Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Třeba si na něj SEC došlápne po skončení prezidentství. A bude na něj mít pifku asi víc lidí, svatoušek to zrovna není a imunita skončí.

Na druhou stranu s trhama trochu zahýbal, tak to nebyla taková nuda.

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

On si nastavi krasnou, nekonecnou, dozivotni imunitu 🙂. S trhama mi to vyhovuje, aspon se neco deje.

• Like 1
Odesláno
před 8 hodinami, Prochy68 napsal:

On si nastavi krasnou, nekonecnou, dozivotni imunitu 🙂. S trhama mi to vyhovuje, aspon se neco deje.

Asi souhlas 😉on si tu imunitu schválil. Bizáz co se neděje ani v Rusku

Odesláno
před 2 hodinami, Potkan napsal:

Ze by se od 136 zase odrazil?

SW sektor se odráží několik měsíců....vlastně je to jednoduché....analitik xy od UBS/BAR/ML (dosadit lze všechny relevantní) ohlásí, že vidí, že sektor SaaS bude profitovat z AI + bla bla bla a zvyšuje cílovou cenu z 200 na 350....a hráz bude protržena

Odesláno

Trump má imunitu a mě už týden nahání bába z finančáku kvůli zahraničním dividendám... Jsem zvědav co z toho vyleze, jelikož tu imunitu nemám...

No ale pozitivní je, že jsem začal sledovat stránky místního FÚ, jestli nehledají ředitele, bo ta paní byla excelem nepolíbená. Můj kontingent, abych jí to usnadnil spočítat vůbec nepobrala, ale pochválila mě, že to mám moc pěkné a přehledné. No jestli  tam jsou na tom všichni takhle, tak tam do roka řediteluju:cigar:

Nechala si poslat originály sjetin od brokerů, že to tedy vysčítá ručně. Už se 2 dny neozvala, tak ještě asi sčítá...

• Like 2
  • Haha 2
Odesláno

Imunitu může mít 🤣, ale jedno nevobčůrá

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 2
  • Haha 2
Odesláno
před 23 minutami, Kotlick napsal:

Trump má imunitu a mě už týden nahání bába z finančáku kvůli zahraničním dividendám... Jsem zvědav co z toho vyleze, jelikož tu imunitu nemám...

No ale pozitivní je, že jsem začal sledovat stránky místního FÚ, jestli nehledají ředitele, bo ta paní byla excelem nepolíbená. Můj kontingent, abych jí to usnadnil spočítat vůbec nepobrala, ale pochválila mě, že to mám moc pěkné a přehledné. No jestli  tam jsou na tom všichni takhle, tak tam do roka řediteluju:cigar:

Nechala si poslat originály sjetin od brokerů, že to tedy vysčítá ručně. Už se 2 dny neozvala, tak ještě asi sčítá...

Já mám teda jen xtb, ale normálně tam přikládám ten jejich Excel a pdfko ať si poradí.

Odesláno
před 26 minutami, Jehlan napsal:

Jen aby neskončil v sudu 😉

• Haha 2
Odesláno
před 1 hodinou, Kotlick napsal:

Ona je vlastně "polehčující" okolnost pokud to jsou všechno země s 15ti procentním zdaněním nebo větším a máš podepsaný W8BEN tak stát o nic "neokrádáš". Jde jen o jakousi "evidenci" pro nic.

• Like 1
Odesláno
před 15 minutami, Humanzero napsal:

Jde jen o jakousi "evidenci" pro nic.

...už mají hotovo a hledají si práci na zbytek roku .👍

• Like 1
Odesláno
před 3 hodinami, Jehlan napsal:

No tak to mi připomnělo tenhle:

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...