Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uber jede.,,

Čínská technologická společnost Baidu (+2,2 %) dnes posiluje po oznámení několikaletého partnerství s přepravním gigantem Uber. Společnosti plánují spustit službu robotaxi na platformě Uberu na několika trzích mimo USA a Čínu. Autonomní vozidla společnosti Baidu budou v aplikaci Uber v Asii a na Blízkém východě k dispozici ještě letos. V rámci partnerství budou nasazeny tisíce vozidel. Budoucí zavedení bude zahrnovat také Evropu a Oceánii. „Tento krok je pozitivní a dokazuje vedoucí postavení společnosti Baidu v oblasti technologie autonomního řízení,“ uvedli analytici společnosti Jefferies.

Odesláno (upraveno)

Přemýšlím, zda pro děti neudělat nějakou dlouhodobou investici do akcií 10+ let. ale s tím, že postupně jako "stavebko" například 1-2 tis/ měs., máte radu přes co jít? resp. jestli degiro,xtb,trading212,etoro nebo tak něco? A co do toho namíchat?

Jestli jít cestou tohoto:

ETF,akcie,dluh.,zlaté fondy..

nebo spíše jen akcií napřímo

díky

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno (upraveno)
před 1 minutou, geometr napsal:

Jak to těm dětem pak chceš dát?

Crypto převést, případně prodat pak za aktuální hodnotu u ostatních..nebo to klidně povedu na ně.

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno
před 4 hodinami, Humanzero napsal:

Možná při současném kurzu přikoupím ASML

vzal jsem

• Dát hlas 1
Odesláno
před 2 hodinami, tenge napsal:

Crypto převést, případně prodat pak za aktuální hodnotu u ostatních..nebo to klidně povedu na ně.

Nedoporučuju vést na jméno dětí, kdybys náhodou peníze nutně potřeboval, tak je s tím strašný opruz a od určitého věku dětí to nejde vypovědět a je to jejich. Veď to na své jméno a pak jim to dej. Nikdy nevíš co se vysere.

Odesláno
před 30 minutami, Humanzero napsal:

Zbavil jsem se UNH to byl úlet …a vzal ASML na -10,98

Já nějak kolem ty desítky a UNH mám taky něco málo.

Odesláno
před 5 hodinami, Kotlick napsal:

Nedoporučuju vést na jméno dětí, kdybys náhodou peníze nutně potřeboval, tak je s tím strašný opruz a od určitého věku dětí to nejde vypovědět a je to jejich. Veď to na své jméno a pak jim to dej. Nikdy nevíš co se vysere.

a co svěřenský ( neplést se svěřenecký) fond ? 

Odesláno (upraveno)

UNH jsem bral za malou pozici (je to obor mimo mě) na spekulaci, když brzo půjde nahoru. Nic se nestalo a radši jsem to dal do lepšího titulu . UNH bych nepřikupoval tak to byly pro mě mrtvý peníze.

Upraveno uživatelem Humanzero
Odesláno
před 9 hodinami, Ajaj napsal:

co ZIM?

Mam a cekam jestli se mi to povede jako posledne, ale zatim trochu tecu 🙂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...