Zlý Jabko Odesláno středa v 11:54 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:54 Mě se líbí ten směr, kterým se to ubírá, a budu rád, když se bude rohlíku v hajlákově dařit, ale raději bych obyč akcie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno středa v 13:46 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 13:46 před 2 hodinami, Humanzero napsal: Tak nějak podobně…leze mi z toho Čuprovina V nedávném rozhovoru říkal, že jestli IPO, tak asi v Německu, kvůli velikosti burzy i proto, že tam plánují největší expanzi. Teď mají deal s Amazonem, taky zajímavé. Šel bych do toho. Ale kupovat přímo IPO asi ne, počkal bych pár dní, ten hype na IPO je většinou masakr a pak se to srovná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno středa v 18:24 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:24 Já tomu segmentu nevěřím a nevidím tam peníze. Amazon pro mě není plus, kdyby v tom viděli peníze dělají to sami. Ale plést se můžu a nepřeju jim nic špatného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno čtvrtek v 08:00 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 08:00 před 13 hodinami, Humanzero napsal: Já tomu segmentu nevěřím a nevidím tam peníze. Amazon pro mě není plus, kdyby v tom viděli peníze dělají to sami. Ale plést se můžu a nepřeju jim nic špatného. Podle toho, co říkal Čupr v tom rozhovoru, tak to Amazon v Německu zkoušel, Amazon Fresh, ale nešlo jim to. Myslím si, že Rohlík dotáhl k dokonalosti tu logistiku od pickingu po last mile. Je tam problém s pracovní silou, sterjně jako v Rakousku. Amazon oslovil Rohlík k spolupráci, ne naopak. Německo je internetový pravěk, jedou tam ještě dost na faxech. Jezdím tam služebně už 18 let a je to místama fakt peklo. To co se dá u nás vyřídit na netu, tak tam je často problém. Připojení na hotelech a veletrzích na net byla taky tragedie. Zlepšovat se to začalo pár posledních let po covidu. Jestli má Rohlík opravdu unikátní logistiku, tak to tam urve. Německé eshopy uvažují jinak a jsou pomalejší. Mají pod kůží ty faxové procesy. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno čtvrtek v 10:06 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:06 CZK/$24,075 Je čas proměnit zámořský zisk na Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno čtvrtek v 11:43 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:43 před 3 hodinami, Kotlick napsal: Podle toho, co říkal Čupr v tom rozhovoru, tak to Amazon v Německu zkoušel, Amazon Fresh, ale nešlo jim to. Myslím si, že Rohlík dotáhl k dokonalosti tu logistiku od pickingu po last mile. Je tam problém s pracovní silou, sterjně jako v Rakousku. Amazon oslovil Rohlík k spolupráci, ne naopak. Německo je internetový pravěk, jedou tam ještě dost na faxech. Jezdím tam služebně už 18 let a je to místama fakt peklo. To co se dá u nás vyřídit na netu, tak tam je často problém. Připojení na hotelech a veletrzích na net byla taky tragedie. Zlepšovat se to začalo pár posledních let po covidu. Jestli má Rohlík opravdu unikátní logistiku, tak to tam urve. Německé eshopy uvažují jinak a jsou pomalejší. Mají pod kůží ty faxové procesy. Tak to pak jo. Připomělo mi to Japonsko a jejich byrokracii a lpění na něčem co je v pravěku. Přitom i tam by člověk čekal opak a všude roboty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno čtvrtek v 16:57 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 16:57 Se zbláznili v Americe s tím GOOGL? Doufám že to trumpeta schodí ze stolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno čtvrtek v 21:53 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 21:53 Chystal jsem se akcie GOOG prodat, tak to samozřejmě spadlo. Naštěstí s prodejem mohu počkat, tak také doufám, že to nakonec poroste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno pátek v 09:44 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 09:44 před 23 hodinami, Jehlan napsal: CZK/$24,075 Je čas proměnit zámořský zisk na Kč Ten kurz je masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno pátek v 13:31 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 13:31 před 3 hodinami, Humanzero napsal: Ten kurz je masakr Denní max. 24,5610 a ještě to trochu poroste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno pátek v 13:41 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 13:41 V 21. 11. 2024 v 12:43, Humanzero napsal: Tak to pak jo. Připomělo mi to Japonsko a jejich byrokracii a lpění na něčem co je v pravěku. Přitom i tam by člověk čekal opak a všude roboty prokletí early adopters...v Japonsku je jakýkoli přenos dat přes např. API úplně sci-fi - furt si posílají .csv mailama a Němci s faxama, to je kapitola sama pro sebe alspoň že už se dá platit někde kartou a není ta jejich blbá EC Karte 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno pátek v 14:42 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:42 Před hodinou, Jehlan napsal: Denní max. 24,5610 a ještě to trochu poroste $ z divi si nechávám na nakup akcii. Škoda, že kromě JD teď nic nechci prodávat… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno pátek v 20:16 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:16 před 22 hodinami, P_P napsal: Chystal jsem se akcie GOOG prodat, tak to samozřejmě spadlo. Naštěstí s prodejem mohu počkat, tak také doufám, že to nakonec poroste. Ahoj, jaký by mohl být důvod růstu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno pátek v 20:33 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:33 V 21. 11. 2024 v 17:57, Humanzero napsal: Se zbláznili v Americe s tím GOOGL? Doufám že to trumpeta schodí ze stolu. Co se stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno pátek v 20:36 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:36 Důvod růstu - třeba nedojde k rozdělení, pořád to asi na 100% jisté není. Já teď mohu počkat rok, dva. A věřím, že se to zase zvedne, prodej počítám při dosažení minimálně 185 USD, 190 by byl bonus. Nákup byl 49.95 USD, takže celkem pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno pátek v 21:40 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:40 před 50 minutami, exBURN napsal: Co se stalo? Americké vládě (ministerstvo spravedlnosti) se nelíbí monopol Chromu a potažmo profit Googlu z jeho používání. Něco podobného se stalo v minulosti Microsoftu a Internet Exploreru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno pátek v 21:41 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:41 Jsem zrovna dneska dokoupil fck. Ale tak já jedu HOLD forever 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno sobota v 19:31 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 19:31 Kluci máte někdo, nebo co si myslíte o Sentine One? Něco sem koupil, potenciál by tam mohl být: https://www.marketscreener.com/quote/stock/SENTINELONE-INC-124221575/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se