Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, mozna jsem jen spatne hledal, ale narazil jsem na zajimavy paradox - na foru se mi objevuje google reklama na nejake faky. Vim (a 100% souhlasim), ze toto tema je zde tabu a tak me to trochu zarazilo. Nevim, zda si provozovatel webu muze reklamu nejak omezovat nebo tak neco...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

pro me je to zajimavy poznatek. v tom smyslu, ze se na ty bannery koukate. ja vubec nevim ze tam jsou. uz jsem si toho vsumnul i na idnesu, ze na to nekteri poukazuji v kontextu s napisem clanku. ja ctu clanek a ne veci kolem. diky.

Odesláno
Ahoj, mozna jsem jen spatne hledal, ale narazil jsem na zajimavy paradox - na foru se mi objevuje google reklama na nejake faky. Vim (a 100% souhlasim), ze toto tema je zde tabu a tak me to trochu zarazilo. Nevim, zda si provozovatel webu muze reklamu nejak omezovat nebo tak neco...

Když jsem se zaregistroval a pročítal některé staré věci, opravdu jsem pochopil, že téma "fejky" se zde prostě neprobírá. Jsem rád, že to není jen můj dojem, že to tu opravdu kdysi fungovalo. Ale dnes... Nová doba!

V sekci Pro zasmání - Aukro se to rozjelo opravdu parádně, nemyslím to špatně, ale je to tak. Pak už je tu i Galerie fejků.

Samozřejmě, k něčemu to je, někdo si ušetří problémy, když se tu vyškolí na odborníka v rozeznávání padělků. Stáhne se pár aukcí z Aukra. Taky dobře.

Ale jestli tak rozsáhlým probíráním těchto věcí trochu neupadá úroveň Chronomagu. Představte si cizince, který se nějak dokliká sem k nám, neznalý řeči se

intuitivně dostane do takových vláken a BUM, co neuvidí!! Jen se po něm zapráší a co si bude myslet? Z vlastní zkušenosti, když se prodírám cizinou, eng moc neumím, zkoumám co kde je a většinou nacházím seriózní věci, za každý objev nových přínosných stránek, obrazových galerií atd. děkuji net bohu. A nechci nacházet nějaké ubohosti.

Odesláno

Dingo - co se tyce informaci o facich, je jich tu skutecne velmi malo, nemyslim si, ze to co tu je by nekoho na foru poskozovalo a novackum to muze pomoci vyvarovat se problemu.. Myslim, ze cizincu, kteri by umeli cesky a navic chteli brouzdat po chronomagu je jak safranu a to aby z nekolika tisic vlaken zabrouzdali do tech ve kterych se objevuji informace o replikach a nejak zasadne je to ovlivnilo mi prijde naprosto nerealne ;) Tzn. nedelal bych z toho zadnou vedu.. ;)

Odesláno

Tak jsem trochu postudoval a pro lidi, kteri pouzivaji OPERU:

* levy klik nekam na stranku -> Blokovat obsah.... -> se stisknutym shiftem klikat na reklamy

(funguje na reklamy idnes.cz kupr.)

* Nastroje -> Pokrocile -> Blokovany obsah.... -> Pridat ...a pridat nasledujici 2 adresy:

http://googleads.g.doubleclick.net/*

http://pagead2.googlesyndication.com/*

(funguje na obsah google reklam na chronomagu kupr.)

A fertig :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
Když jsem se zaregistroval a pročítal některé staré věci, opravdu jsem pochopil, že téma "fejky" se zde prostě neprobírá. Jsem rád, že to není jen můj dojem, že to tu opravdu kdysi fungovalo. Ale dnes... Nová doba!

V sekci Pro zasmání - Aukro se to rozjelo opravdu parádně, nemyslím to špatně, ale je to tak. Pak už je tu i Galerie fejků.

Samozřejmě, k něčemu to je, někdo si ušetří problémy, když se tu vyškolí na odborníka v rozeznávání padělků. Stáhne se pár aukcí z Aukra. Taky dobře.

Ale jestli tak rozsáhlým probíráním těchto věcí trochu neupadá úroveň Chronomagu. Představte si cizince, který se nějak dokliká sem k nám, neznalý řeči se

intuitivně dostane do takových vláken a BUM, co neuvidí!! Jen se po něm zapráší a co si bude myslet? Z vlastní zkušenosti, když se prodírám cizinou, eng moc neumím, zkoumám co kde je a většinou nacházím seriózní věci, za každý objev nových přínosných stránek, obrazových galerií atd. děkuji net bohu. A nechci nacházet nějaké ubohosti.

Ahoj, třeba je chyba na mém přijímači, ale tady nejde o to, že se ve vláknech diskutuje o fake hodinkách. Neznalý člověk, který narazí na chronomag, je před faky varován. Problém je v tom, že se zobrazuje reklama na fake prodejce a dle mého je to nezávislé na tom, co chceme já, ty nebo kdokoli z nás.

edit: viz. reklama na fake rolex v přiloženém obrázku 1. příspěvku

Upraveno uživatelem Ruda
Odesláno
Tak jsem trochu postudoval a pro lidi, kteri pouzivaji OPERU:

* levy klik nekam na stranku -> Blokovat obsah.... -> se stisknutym shiftem klikat na reklamy

(funguje na reklamy idnes.cz kupr.)

* Nastroje -> Pokrocile -> Blokovany obsah.... -> Pridat ...a pridat nasledujici 2 adresy:

http://googleads.g.doubleclick.net/*

http://pagead2.googlesyndication.com/*

(funguje na obsah google reklam na chronomagu kupr.)

A fertig :thumbsup_anim:

poopravím chybičku, kontextové menu je třeba vyvolat pravým myšítkem

zdravím kolegu OPERAtéra!  :thumbsup_anim:

Odesláno
Dingo - co se tyce informaci o facich, je jich tu skutecne velmi malo, nemyslim si, ze to co tu je by nekoho na foru poskozovalo a novackum to muze pomoci vyvarovat se problemu.. Myslim, ze cizincu, kteri by umeli cesky a navic chteli brouzdat po chronomagu je jak safranu a to aby z nekolika tisic vlaken zabrouzdali do tech ve kterych se objevuji informace o replikach a nejak zasadne je to ovlivnilo mi prijde naprosto nerealne ;) Tzn. nedelal bych z toho zadnou vedu.. ;)

presne tak mi jako novackovi hodne pomaha na co si dat pozor a jak poznat ruzne faky, takze treba ta galerie je pro mne dobra vec

Odesláno

ono to bude určitě i proti pravidlům reklamního systému google.. já bych fejky nepopularizoval, i negativní reklama je reklama a replikanti se tady budou stahovat ještě víc, pak to dopadá tak, že i členové fóra prodávají padělky :D

Odesláno
ono to bude určitě i proti pravidlům reklamního systému google.. já bych fejky nepopularizoval, i negativní reklama je reklama a replikanti se tady budou stahovat ještě víc, pak to dopadá tak, že i členové fóra prodávají padělky :D

Nevím, ale kdybych chtěl prodávat padělky, tak bych to neprodával zde. Kde může být více odborníků než právě na Chronomágu. Pro tyto podvodníky je tady moc horká půda, lepší bude aukro atd. i když pod svícnem ....

Odesláno
Nevím, ale kdybych chtěl prodávat padělky, tak bych to neprodával zde. Kde může být více odborníků než právě na Chronomágu. Pro tyto podvodníky je tady moc horká půda, lepší bude aukro atd. i když pod svícnem ....

o to se nepřu, jen zlehka narážím na poslední vývoj v diskuzi aukro

Odesláno
o to se nepřu, jen zlehka narážím na poslední vývoj v diskuzi aukro

Ano, ano, také to sleduji, nakonec to rozsoudí Dušák nebo někdo podobný..

uvidíme.. :whistle:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...