Jehlan Odesláno 10. července Autor Nahlásit Odesláno 10. července Česká zbrojovka dodá Bundeswehru 186 tisíc nových pistolí. V tendru porazila i rakouský Glock | Forbes 1 1
Zlý Jabko Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července K tomu BRENy pro GIGN, to se rozjíždíme dobře! 1
juk Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července David Klimeš k tématu důchodů. https://www.irozhlas.cz/ekonomika/pozdeji-do-duchodu-spravna-zmena-ale-nemluvme-o-reforme-komentuje-publicista_2507140558_lar
Humanzero Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července Uber jede.,, Čínská technologická společnost Baidu (+2,2 %) dnes posiluje po oznámení několikaletého partnerství s přepravním gigantem Uber. Společnosti plánují spustit službu robotaxi na platformě Uberu na několika trzích mimo USA a Čínu. Autonomní vozidla společnosti Baidu budou v aplikaci Uber v Asii a na Blízkém východě k dispozici ještě letos. V rámci partnerství budou nasazeny tisíce vozidel. Budoucí zavedení bude zahrnovat také Evropu a Oceánii. „Tento krok je pozitivní a dokazuje vedoucí postavení společnosti Baidu v oblasti technologie autonomního řízení,“ uvedli analytici společnosti Jefferies.
Humanzero Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července Možná při současném kurzu přikoupím ASML
tenge Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července (upraveno) Přemýšlím, zda pro děti neudělat nějakou dlouhodobou investici do akcií 10+ let. ale s tím, že postupně jako "stavebko" například 1-2 tis/ měs., máte radu přes co jít? resp. jestli degiro,xtb,trading212,etoro nebo tak něco? A co do toho namíchat? Jestli jít cestou tohoto: ETF,akcie,dluh.,zlaté fondy.. nebo spíše jen akcií napřímo díky Upraveno 16. července uživatelem tenge
geometr Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července před 7 minutami, tenge napsal: zda pro děti neudělat nějakou dlouhodobou investici do akcií 10+ let. Jak to těm dětem pak chceš dát?
tenge Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července (upraveno) před 1 minutou, geometr napsal: Jak to těm dětem pak chceš dát? Crypto převést, případně prodat pak za aktuální hodnotu u ostatních..nebo to klidně povedu na ně. Upraveno 16. července uživatelem tenge
Prochy68 Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července před 4 hodinami, Humanzero napsal: Možná při současném kurzu přikoupím ASML vzal jsem 1
Kotlick Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července před 2 hodinami, tenge napsal: Crypto převést, případně prodat pak za aktuální hodnotu u ostatních..nebo to klidně povedu na ně. Nedoporučuju vést na jméno dětí, kdybys náhodou peníze nutně potřeboval, tak je s tím strašný opruz a od určitého věku dětí to nejde vypovědět a je to jejich. Veď to na své jméno a pak jim to dej. Nikdy nevíš co se vysere.
geometr Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července Mám za to, že obchodní účet jde zřídit u nás od 18 let.
Humanzero Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července před 4 hodinami, Prochy68 napsal: vzal jsem Zbavil jsem se UNH to byl úlet …a vzal ASML na -10,98
Prochy68 Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července před 30 minutami, Humanzero napsal: Zbavil jsem se UNH to byl úlet …a vzal ASML na -10,98 Já nějak kolem ty desítky a UNH mám taky něco málo.
Jehlan Odesláno 16. července Autor Nahlásit Odesláno 16. července Před hodinou, Humanzero napsal: Zbavil jsem se UNH to byl úlet …a vzal ASML na -10,98 není to škoda ? viz. @petr_cha , @Petr11
Jehlan Odesláno 16. července Autor Nahlásit Odesláno 16. července před 5 hodinami, Kotlick napsal: Nedoporučuju vést na jméno dětí, kdybys náhodou peníze nutně potřeboval, tak je s tím strašný opruz a od určitého věku dětí to nejde vypovědět a je to jejich. Veď to na své jméno a pak jim to dej. Nikdy nevíš co se vysere. a co svěřenský ( neplést se svěřenecký) fond ?
Humanzero Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července (upraveno) UNH jsem bral za malou pozici (je to obor mimo mě) na spekulaci, když brzo půjde nahoru. Nic se nestalo a radši jsem to dal do lepšího titulu . UNH bych nepřikupoval tak to byly pro mě mrtvý peníze. Upraveno 16. července uživatelem Humanzero
Prochy68 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 9 hodinami, Ajaj napsal: co ZIM? Mam a cekam jestli se mi to povede jako posledne, ale zatim trochu tecu
Humanzero Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července https://www.fio.cz/zpravodajstvi/zpravy-z-burzy/312483-vyrobce-polovodicu-tsmc-reportoval-za-2q-nad-ocekavanim-a-navysil-celorocni-vyhled-rustu-vynosu TSMC jsem minulý a tento týden navyšoval 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se