Humanzero Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června před 16 hodinami, petr_cha napsal: Vratit se do vobycejneho MST, nebo jeste brzo? Asi jeste pockam..na 350? SAP jsem taky ještě nebral....pokud někdo v čtvrtletních výsledcích nezveřejní masivní přínos AI agents nad očekávání, půjde to dolů, nebo do strany....
Humanzero Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Mám v CSG malou pozici(32ks) takže relax....ale potvrzují kontrakty jak na běžícím pásu a pořád down...
Humanzero Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Už nejedu bychařský firmy co by kdyby zaměřený jen na AI....takže v hledáčku co jsem zaspal NOK a CSCO
Prochy68 Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Tak jsem si ve spotlight podcastu chtěl poslechnou ekonoma Havránka, když jsem po 10 minutách poslechu slyšel asi po osmý já jsem profesor, tam už jsem to nedal 1
Kotlick Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června před 3 hodinami, Prochy68 napsal: Tak jsem si ve spotlight podcastu chtěl poslechnou ekonoma Havránka, když jsem po 10 minutách poslechu slyšel asi po osmý já jsem profesor, tam už jsem to nedal To je ten nejcitovanější český ekonom, co ho miluje Alenka?
Humanzero Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června našel jsem si nějaký úterní rozhovor.....ten člověk se nedá poslouchat...s prominutím má debilní nápady a myšlenky
miguel Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června před 6 hodinami, Humanzero napsal: Mám v CSG malou pozici(32ks) takže relax....ale potvrzují kontrakty jak na běžícím pásu a pořád down... Tam je to cele zle. Furt na 14 euro za akciu. Investori skratka karpatskemu typu podnikania neveria… 1
Humanzero Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Před hodinou, miguel napsal: Tam je to cele zle. Furt na 14 euro za akciu. Investori skratka karpatskemu typu podnikania neveria… Jako sorry, ale jako investorovi je mi bližší doručování zisku z Karpat, než sliby nadopovaného X. Omlouvám se příznivcům jedno, nebo druhého pána. 1
Prochy68 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 6 hodinami, Kotlick napsal: To je ten nejcitovanější český ekonom, co ho miluje Alenka? Přesně tak
Prochy68 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 5 hodinami, Humanzero napsal: našel jsem si nějaký úterní rozhovor.....ten člověk se nedá poslouchat...s prominutím má debilní nápady a myšlenky Jestli tam bylo něco o desítkách miliard z eet jak to spočítala jeho jedna studentka, tak jsem slyšel možná to samý jen ve formě podcastu.
Kotlick Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Něco k ČEZ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Prochy68 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Vcera jsem to taky nekde zaznamenal, asi v diskuzi na Patrii , ale dal jsem po tom nesel, prikupovat ani prodavat nehodlam, drzim co mam.
Humanzero Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 13 minutami, Prochy68 napsal: Vcera jsem to taky nekde zaznamenal, asi v diskuzi na Patrii , ale dal jsem po tom nesel, prikupovat ani prodavat nehodlam, drzim co mam. Taky tak
Humanzero Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 3 hodinami, Prochy68 napsal: Jestli tam bylo něco o desítkách miliard z eet jak to spočítala jeho jedna studentka, tak jsem slyšel možná to samý jen ve formě podcastu. Jojo eet, studentka, zrušit dohled nad hypo atd… 1
petr_cha Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Je patek, nic se nepodepsalo a asi ani neotevrelo....http://uploads.chronomag.cz/monthly_2026_06/Screenshot_20260619_144524_X.thumb.jpg.d80855fab7b6bcf790cf3272301d63d9.jpgTentokrat snad zlobi Izreal nastvanej na trumpetu.. a nehodla prestat v Libanonu...
Humanzero Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Stále více se přikláním k tomu, že vítěz AI revoluce bude z koncového řetězce, to co budeme nejvíc využívat, co máme neustále u sebe...takže budu více sledovat AAPL. Někdy to prostě necvrnkne hned 1
Humanzero Odesláno pondělí v 10:26 Nahlásit Odesláno pondělí v 10:26 jsem zvědav na q report MU ve středu....pokud dají výhled nad, bude pokračovat up
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se