bonhama. 2) pokud existuje motorářskej ekvivalent monster, vypadá asi takhle: A to je všechno, co k tomu můžu říct. Jestli budeme pokračovat, možná by bylo lepší založit samostatný vlákno, kde by se každej rozplýval, případně nerozplýval.
Adam99 Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Taky jeden off topic, když jsem viděl jak vypadají Farářskýho Monstra po tom pádu ze schodů, tak klobouk dolů před Monstry!
Muffik Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 (upraveno) Vzhledem k tomu, ze tuhle znacku prilis nesleduji, v jakych relacich se pohybuji jejich modely? Alespon zhruba Ceny chronografů jsou v průměru okolo £3,500.00, ty potápky ještě nejsou v nabídce edit překlepu Upraveno 7. února 2009 uživatelem Muffik
Návštěvník Rainbow Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2009 Trochu vlákno opráším. Jak je vizualizace zkreslující dokládá přiložená fotka. Supermariny na obrázku vypadají báječně, ale živá fotka ukazuje něco jiného, žádná sláva to není. Luneta je docela zajímavá, vypadá jako pod sklem, že by safírová ?
philipmorris Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 tak si dovolim ozivit vlakno zivymi fotkami od lepsiho fotogafa zrejme: 43mm, COSC.. "encasing the beautifully finished chronometer tested movement in an anti-magnetic Faraday cage. Also protecting the BE-36AE movement is a patented anti-shock case mount.The Supermarine's case is 43 mm in diameter providing water resistance to 500 metres and a sapphire bezel offers extraordinary luminosity in low light conditions." £2,995.00
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se