shaggy Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Mne sa to tiez terazky dako dojebalo... Kazdy update k horsiemu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 jde nějak nastavit datum ve woknech, abych si uložil soubor s jiným datumem nebo to nejde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 https://www.petges.lu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Doma to jde. V práci můžeš mít problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 no hlavne aby pak neslo nekde vycist, ze jsi pri vytvareni souboru podvadel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 (upraveno) Je samozřejmé, že musí vytvořit nový dokument a obsah starého do něj zkopírovat. Nebo aspoň odstranit metadata. Word ho jinak zradí. Nejenom Word Upraveno 6. dubna 2022 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 nemusitest.docx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Jakej SW doporučíte na psaní perem na notebooku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Ahoj všem IT mágům. Můžete poradit prosím, jak udělat nějaký seznam hudby uložené na HDD ve Wordu nebo txt. souborech? Jedná se asi o 2Tb hudby a potřeboval bych, aby v seznamu byly pouze názvy skupin ve složkách tak jak to mám seřazení, včetně seznamu alb u každé skupiny. (Většinou celé diskografie) Děkuji moc za případný polopatický návod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 (upraveno) Spustit cmd Přepnout se na disk a kořenovou složku s hudbou - příkaz CD dir /s > seznam.txt Vypíše seznam všech souborů ve všech podsložkách a uloží do souboru seznam.txt. Ten pak otevři v Notepadu nebo Wordu a vymaž zbytečnosti Upraveno 8. května 2022 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 nebo dir /b /s > seznam.txt Vypíše jen názvy souborů a složek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 (upraveno) Nebo Total Commander Vybrat složku s hudbou V menu Příkazy - Hledat (nabo ALT + F7) Po vyhledání dole - Zobrazit v panelu Stiskem CTRL + A vybrat všechny položky V menu Vybrat - Uložit výběr do souboru (doplnit název souboru.txt) Upraveno 8. května 2022 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Před hodinou, VS napsal: Spustit cmd Přepnout se na disk a kořenovou složku s hudbou - příkaz CD dir /s > seznam.txt Vypíše seznam všech souborů ve všech podsložkách a uloží do souboru seznam.txt. Ten pak otevři v Notepadu nebo Wordu a vymaž zbytečnosti Poslal jsem PM s dotazem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Není tady nějaký CSS master? Mám takovou záludnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 Excel (opět) Situace: Mám kontingenční tabulku, která je napojená na databázi ERP. Tahám si z ní prodeje materiálů (název, množství, cena). Zároveň mám v sešitu několik listů, kde mám roční plán, do kterého si dosazuji aktuální data z kontingenčky. Tady to je jakoby v pořádku. Problém: Jakmile se aktualizují data v kon. tabulce a případně přibude nějaký materiál, tak se posunou řádky v kontingenčce a následně je celý plán špatně. Vadí, i když se v kontingenční tabulce, nějaká položka sbalí -> nejednou není v buňce D12 materiál "položka1", ale např. "položka 20" Nešlo by to nějak "zamknout"? Potřebuju v tom plánu u "Položka1" mít data z kontingenční tabulky "Položka1 " - za každé situace, aby se to nemuselo kontrolovat. Ani nevím, jak zadat dotaz anglicky do googlu, aby mi vyjel nějaký návod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 Kancelářské Excel Kiddies - když neumíš filtr v KT, co si upravit SQL dotaz který tahá zdrojová data z databáze, aby se Ti do sešitu synchronizovaly jenom položky které Tě výslovně zajímají? Kontingenčním tabulkám se v googlově mateřštině říká Pivot Tables nebo Crosstabs. Ale jestli to kloveš v CZ Excelu, přeju příjemnou zábavu překladem anglických rad do počeštěných vzorečků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Boha, filtruju tam kde co, ale filtrovat i ty položky přímo v tabulce mi nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 Je možné nějak překonfigurovat Excel, aby byly názvy funkcí původní v angličtině a ne ten částečně přeložený paskvil do češtiny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 Zalezi na verzi Office, koukni sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 Dík. Sice to po doinstalování překlopilo do angličtiny celý MS Office, ale s tím se dá žít. Je možné to přepínat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se