VS Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 (upraveno) Zkus Synology. V podstatě to umí všechno, co požaduješ. A data máš doma. https://kb.synology.com/cs-cz/DSM/help/DSM/MainMenu/get_started?version=7 Koukni na Balíčky, tam je všechno, co to umí. Upraveno 14. dubna 2023 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Kuci jakej free antivir by jste doporučili. Potřebuju něco na do noťasu kterrej vyvětrám tak jednou za rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Windows má v sobě nějaký základ. To musí v pohodě stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 před 5 hodinami, Strocek napsal: Kuci jakej free antivir by jste doporučili. Potřebuju něco na do noťasu kterrej vyvětrám tak jednou za rok. Ubuntu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cukfira Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 AVG Free? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Defender je součástí Windows. Neklikat na každou blbost, která přijde v mailu. Když už to musí být, tak na zablešené weby lézt přes virtuální Ubuntu. Hyper-V je součástí Windows. Jenom se musí zapnout. Abych Ti usnadnil výběr - Ubuntu Mate nebo Mint. Ani si nevšimneš, že to nejsou Windows. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Já jedu na Defender ve Win od začátku aktuálního PC - asi 5 let a absolutně bez problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Eset kod z ebay tak 6-10 eur na rok. Este som s tym nemal problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzy Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Defender je úplně v pohodě jestli neděláš vyloženě kraviny. Dneska už na něho spoléhají i korporáty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Díky za tipy kuci. Zjistil jsem, že mám ještě jednu licenci na eset, tak zkusim použít. Bude to noťas vyloženě na internet a email, nic jinýho v tom neotvírám, ale zase ten internet je v tom nejrizikovější, ale na kraviny neklikám, tak snad by stačil i ten windousáckej antivir. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 (upraveno) Pánové vypreparoval jsem 500G HDD ze starýho noťase. Noťas normálka fungoval i když byl pomalejší, ale pořídil jsem trochu rychlejší noťas. A chtěl bych ten starej hard disk využít na zálohování, ale nejde mi formátovat. Byly tam nějaký oddíly pro pro bejvalý windousy 7. Poradil by někdo jak to zformátovat. Něco sem gůglil, ale i tak se mi to nepodařilo. Něco sem promazal, něco zkusil zformátovat, ale zbylo mi tam tohle (E:) a (F:) a na to nejde nic ukládat. Upraveno 11. června 2023 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 Pánové vypreparoval jsem 500G HDD ze starýho noťase. Noťas normálka fungoval i když byl pomalejší, ale pořídil jsem trochu rychlejší noťas. A chtěl bych ten starej hard disk využít na zálohování, ale nejde mi formátovat. Byly tam nějaký oddíly pro pro bejvalý windousy 7. Poradil by někdo jak to zformátovat. Něco sem gůglil, ale i tak se mi to nepodařilo. Něco sem promazal, něco zkusil zformátovat, ale zbylo mi tam tohle (E:) a (F:) a na to nejde nic ukládat. A ve spravci disku s tema oddilama nejde nic delat?Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 Tam jsem něco smazal a zůstalo tam tohle to. A když dám formátovat to (F:), tak to formátuje od rána... Takže předpokládám, že to tam asi nezformátuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 Ja bych vsechny oddily smazal a vytvoril jen jeden pres cely disk.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 Už jsem na to kápnul... Připojil jsem to zezadu na základní desku a šlo to zformátovat hned... Já to dával ze shora na skříň co dávám jiný exteráky a flešky. Pak jsem to zkusil zformátovaný připojit na skříň a kopírovalo to obrázky hrozně pomalu, tak jsem tam dal jinej kabel a už to kopíruje rychle. Tvl mě to hlava nebere. Oba kabely USB 3.0 stejně jako USB 3.0 na skříni, ale tak aspoň se ví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Hoši taková ptákovina co mě měsíc cuchala pěkně nervy a nakonec to mělo zvláštní řešení. Občas upravuju fotky v Adobe LR no a když jsem chtěl tahat posuvníky jednotlivých úprav, tak mi to divně přeskakovalo, občas se to vrátilo na výchozí hodnotu. První dojem, že LR je nějaký divný. První pokus restart, ale bez změny. Pak jsem s tím nějakou dobu fungoval, ale bylo to o nervy. Následně jsem psal a editoval větší množství textu ve Wordu a podobný problém. Když jsem chtěl označit třeba odstavec, tak se to začalo označovat o slovo dál a ukončilo se to jinde než jsem chtěl. První myšlenka, že myška je v kopru. Takže jsem si objednal novou (doposud nedorazila). Nicméně pořád mi to bylo nějaké divné, tak jsem googlil a našel jsem na stránkách podpory Microsoft českého kolegu, který měl velmi podobnou diagnózu. A nakonec to vyřešil tím, že v pokročilém nastavení myši je možnost nastavení stopy ukazatele. Jakože jedu kurzorem a za ním zůstavá na chvilku stopa určité délky. Samozřejmě jsem měl tady tu úchylárnu vypnutou. Nicméně dle rady toho kolegy. Jsem to zapnul a hned zase vypnul a v tu chvíli bylo po problému. Logické vysvětlení to moc nemá, ale možná nějaká aktualizace Win, která to rozhodila.... každopádně budu mít novou myš a starou si vezmui do práce místo té debilní co tam teď mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 Vypnout/zapnout - základní znalost ajťáků. Řeší to 50 % problémů. 45 % je mezi klávesnicí a židlí a zbytek jsou skutečné poruchy HW a SW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 No jo, ale tady se zaplo a vyplo něco co ani v počátku zaple nebylo. A sám o sobě bych v tom těžko hledal souvislost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 obecně v tom IT to de trošku doprdele... Herní sestavu z Alzy za 40 kůlů budu potřetí reklamovat, něco se základní deskou deskou. V první reklamaci (nešly ovládat RGB prvky) dali novej komp. K tý sestavě jsem si koupil novej herní monitor ASUS a na to se nedalo koukat, rozmazaný postavy při pohybu atd. Předchozí 5 let starej herní monitor taky ASUS a super obraz, kdyby se nerozbil DisplayPort, tak ho mám doteďka. Diskuze se zastoupení ASUS byla taky výživná, bylo mi jasný, že tohle na reklamaci neuznaj, tak sem ho vyměnil s doplatkem za repasovanej noťas. Potřeboval jsem krabici na externí HDD. Toho vojebávání s formátováním abych pak zjistil, že je špatnej kabel.. Já už se bojim něco koupit, protože to budu muset určitě reklamovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 Ahoj, prosím o radu. Přestala mi fungovat wifi tiskárna HP 135, ale jenom z PC. Z iPhonu tiskne bez problémů. V PC jsem ji tedy odinstaloval, ale za boha ji nemůžu znovu nainstalovat. V ovládacím panelu dám Přidat tiskárnu, PC ji najde, ale nedá možnost tiskárnu přidat. Tiskárna je připojená k wifi. Co dělám blbě? Už se s tím morduju 2 dny, tak každá rada je vítaná. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se