petr_cha Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Jak vidite za posledniho vyvoje vyvoj americkych akcii?A) Byznys je byznys a politika ho nerozhodi..B ) Pro USA naopak vice moznosti.. v rusku, cine, na antarktide...C) chaos bude vsudePokud dobre vidim, tak zatim drobne rostou...
Jeronimo Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 8 hodinami, petr_cha napsal: Jak vidite za posledniho vyvoje vyvoj americkych akcii? A) Byznys je byznys a politika ho nerozhodi.. B ) Pro USA naopak vice moznosti.. v rusku, cine, na antarktide... C) chaos bude vsude Pokud dobre vidim, tak zatim drobne rostou... D) Pořád lepší než Evropa.
Kotlick Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 13 hodinami, petr_cha napsal: Jak vidite za posledniho vyvoje vyvoj americkych akcii? A) Byznys je byznys a politika ho nerozhodi.. B ) Pro USA naopak vice moznosti.. v rusku, cine, na antarktide... C) chaos bude vsude Pokud dobre vidim, tak zatim drobne rostou... Je to nepřehledné jako prase. Příjde mi, že v US administrativě je mnoho protichůdných zájmů. Musk škrtá, Trump nepředvídatelný, na AI se chystá regulace v rámci jednotlivých států USA, každý po svém. Zbrojovky neví co bude. Cla nahoru a dolů. Min. zahr. Kennedy taky nevyzpytatelný, takže pharma v nejistotě Je to past vedle pasti..... Asi bude nutné chvíli sledovat, kam to povede, nebo riskovat nákupy při poklesech.... sám nevím. Snad se to utřepe.
geometr Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 48 minutami, Kotlick napsal: Min. zahr. Kennedy taky nevyzpytatelný, takže pharma v nejistotě ... zdrav. ...
Kotlick Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 18 minutami, geometr napsal: ... zdrav. ... Pravu máš přecedo...
Jeronimo Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Hoši, Alibaba Mám radost. Snad to vydrží aspoň do večera.
Humanzero Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 6 hodinami, Kotlick napsal: Je to nepřehledné jako prase. Příjde mi, že v US administrativě je mnoho protichůdných zájmů. Musk škrtá, Trump nepředvídatelný, na AI se chystá regulace v rámci jednotlivých států USA, každý po svém. Zbrojovky neví co bude. Cla nahoru a dolů. Min. zahr. Kennedy taky nevyzpytatelný, takže pharma v nejistotě Je to past vedle pasti..... Asi bude nutné chvíli sledovat, kam to povede, nebo riskovat nákupy při poklesech.... sám nevím. Snad se to utřepe. Vidím to úplně stejně jedna ruka neví co dělá druhá. Takže sleduju neutrální tituly , zatím žádný nákupy. všechno litá sem tam…jinak portfolio od nového roku +48,4% takže si neztěžuju
Ajaj Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Varta. Minulý rok jsem chtěl nastoupit. Ještě že ne. V pondělí nad ní přemýšlím znovu….a dnes si drbu hlavu…tak už zase ne
Humanzero Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Já mám v CELH malou pozici pořád v minusu a najednou jsem v plusu
Prochy68 Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Ja asi neco placnu do krypta, prijde mi to vic stabilnejsi , jo a zase prikoupim nejaky zlato
Humanzero Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Pěkný pokles ale nekupuju… myslím že neni konec, ale jen moje predikce
Humanzero Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února V 14. 2. 2025 v 17:12, Prochy68 napsal: Tam smci už mi předběhlo Oklo Ještě držíš OKLO?
Prochy68 Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února před 20 minutami, Humanzero napsal: Ještě držíš OKLO? Ne, někdy minulý týden jsem všechny energie nastesti zavřel. Dokonce mě zbyly nějaký drobný na bublifuk 1
Humanzero Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února před 3 minutami, Prochy68 napsal: Ne, někdy minulý týden jsem všechny energie nastesti zavřel. Dokonce mě zbyly nějaký drobný na bublifuk Já prováhal konečně prodat JD. Chtěl jsem ještě jeden plusový den a mám z toho -7
Kotlick Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února před 11 hodinami, Prochy68 napsal: Ne, někdy minulý týden jsem všechny energie nastesti zavřel. Dokonce mě zbyly nějaký drobný na bublifuk Taky tak, kromě SMR, vše ostatní šlo do světa s +20-40%. Ale jak píše @Humanzero měl jsem to píchání vzadu v hlavě.... ale jak víme podle Marceluse Wallace, je to jen pýcha
Prochy68 Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února před 3 hodinami, Kotlick napsal: Taky tak, kromě SMR, vše ostatní šlo do světa s +20-40%. Ale jak píše @Humanzero měl jsem to píchání vzadu v hlavě.... ale jak víme podle Marceluse Wallace, je to jen pýcha Tak to ja tolik nemel, nejak me to nebavi ted porad sledovat, takze jsem vyskakoval na posledni chvili
Humanzero Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Že by opravdu pokles?MSFT pod 400, UBER taky pěkně klesá,
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se