geometr Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července No, já si koupil AMD, že jsem ho chtěl na dlouho, ale teď mám nutkání ho prodat (přes +80% za tři měsíce). A teď babo raď...
Humanzero Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Když chci něco na dlouho a věřím firmě nekoukám na procenta. Teď 80 za tři roky to může být 160. Záleží samozřejmě na výši investice. Potenciálních 160% z 50tis nebo 100tis si nechám a kdybys měl nutkání tak kousek prodat a v poklesu zas přikoupit. Investicí do akcií do 10ti na dlouho moc nezískáš musiš jediné trefit jackpot.
geometr Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července (upraveno) No, to je právě ono. Já kupuju primárně všechno na dlouho a jen když tomu věřim. Samozřejmě to ne vždycky klapne a někdy to trvá (chce to pevnou vůli). Možná uprodat a nebo to necham tak, nebudu měnit přístup. Jsem na to neměl koukat Edit: Zrovna na to AMD (a některý další) jsem docela čekal, nebyl ochotnej ho kupovat za cenu, než s tim trumpeta trochu zamával. Upraveno 17. července uživatelem geometr
Ajaj Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 3 hodinami, Prochy68 napsal: Mam a cekam jestli se mi to povede jako posledne, ale zatim trochu tecu ja včera nastoupil a dnes vystoupil. Uprdeny 2% zisku ale co, na levnější šáňo to vyšlo
Prochy68 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Před hodinou, Ajaj napsal: ja včera nastoupil a dnes vystoupil. Uprdeny 2% zisku ale co, na levnější šáňo to vyšlo Takhle jedu Teslu
Zlý Jabko Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Oh wow wow wow! https://www.fio.cz/zpravodajstvi/zpravy-z-burzy/312500-cez-podepsal-s-rolls-royce-smr-dohodu-o-pripravnych-pracich-na-zavedeni-smr-v-cr
Humanzero Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Vývoj měnových párů: Dolar posiluje vůči koruně o 0,64 % na USD/CZK 21,28
Humanzero Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července LCID +33…. Já to ale potřebuju takhle 3x zopakovat
Jehlan Odesláno 17. července Autor Nahlásit Odesláno 17. července před 15 minutami, Humanzero napsal: LCID +33…. Já to ale potřebuju takhle 3x zopakovat jsem zvědavý na netflix. Jako... nejdu do něj, jen jsem zvědavý ..
Kotlick Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 18 hodinami, Jehlan napsal: a co svěřenský ( neplést se svěřenecký) fond ? To nevím jak funguje, nicméně spoření na jméno nezletilých dětí je dost riziko. My jsme teď vypovídali poslední spoření na syna 11 let. Musí oba rodiče ve shodě na pobočku apod. A to uplynula doba na kterou bylo sjednáno. Mám pocit, že pokud to rušíš předčasně, tak je to přes opatrovnický soud. Sami na pobočce nevěděli pořádně a někam volali. Od 18 let je to spoření dítěte a hotovo. Jak už jsem psal, může se stát spousta věcí a budeš ty peníze potřebovat, nebo z dítěte vyroste hajzlík, který se za ty prachy ufetuje, nebo je nahází do automatu, tipsportu... atd. atp. 1 1
Humanzero Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 40 minutami, Jehlan napsal: jsem zvědavý na netflix. Jako... nejdu do něj, jen jsem zvědavý .. v Netflixu jsem +24, pokles o 15 bych přivítal pro dokup 1
Kotlick Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 43 minutami, Jehlan napsal: jsem zvědavý na netflix. Jako... nejdu do něj, jen jsem zvědavý .. V noci po výsledcích Netflixu můžeš cítit takový malý píchání. To je tvoje pýcha, co tě sere. Ser na pýchu. Pýcha jen ubližuje, nikdy nepomáhá. Překonej to svinstvo.“
DavidLC Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 14 minutami, Kotlick napsal: To nevím jak funguje, nicméně spoření na jméno nezletilých dětí je dost riziko. My jsme teď vypovídali poslední spoření na syna 11 let. Musí oba rodiče ve shodě na pobočku apod. A to uplynula doba na kterou bylo sjednáno. Mám pocit, že pokud to rušíš předčasně, tak je to přes opatrovnický soud. Sami na pobočce nevěděli pořádně a někam volali. Od 18 let je to spoření dítěte a hotovo. Jak už jsem psal, může se stát spousta věcí a budeš ty peníze potřebovat, nebo z dítěte vyroste hajzlík, který se za ty prachy ufetuje, nebo je nahází do automatu, tipsportu... atd. atp. Jj, vzhledem k tomu že máti v dobré víře (cestado pekla je vždy dlážděna dobrými úmysly ) uzavřela nějaké obr debilní spoření, tak jediná cesta jak to zrušit byl právě ten opatrovnický soud. Šel jsem tam já a nebylo mi nejlíp, obzvlášť když se do mě pustila ta "zástupkyně" (potom jsme na chodbě prohodili pár slov a ono je to i obráceně, smaží rodiče a chtějí obrat i děti ) , naštěstí jsme se se soudkyně od vidění znali a pochopila oč jde a bylo to za pár minut vyřízené. Matce jsem samozřejmě poděkoval no bůh ví co děckám provedu já, možná už provádím
Jehlan Odesláno 17. července Autor Nahlásit Odesláno 17. července před 33 minutami, Kotlick napsal: V noci po výsledcích Netflixu můžeš cítit takový malý píchání. To je tvoje pýcha, co tě sere. Ser na pýchu. Pýcha jen ubližuje, nikdy nepomáhá. Překonej to svinstvo.“ Blíží se další raketový růst? Co od výsledků Netflixu očekávat - Patria.cz jsem jen zvědavý. Mají výborné výsledky, ale trh je někdy dost iracionální ( nebo natolik sofistikovaný, že se nám iracionálním zdá být) .
Jehlan Odesláno 17. července Autor Nahlásit Odesláno 17. července před 1 hodinou, Humanzero napsal: LCID +33…. Já to ale potřebuju takhle 3x zopakovat +44% @Humanzero= 1
Humanzero Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Pořád jsem -48, tak kupujte kupujte, do zítra chci být v plusu
Humanzero Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 26 minutami, Jehlan napsal: Blíží se další raketový růst? Co od výsledků Netflixu očekávat - Patria.cz jsem jen zvědavý. Mají výborné výsledky, ale trh je někdy dost iracionální ( nebo natolik sofistikovaný, že se nám iracionálním zdá být) . Netflix už je kousek od monopolu. Ostatní budou sbírat drobky. WBD vidím na druhém místě. 1
Prochy68 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Před hodinou, Jehlan napsal: Blíží se další raketový růst? Co od výsledků Netflixu očekávat - Patria.cz jsem jen zvědavý. Mají výborné výsledky, ale trh je někdy dost iracionální ( nebo natolik sofistikovaný, že se nám iracionálním zdá být) . Jak přestane bejt trh iracionální, tak jsem se svejma znalostma v prdeli a můžu si jít tak akorát vsadit eurojackpot 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se