bohus76 Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Chlubit se perláží a neukázat,to je dle mne divné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu (upraveno) před 7 hodinami, zekon7302 napsal: A jak tohle souvisí s hodinářským světem? A proč je to v jiných jazycích dle tebe v pořádku? Dovětek byl myšlen tak, že pro hodinářský svět není podstatné, jestli se mi to líbí nebo ne... trochu odlehčení, nadsázka A co se týká těch zkratek, tak opravdu moc nemusím to poangličťování všeho co v Česku máme, ale jen na těchto hodinkách mi ta čeština/zkratky prostě nesedí. Vlastně mám pocit, že to tak vidím poprvé. Napadla mě třeba varianta se dvěma písmeny PO, UT, ST a tak dále. Třeba na Sinnech to mám přetočeno na němčinu. Upraveno 15. listopadu uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu před 14 minutami, Zdenek1307 napsal: Dovětek byl myšlen tak, že pro hodinářský svět není podstatné, jestli se mi to líbí nebo ne... trochu odlehčení, nadsázka A co se týká těch zkratek, tak opravdu moc nemusím to poangličťování všeho co v Česku máme, ale jen na těchto hodinkách mi ta čeština/zkratky prostě nesedí. Vlastně mám pocit, že to tak vidím poprvé. Napadla mě třeba varianta se dvěma písmeny PO, UT, ST a tak dále. Třeba na Sinnech to mám přetočeno na němčinu. Tomu rozumím, ale pak by se to celé muselo předělat i s číselníkem, aby ta okna byla na šířku na dvě písmena. Původně to bylo na ang., ale většina zájemců chtěla cz zobrazení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Mně se líbí tak jak jsou, jen ta cena mi přijde trochu mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Mě se ty hodinky jako celek líbí, co mě ale zaujalo, je to provedení měsíce, docela bych chtěl znát ten motiv, proč někdo na klasický hodinky, nesoucí jméno astronoma ze 16. století, dá měsíci tvář jako od Picassa, nebo jako celek v podstatě emoji z Googlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu před 18 minutami, JR_2010 napsal: Mě se ty hodinky jako celek líbí, co mě ale zaujalo, je to provedení měsíce, docela bych chtěl znát ten motiv, proč někdo na klasický hodinky, nesoucí jméno astronoma ze 16. století, dá měsíci tvář jako od Picassa, nebo jako celek v podstatě emoji z Googlu. Jo to nevím, takhle nám to už chodí, předělat to, je trochu víc práce než by jsme chtěli. Ještě dodám, že prvně když jsem je dal na ruku, tak jsem se musel zeptat, jestli tam je strojek. Jsou navzdory velikosti strašně lehké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Jasně, mě ten ksicht ani nijak neirituje, jen mě to zaujalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu před 1 hodinou, Zdenek1307 napsal: Dovětek byl myšlen tak, že pro hodinářský svět není podstatné, jestli se mi to líbí nebo ne... trochu odlehčení, nadsázka A co se týká těch zkratek, tak opravdu moc nemusím to poangličťování všeho co v Česku máme, ale jen na těchto hodinkách mi ta čeština/zkratky prostě nesedí. Vlastně mám pocit, že to tak vidím poprvé. Napadla mě třeba varianta se dvěma písmeny PO, UT, ST a tak dále. Třeba na Sinnech to mám přetočeno na němčinu. Sorry za lehký off topic ale nedá mi to k té četštiíně na datumovém věnci. Je sice neobvyklé, ale historicky se používal níže na Certině 288, ještě ho mám na quartzových Ronda (mimochodem hodinky co si zahrály v majoru Zemanovi). Z novodobé histore limitka FC ke 30. vyročí ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu před 39 minutami, prischera napsal: Sorry za lehký off topic ale nedá mi to k té četštiíně na datumovém věnci. Je sice neobvyklé, ale historicky se používal níže na Certině 288, ještě ho mám na quartzových Ronda (mimochodem hodinky co si zahrály v majoru Zemanovi). Z novodobé histore limitka FC ke 30. vyročí ČR No, jak jsem psal, vidím to poprvé A teda takhle u těch day/date mi to ani nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se