Návštěvník YPO Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 je tam 5GB ... nebo za 189 měsíčně terabajt ... nebo seženeš pár voslů a oni ti to navyšují .... značka: hledám osla
Effe Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Muší to bejt novej vosel,asi.... Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk
Návštěvník YPO Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 (upraveno) Muší to bejt novej vosel,asi.... Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalkno jasný .... novej vosel .... čím víc oslů tím věčí šance něco utržit .... ale mňe 5GB stačí, než to převedu do papírový podoby .... takže nikoho nehledám Upraveno 11. března 2017 uživatelem YPO
tommas4 Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Někdo z místních IT mágů kdo by mi aspoň rámcově nastínil jak nacenit webovky? Zůstaly mi z podnikání a mám zájemce o koupi, nějak plavu v tom jak to cenověnastavit, více asi v sz, díky.
Tittus Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Někdo z místních IT mágů kdo by mi aspoň rámcově nastínil jak nacenit webovky? Zůstaly mi z podnikání a mám zájemce o koupi, nějak plavu v tom jak to cenověnastavit, více asi v sz, díky. Důležité je, jakou mají návštěvnost a kolik přes ně probíhalo rezervací (pokud je řeč o webu toho hotelu). Vytvořit samotné webovky není zase takový problém a nestojí to tolik.
tommas4 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Takhle zhruba jsem o tom přemýšlel, asi se odrazím z těchto čísel.
Liqid Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Někdo z místních IT mágů kdo by mi aspoň rámcově nastínil jak nacenit webovky? Zůstaly mi z podnikání a mám zájemce o koupi, nějak plavu v tom jak to cenověnastavit, více asi v sz, díky. Jen tak orientačně http://id-nes.cz/
Kristian.nov Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Jakej by jste doporučili clud primárně na zálohu hlavně fotek a jiných dat? To znamená velké množství dat a měsíční poplatek... Kterejpak bude nejlepší?
Radek124 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 2Kristian.nov: každý hledá něco jiného, aktuální přehled parametrů a cen máš třeba tady.
siwi Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Ještě bych k těm online datovým úložištím doplnil, že by možná nebylo na závadu využít jich několik pro určité typy souborů, při čemž by pak nebylo možná ani nurtné mít pro zbylá data placenou službu. Tak např. pro obrázky je tu Zonerama <www.zonerama.com>, která je zcela zdarma s neomezeným prostorem a fotky do ní lze ukládat v originální velikosti, nic se nahráním nupravuje. Pro ukládání hudby lze zase využít Google Music. Rovněž zdarma a bez limitu. Otázkou pak samozřejmě zůstává, kam s tím zbytkem. Ale možná, že by pak toho místa už nebylo třeba tolik.
Radek124 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 U galerií a online úložišť si akorát musíte dát bacha na "drobný detail", a to že nejde o Váš prostor ale o sdílený majetek někoho jiného - a konkrétně fotky (snad kromě DotComova Mega) už pár let běžně procházejí automatizovanou analýzou a učí se na ní "AI Algoritmy", které Vás pak třeba základě fotek vlastních prdelatých dětiček u bazénku můžou napráskat ouřadům - a jako bonus Vám zablokují účet, takže k "zaarchivovaným" fotkám už se nikdy nedostanete!
siwi Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) No, to je bohužel pravda... Pak už jedině pořídit si NASku a přistupovat na ní i z venčí. Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem siwi
baracuda Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Koupím levný notebook. Vzhledem k tomu, že nemůžu do inzerce vyzkouším to tady. Pokud by to někomu vadilo, tak se omlouvám a příspěvek smažu. Požadavky: nainstalovaný OS, funkční wifi a aby zvládal přehrávat videa z netu. Baterka potřeba není a další parametry nejsou důležité. Je to pro dobrou věc :-) Bylo by super, kdyby byla cena do 1 tis. kč. Děkuji.
Maxel Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Na to máš skoro lepší nějaký android tablet. Ten za litr seženeš. Notebook za litr bude pěknej vrak.
baracuda Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Tablet s velkým displejem by také mohlo být řešení, ale čím větší obrazovka tím líp. Bude to na cvičení ( rehabilitaci ) podle videa a koukat u toho na malý displej by asi nebylo nic moc.
siwi Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Notebook, resp. starý desetipalcový netbook za litr bych měl. Ale kdyby mi ho někdo nabízel, nevzal bych ho. Je strašně, ale opravdu strašně pomalej.
baracuda Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Díky za nabídku. Beru v potaz a pokud se nesežene nic lepšího (hlavně asi větší displej) tak se ozvu.
siwi Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Jasně. Ale musím znovu zopakovat. Je to starodávnej Atom a na prvotní rozjetí čehokoliv bys čekal řádově několik minut.
tenge Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 Panove, postupně mi v posledni dobe chcipnul ntb, flashka a tak potrebuju nekam bezpecne ulozit zalohu fotek. A když uz tam budu ukladat foto, rad bych aby bylo zachované moje vlastnictví fotek bez ciziho nahledu.Co jsem tak načetl, tak nejlip vychazi cloud mega. Vyveďte mne prosím kdyžtak z omylu. Mam externi disk ale ten taky neni všespásný. Budu tam pristupovat z ipadu a telefonu..Dik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se