siwi Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Pokud máš HP, je tam program HP Advisor. Ten ti ukáže všechny potíže se zařízením. Jestli máš Visty, tak to je zcela běžný problém tohoto OS. Náhle se ztratí nějaké zařízení a je třeba jeho odinstalace ve správci zařízení a restarovat. Po restaru se náhle zařízení zase objeví . Jenomže problém je v tom, že on ho ve Správci nevidí, jak psal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 JO to jsem přehlíd . No tak to potom odpojit mechaniku z desky,resetovat BIOS bez mechaniky a znovu ji zapojit. Když ani tohle nepomůže je mechanika v pánu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 už nevím co s tím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Pokud máš HP, je tam program HP Advisor. Ten ti ukáže všechny potíže se zařízením. Jestli máš Visty, tak to je zcela běžný problém tohoto OS. Náhle se ztratí nějaké zařízení a je třeba jeho odinstalace ve správci zařízení a restarovat. Po restaru se náhle zařízení zase objeví . jenom já to v tom nevidím. Buď jsem slepý, nebo fakt zmizela ale díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 HP většinou dávají do notasů mechaniky TOSHIBA DVD-ROM. Najdi si na netu typ notasu, který máš a tam zjisti jakou máš konfiguraci tvého stroje, zejména mechaniky. Potom si stáhni pomocí pana Google příslušný ovladač a nainstaluj ho. Pokud ani to nepomůže je asi v pryč . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 už nevím co s tím...Nechci tě děsit, ale tohle vypadá na přeinstalaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpenMind Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 já jsem kkt dobrý BT už mi jede...ale ta mechanika ne-eJak se Ti podařilo vyřešit to BT? Přeinstalováním ovladače nebo nějak jinak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 (upraveno) Nechci tě děsit, ale tohle vypadá na přeinstalaci. přeinstalaci čeho?? tohle mě právě píše instalační soubor Corelu už jsem některou sočást jejich balíčku měl a teď sem chtěl koupit full verzi a nenajede instalátor e: uvidím jak to bude s krabicovou verzí... každopádně registry sem projel nějakou utilitou, v pc už žádný corel soubor není, tak nevím Upraveno 6. října 2013 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 přeinstalaci čeho?? tohle mě právě píše instalační soubor Corelu už jsem některou sočást jejich balíčku měl a teď sem chtěl koupit full verzi a nenajede instalátor e: uvidím jak to bude s krabicovou verzí... každopádně registry sem projel nějakou utilitou, v pc už žádný corel soubor není, tak nevím chtělo by to rozkliknout ještě ten detail, jestli tam není něco napsáno, a i ta rada nemusela být tak mimo - reinstalace OS by ten problém dozajista vyřešila, ačkoli je to hodně brutální řešení... Ve ktéré fázi instalace ti to padne, zkusil jsi odinstalovat korektně i předchozí součást, ...? Chce to víc informací než chybová hláška, která toho řekne jen že ti nejde naisntalovat corel Na utility na čištění registrů se vys... nadělají mnohdy víc škody než užitku, pokud instaluješ kvanta hovadin, tak je nejlepší používat virtuál, nebo pravidelně reinstalovat celé PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Máš 2 možnosti. 14 dní si s tím hrát a pak přeinstalovat systém nebo tu první část vynechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Lamiczka: utilitu na registry sem vygooglil z chyby, ta hláška je prý práve kvůli nekompletní odinstalaci... ale průzkumník žádné soubory corelu nenašel... zítra tedy obnovím OS z recovery... instalátor padne hned po spuštění Error Code: -5001 : 0xffffec75Error Information:>SetupNew\setup.cpp (220)PAPP:CorelDRAW Graphics Suite X6PVENDOR:Corel CorporationPGUID:4E95DEAE-FFEE-4D22-9CF3-19195171D6B7$16.0.0.400PAK@Windows 7 / Server 2008 R2 Service Pack 1 (7601) IE Version: 9.10.9200.16686 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 HP většinou dávají do notasů mechaniky TOSHIBA DVD-ROM. Najdi si na netu typ notasu, který máš a tam zjisti jakou máš konfiguraci tvého stroje, zejména mechaniky. Potom si stáhni pomocí pana Google příslušný ovladač a nainstaluj ho. Pokud ani to nepomůže je asi v pryč . jo, to zkusím Jak se Ti podařilo vyřešit to BT? Přeinstalováním ovladače nebo nějak jinak?to ti snad radši nebudu říkat, protože by ses mi smál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 přeinstalaci čeho?? tohle mě právě píše instalační soubor Corelu už jsem některou sočást jejich balíčku měl a teď sem chtěl koupit full verzi a nenajede instalátor e: uvidím jak to bude s krabicovou verzí... každopádně registry sem projel nějakou utilitou, v pc už žádný corel soubor není, tak nevímRegistry ti žádná utilita nevyčistí na 100%. To musíš ručně přes REGEDIT. Taky jsem si s tím hrál . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Dej si strart - regedit - úpravy - najít a tam napiš coreldraw. Vše, co se ti tam objeví je možné smazat. Když to uděláš 2x po sobě dá se říct, že by měl být registr bez Corela . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Lamiczka: utilitu na registry sem vygooglil z chyby, ta hláška je prý práve kvůli nekompletní odinstalaci... ale průzkumník žádné soubory corelu nenašel... zítra tedy obnovím OS z recovery... instalátor padne hned po spuštění Error Code: -5001 : 0xffffec75Error Information:>SetupNew\setup.cpp (220)PAPP:CorelDRAW Graphics Suite X6PVENDOR:Corel CorporationPGUID:4E95DEAE-FFEE-4D22-9CF3-19195171D6B7$16.0.0.400PAK@Windows 7 / Server 2008 R2 Service Pack 1 (7601) IE Version: 9.10.9200.16686 Dej si strart - regedit - úpravy - najít a tam napiš coreldraw. Vše, co se ti tam objeví je možné smazat. Když to uděláš 2x po sobě dá se říct, že by měl být registr bez Corela . Možná to půjde ještě dohledat podle PGUID, jinak jak psal Jirka, přes regedit, jen si nezapomeň dopředu registry zálohovat! Pokud to není tak dlouho, co jsi isntalovat tu aplikaci, tak je návrat k předchozímu bodu obnovy taky řešení. Pokud jsi ale zralej i z dalších důvodů na reinstall OS, tak kldně vzhůru do toho.Ještě na to zkusím kouknout zítra, už mám v hlavě vymeteno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 obnovení OS to vyřešilo... a měli jste pravdu, je to nejlepší řešení... samostatný ssd disk, data na d: beze změny a těch pár programů co potřebuju akutně běhe hodiny nainstalováno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpenMind Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 (upraveno) Tak zrovna tady řeším problém s notebookem kolegy. Po spuštění se nepřipojí k preferované WiFi síti,po pokusu vybrat síť ze seznamu se síť na okamžik objeví a potom zmizí ze seznamu. Přeinstaloval jsem ovladač wifi adaptéru, notebook restartoval a podařilo se i připojit k preferované síti. Po opětovné vypnutí a zapnutí se ale opět objevil původní problém a nová instalace ovladače už problém znovu nevyřeší... Je to Sony Vaio s Win7. Co to může být? Za rady předem díky. Upraveno 7. října 2013 uživatelem OpenMind Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MutraBG Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Tak zrovna tady řeším problém s notebookem kolegy. Po spuštění se nepřipojí k preferované WiFi síti,po pokusu vybrat síť ze seznamu se síť na okamžik objeví a potom zmizí ze seznamu. Přeinstaloval jsem ovladač wifi adaptéru, notebook restartoval a podařilo se i připojit k preferované síti. Po opětovné vypnutí a zapnutí se ale opět objevil původní problém a nová instalace ovladače už problém znovu nevyřeší... Je to Sony Vaio s Win7. Co to může být? Za rady předem díky. Pokusil bych se smazat preforované sítě, odinstalovat manager WIFI, odinstalovat HW. Zrestartovat a pak znovu nainstalovat HW ovladač, manager WIFI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpenMind Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 (upraveno) Díky za rady. Vše jsem zkusil. Síť se na chvíli objevila, potom se k ní nešlo připojit a potom zase zmizela. Taky mě zaráží, že se v seznamu sítí objevují úplně nové sítě, vždycky jen na chvilku, třeba i s maximální silou připojení, ale v okolí se nic neměnilo. Současný plán je dočasné řešení pomocí USB WiFi adaptéru - snad to bude fungovat. A potom se uvidí. Upraveno 7. října 2013 uživatelem OpenMind Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 A jiná zařízení ten problém nemají? Jestli to třeba není ve vysílači. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se