Humanzero Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března V 30. 3. 2025 v 8:47, petr_cha napsal: Jako obecne souhlas, zrovna tenhle tyden jsem cetl clanek, jak chipy prekroci hranice snad jeste vicekrat nez autodily (jo trumpeta chce tarify i na chipy) a jak urcit tu hlavni zemi puvodu pri te svetove provazanosti je skoro nemozne... ...ale... zacinam se bat, ze trumpeta je jeste vetsi silenec nez jsme doufali.. to neni bezny politik, sponzorovany koncerny a vodeny na provazku.. premyslim, co vsechno dokaze rozsekat svym radoby diktatorskym pristupem.... v beznych dobach a pri beznych vykyvech asi plati vsechno co tu padlo.. ale jestli toto neni uz vic tranzitni doba k necemu... nasledujicicmu... Jsem si vybral dobu na to se ucit investovani :-) ale zas v nejvetsich bourich jsou nejvetsi vykyvy.. jak nahoru tak dolu...jen se neutopit :-)) a navic mi dosla cash, nemam nabito.. :-) Rozšířit Ano je šílenec, ale když šlápne na kuří oko domácích oligarchů co ovládají trhy a svým způsobem i finanční svět tak to budou tolerovat určitou dobu, nebo ho usměrni. Ale on je ve své tuposti přesvědčen že má moc…
petr_cha Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Reknu prehnane srovnani.. kdo prevezl koho... hitler nemecke prumyslniky nebo oni jeho... ... od dob popirani vysledku voleb, zacinajiciho omezovani soudu a testovacích balonku ohledne nasilneho prebirani cizich uzemi (Gronska apod.) to zacinam videt divoceji... :-o)Ps. Samozrejme bych si pral tvoji variantu, aby ho minimalne ekonomika usmernila... kdyz uz nikdo jinej.. :-)
Humanzero Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března To by jsme se museli zeptat nějakého politologa až tak moc nejsem kovanej, ale myslím že kongres a senát v us nejsou na okrasu a nemá neomezenou moc, jen by měli všichni konat a nebát se ho. Mám právě pocit, že všichni jsou tak opařený, že jen zírají…ale třeba to chce pohled někoho kdo v us žije. Mě by zajímalo jestli tam nějaká opozice je.., přeci jen na finanční svět to vliv má .
Kotlick Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Pánové, máte někdo eToro? Mám tam nějaký volný cash a chtěl jsem si ho stáhnout zpátky na Revolut v USD, ale chce to poplatek 5 USD za transakci a tvrdí, že to půjde několik dní. Primárně mi to nabízí konverzi z USD na EUR a přes eToro money převod na můj účet, což nechci. Nevíte jestli je ten poplatek fixní pro jakoukoliv částku, nebo je to nějaké % z částky. Neumím se k tomu nikde dobrat.
hinkle Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Pevny poplatek usd 5. https://www.etoro.com/trading/fees/
geometr Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března To jak otevřou burzu, tak se na to nedočkavě vrháte, jo? To by mohlo bejt o zdraví
petr_cha Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Vzhledem k tomu, co chce predvest ve stredu za zemetreseni Trumpeta, tak je to holt napinave.. :-)
Jeronimo Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března (upraveno) Jsem vzal nedávno něco málo ECD/ETF na zlato, to by mohlo chvíli fungovat, jinak fakt nevím. Edit: Na nějaké přikupování čehokoliv ještě počkám. Upraveno 31. března uživatelem Jeronimo 1
Humanzero Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března (upraveno) V 31. 3. 2025 v 14:31, Prochy68 napsal: Dneska mám nakoupeno, pokračování příště Rozšířit Takže zitra Upraveno 31. března uživatelem Humanzero
hinkle Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Jen drobne upozorneni pro ucastniky rulety na etoro…Od 11. srpna 2024 může být při investování do akcií účtován poplatek ve výši 1 $ nebo 2 $ v závislosti na vaší zemi a burze. detail zde https://help.etoro.com/s/article/which-fees-and-commissions-does-etoro-have?language=cs
Kotlick Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 3:20, hinkle napsal: Jen drobne upozorneni pro ucastniky rulety na etoro…Od 11. srpna 2024 může být při investování do akcií účtován poplatek ve výši 1 $ nebo 2 $ v závislosti na vaší zemi a burze. detail zde https://help.etoro.com/s/article/which-fees-and-commissions-does-etoro-have?language=cs Rozšířit Už to platí. Účtuje si to 1 USD, na nákupy od 1/3/2025 a taky prodeje pozic nakoupených po 1/3/2025. Staré pozice je možné uzavřít bez tohoto poplatku. Takže jsem tam skončil a budu časem přesouvat vše co půjde na jinam. 1
Petr11 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna ano, je to platné. kam budeš přesouvat?mě docela to jejich prostředí sedí, tak nevím.
Kotlick Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Co půjde tak na XTB. Mě to vyhovovalo taky, hlavně frakční akcie některých firem, kde je celková cena 1 ks vysoká, ale tak co už. Nějak to časem přesunu, teď to prodávat nebudu, je to vyklesané, tak už buduju postupně pozice na XTB a pak podle časového testu nebo pokud budu v limitu, tak to zavřu až to bude zpět solidní zelené. Nemusím spěchat.
geometr Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Je otázka, kdy něco podobného zavede XTB, nebo sníží měsíční limit pro nákup.
hinkle Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Pro me velka rana…xtb mi nejak nesedi, byt tam neco mam. T212.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se