Přejít na obsah

golf

Doporučené příspěvky

Tak myslím, že tu je velká naděje na výše zmiňovaný chronomag turnájek,do cen klidně přispěji nějakou autokosmetikou,nebo když budeme chtít tak necháme udělat nějaké malé poháry s nápisem chronomag.Nápad s putovní cenou také není špatný (např. auto nebo tak něco :thumbsup_anim: )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 302
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já jsem doma taky v Beřovicích a pravidelně tam hrajeme miniturnaje - kolegové a kamarádi z firmy. Zorganizuje se to tam velice lehce, ovšem ideální je to ve všední den dopoledne - to tam dokonce smí i ti bez ZK. Takže konec výmluv na nevlastnictví ZK - stejně se na hřišti naučíte daleko víc než na drivingu :thumbsup_anim: !

Odkaz ke komentáři

Já jsem doma taky v Beřovicích a pravidelně tam hrajeme miniturnaje - kolegové a kamarádi z firmy. Zorganizuje se to tam velice lehce, ovšem ideální je to ve všední den dopoledne - to tam dokonce smí i ti bez ZK. Takže konec výmluv na nevlastnictví ZK - stejně se na hřišti naučíte daleko víc než na drivingu :thumbsup_anim: !

Beřovice jsou skvělé hřiště - moc povedené a mám z pár návštěv pocit, že je tam docela zvláštní a pohodová komunita. Jinak souhlas - driving je na nic. Pořádná jízda je až na hřišti...

Jo a ta putovní cena: já bych hrál třeba o putovní hodinky (třeba kukačky) - o putovni auta už hraje jedna partička www.engine-cz.com

post-1591-1234474620.jpg

post-1591-1234474677.jpg

Upraveno uživatelem frista
Odkaz ke komentáři

To s tou Dacií a Š 100 se mi zdá jako parádní nápad. Škoda, že nenapadl mě.

Tleskám jim.

:speak_cool:

Jinak na golf se chystám (na můj 1 golf) už skoro rok, ale nějak se mi do toho přimotaly státnice a pak zima.

Doufám, že mi pracovní vytížení dovolí se konečně zapojit do vašich řad.

Nejblíž to mám do Hodkoviček a v centru města mě zaujalo malý hřiště na Libeňským Ostrově.

Jestli máte nějakej tip, jak dobře začít, tak sem s tím.

Upraveno uživatelem Jerryl
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Halo, halo - ozivuji napad na pripadne setkani pri prochazce po jarnich greenech s golfovym vercajkem. Ten turnaj by se dal zaridit na nejakem prijemnem miste u Prahy, ci okoli. Malo snobske prostredi vyhodou - nabizim Mstetice - je to jedina skutecna (temer) prazska 18 a pres tyden by se dal domluvit takovy mini turnaj / flight, ci dva , ci tri :-) Tak se ozvete

To s tou Dacií a Š 100 se mi zdá jako parádní nápad. Škoda, že nenapadl mě.

Tleskám jim.

:speak_cool:

Jinak na golf se chystám (na můj 1 golf) už skoro rok, ale nějak se mi do toho přimotaly státnice a pak zima.

Doufám, že mi pracovní vytížení dovolí se konečně zapojit do vašich řad.

Nejblíž to mám do Hodkoviček a v centru města mě zaujalo malý hřiště na Libeňským Ostrově.

Jestli máte nějakej tip, jak dobře začít, tak sem s tím.

Cus Hodkovicky jsou fajn, ale nepusti te tam s HCP vyssim jak 45 ! V Libni je to jen odpalova louka, hrise to neni. Zacit musis, at chces nebo nechces s trenerem. Nadelas tim nejmene skod sobe i ostatnim. A pak si udelej golficak a vyraz !

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Tak znovu otevírám théma...sezona je totiž už tady! :thumbsup_anim:

Dneska jsme zkusil Ping G10 hybrida trojku a už vím, že ho bohužel budu muset pořídit...ve srovnání s klasikou železem to lítá uplně jinak (lépe, radostněji :-) ).

A tak se chci zeptat: neplánuje někdo nějaký nákup v golfshopu na E-bay, že bychom se podělili o poštovné (a hlavně s tím nemám zkušenost, takže bych se rád k někomu takto vetřel)? Dost možná bych toho bral víc, líbí se mi ještě jeden putter a možná i druhý setík do rodiny = bylo by toho už docela hodně a šla by asi vyhandlovat větší sleva. Tak se mi kdyžtak někdo ozvěte, budu rád.

PS: jaké sety používáte (pokud užíváte sety)? Nějakou klasiku, na grafitu...?

Odkaz ke komentáři

Ty vogo, fakt. Ted jsem koukal na Payers stranky. O ctyri rany pred druhym mistem. Zatim mel vdycku vyborny jenom prvni dny. Ted i druhy. Mozna zapracoval na psychice. Nebo si dal couda. Ale dobry. Sledovat.

Nevěřím mu na vítězství, ale top 5 udělá...je to masér, do devíti žil v Československu...fandím mu.

Odkaz ke komentáři

Sice koukám, že to tu zajímá mě a možná tři další lidi, ale přesto - Alex Čejka právě vychází na svých posledních 18 jamek, přičemž má náskok 4 ran oproti dvojici pronásledovatelů. Zní to malinko jako holywoodkysý slaďák o útěku z komunistické země, ale...už chybí jen krůček!

Odkaz ke komentáři

Sice koukám, že to tu zajímá mě a možná tři další lidi, ale přesto - Alex Čejka právě vychází na svých posledních 18 jamek, přičemž má náskok 4 ran oproti dvojici pronásledovatelů. Zní to malinko jako holywoodkysý slaďák o útěku z komunistické země, ale...už chybí jen krůček!

Jsem ten čtvrtý, co už tři dny chodí spát ve 3 ráno a kouká na Čejku jak válí:) - je někde live přenos na netu?

Edit: už mi to šlape i z PGA, tak nic. (sice jen na notebooku, ale nevadí, jednou bych měl ty drivery a kdovíco ještě zpravit i na počítači doma...)

Edit2: že se vůbec dívám, Alex doubleboogie..;)

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Jsem ten čtvrtý, co už tři dny chodí spát ve 3 ráno a kouká na Čejku jak válí:) - je někde live přenos na netu?

Edit: už mi to šlape i z PGA, tak nic. (sice jen na notebooku, ale nevadí, jednou bych měl ty drivery a kdovíco ještě zpravit i na počítači doma...)

Edit2: že se vůbec dívám, Alex doubleboogie..;)

Zadne spoilery prosim ;-)

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...