Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 16 hodinami, petr_cha napsal:

Vratit se do vobycejneho MST, nebo jeste brzo? Asi jeste pockam..na 350?

SAP jsem taky ještě nebral....pokud někdo v čtvrtletních výsledcích nezveřejní masivní přínos AI agents nad očekávání, půjde to dolů, nebo do strany....

Odesláno

Tak jsem si ve spotlight podcastu chtěl poslechnou ekonoma Havránka, když jsem po 10 minutách poslechu slyšel asi po osmý já jsem profesor, tam už jsem to nedal 😆

• Haha 1
Odesláno
před 3 hodinami, Prochy68 napsal:

Tak jsem si ve spotlight podcastu chtěl poslechnou ekonoma Havránka, když jsem po 10 minutách poslechu slyšel asi po osmý já jsem profesor, tam už jsem to nedal 😆

To je ten nejcitovanější český ekonom, co ho miluje Alenka?

Odesláno
před 6 hodinami, Humanzero napsal:

Mám v CSG malou pozici(32ks) takže relax....ale potvrzují kontrakty jak na běžícím pásu a pořád down...

Tam je to cele zle. Furt na 14 euro za akciu. Investori skratka karpatskemu typu podnikania neveria…

• Dát hlas 1
Odesláno
Před hodinou, miguel napsal:

Tam je to cele zle. Furt na 14 euro za akciu. Investori skratka karpatskemu typu podnikania neveria…

Jako sorry, ale jako investorovi je mi bližší doručování zisku z Karpat, než sliby nadopovaného X😁. Omlouvám se příznivcům jedno, nebo druhého pána.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 6 hodinami, Kotlick napsal:

To je ten nejcitovanější český ekonom, co ho miluje Alenka?

Přesně tak

Odesláno
před 5 hodinami, Humanzero napsal:

našel jsem si nějaký úterní rozhovor.....ten člověk se nedá poslouchat...s prominutím má debilní nápady a myšlenky

Jestli tam bylo něco o desítkách miliard z eet jak to spočítala jeho jedna studentka, tak jsem slyšel možná to samý jen ve formě podcastu.

Odesláno

Vcera jsem to taky nekde zaznamenal, asi v diskuzi na Patrii 🙂, ale dal jsem po tom nesel, prikupovat ani prodavat nehodlam, drzim co mam.

Odesláno
před 13 minutami, Prochy68 napsal:

Vcera jsem to taky nekde zaznamenal, asi v diskuzi na Patrii 🙂, ale dal jsem po tom nesel, prikupovat ani prodavat nehodlam, drzim co mam.

Taky tak👍

Odesláno
před 3 hodinami, Prochy68 napsal:

Jestli tam bylo něco o desítkách miliard z eet jak to spočítala jeho jedna studentka, tak jsem slyšel možná to samý jen ve formě podcastu.

Jojo eet, studentka, zrušit dohled nad hypo atd…

• Dát hlas 1
Odesláno

Stále více se přikláním k tomu, že vítěz AI revoluce bude z koncového řetězce, to co budeme nejvíc využívat, co máme neustále u sebe...takže budu více sledovat AAPL. Někdy to prostě necvrnkne hned😄

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...