Mazda99 Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Tak já jedině hodinky s datem nejlepeé radiovky od citizenu kde to nemusím vubec řešit jediné hodinky které mám bez data jsou na práci Casio MQ-24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Ty těma čárkama teda hodně šetříš. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazda99 Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Před hodinou, geometr napsal: Ty těma čárkama teda hodně šetříš. ano, používám diktování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcturus Odesláno 14. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2024 (upraveno) Já hodinky jedině s datumovkou a ideálně pilotky. V současnosti nosím Laco Genf.2.D 40. Velmi se mi na nich líbí umístění datumovky - není místo žádného čísla, ale je nad 6. Na fotce to tak nemusí vypadat, ale ve skutečnosti je to docela decentní řešení. Škoda, že to stejně nemají udělané i u mechanických strojků s ručním nátahem... Upraveno 14. prosince 2024 uživatelem Arcturus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 14. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2024 (upraveno) Ciferník bez data je čistější, to je jasné. Umístění na pozici 3 (klasika), 6(symetrie) ale ani někde mezi mi nevadí...tedy záleží na velikosti, provedení a tvaru indexů. Co však nedávám je datum před číslicí 3 (ještě "lépe"když je kvůli natlačenému okénku zúžená). U indexu, místo indexu je to pro mě v pohodě. ...a posledním nešvarem pro mě je u potápek vysunutí cucku lumi na pozici 3 do armováku , Upraveno 14. prosince 2024 uživatelem Kamil.K 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2024 Jo, například provedení u některých Traserů (třeba P67?) je naprosto strašný - to datumový okýnko napasovaný do trojky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2024 "Pořádná mechanická datumka" NENÍ prstýnek s flusancem uvnitř pidistroječku z dámských hodinek, ale třeba klasické východoněmecké Panoramadatum... 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 14. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2024 Na datumovku jsem v posledních letech nějak přestal vidět a poslední hřebíček do rakve mého vztahu k datumovce bylo to, že jsem se i přes veškerou opatrnost při rychloposuvu zapomnel a přestavoval jsem datum v pozici 21:45 a už to bylo. Ulomeno a náhradní díl bude koncem března. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Jj, mít datumovku je skvělé, ale když na to člověk nevidí, je to na nic...... Docela bych rád tyto hodinky bez datumu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 V 14. 12. 2024 v 11:16, Radek124 napsal: "Pořádná mechanická datumka" NENÍ prstýnek s flusancem uvnitř pidistroječku z dámských hodinek, ale třeba klasické východoněmecké Panoramadatum... Paráda-nemusí bejt kyklop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 (upraveno) Já mám zatím všechny hodinky s datumovkou, přijde mi to praktičtější a i se mi to víc líbí. Třeba to bude jako s velikostí hodinek, kde se postupem času taky dostávám k menším, které jsem si před pár lety nedokázal představit a přijdou i nějaké bez data, uvidíme... Upraveno 21. prosince 2024 uživatelem laroaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 Osobně bych byl rád, pokud by se dalo pořídit více modelů hodinek v "no date" variantě. Datum mi spíše vadí a to kvůli nastavování při častějším střídání hodinek a navíc upřednostňuji "čistý" ciferník. Většinu hodinek mám sice s datem, ale spíše z nutnosti, protože jiná možnost prostě nebyla. Už se docela vyhýbám day date modelům. Občas samozřejmě něco zkusím, ale zpravidla mi moc dlouho nevydrží a prodám je rychleji než cokoliv jiného. U Seika mě to i docela mrzí. Líbí se mi různé barevné pětky, želvy z edice save the ocean atd. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Ve školce jsem měl bez data, pak dlouhá léta jsem preferoval s datem. Nyní, když používám více hodinek tak se mi zdají praktičtější bez data. Žel, většina modelů se vyrabí s datem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se