adamo Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Čemu byste dali přednost? HP Officejet 7612 nebo Brother MFC-J6520DW Co se týče nákladů na tisk, dá se brát jako směrodatný udávaný počet stran? Je to jediný údaj, kterým se náklady dají nějak srovnávat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 náklad na tisku je udáván při 5% pokrytí stránky jestli se nepletu, což by měla být stránka textu. Ale je to jediné srovnávatelné, což samozřejmě neznačí, že toner vydrží to co se píše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Je mi jasné, že tolik nevydrží, ale spíš abych si porovnal cenu inkoustů vúči výtěžnosti u dvou různých značek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Tusim je to dano dle normy, ktera je obecne platna, takze by to mel byt porovnatelny udaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Ahoj, nemáte někdo na Alza kontě zbytečných 73 "alzáků". Teoretická hodnota je 7,30 (pro ty, kdo jich mají méně než 1000 tak je hodnota nulová - nejdou využít), tak si říkám, že by mi jich mohl někdo pár věnovat Kdyžtak SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Tak už potřebuji jen 47 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Za utracení 20 000 Kč, dostaneš kilo slevu... a on to někdo sbírá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Tak já mám vybranou věc za 4 stovky a mám 1953 "alzáků", tak proč půlku ceny nezaplatit Alzáky, když je to vlastně "zadarmo" . Každopádně už jsem sehnal.Leda by měl někdo ještě zbytečných 1000 Alzáků, které nemá jak využít (nenasbírá celou tisícovku), tak bych nepohrdl, jinak považujte problém za vyřízený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Patriku opět jsi mne nepřekvapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 Poradil by prosim nekdo, jak na PC s Win Vista nainstalovat Win 8 z DVD, ktere jsem zakoupil? Zazalohovano je, takze klidne natvrdo.Zkousel jsem I F12, ale v te chvili vypne klavesnice (USB) a neda se najet sipkami na zdroj bootovani.Predem diky za rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 Tak zrejme vyreseno. Dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 Kdybys ještě potřeboval, tak než začneš něco dělat, nastav si v BIOSu pořadí bootovacích disků tak, aby PC nejprve bootoval z CD. Cédéčko nech v mechanice a počítač restartuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 (upraveno) Kdybys ještě potřeboval, tak než začneš něco dělat, nastav si v BIOSu pořadí bootovacích disků tak, aby PC nejprve bootoval z CD. Cédéčko nech v mechanice a počítač restartuj.+1 a po nainstalování, to nezapomeň přehodit zpátky na hadr........ Upraveno 12. října 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 +1 a po nainstalování, to nezapomeň přehodit zpátky na hadr........ Pokud bude mít pevný disk nastavený jako druhý v pořadí, tak ani nemusí. Ale nesmí to CD z té mechaniky zapomenout vyndat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 Pokud bude mít pevný disk nastavený jako druhý v pořadí, tak ani nemusí. Ale nesmí to CD z té mechaniky zapomenout vyndat Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 jsem si myslel, že výměna starého routru za nový bude pohoda a bez složitostí, není po hodině jsem to zabalil, nějak mi to dneska nefunguje......................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Poradil by prosim nekdo, jak na PC s Win Vista nainstalovat Win 8 z DVD, ktere jsem zakoupil?Zazalohovano je, takze klidne natvrdo.Zkousel jsem I F12, ale v te chvili vypne klavesnice (USB) a neda se najet sipkami na zdroj bootovani.Predem diky za rady!úplně ideální je starý a nevyhovující OS, což Vista je, dát úplně do pryč a na holý disk nastrčit novou instalaci W7/W8 s příslušnou licencí.Nemusí se potom dělat žádné harakiri ani v Biosu ani s HW. Ale i jiná, garážová řešení, jsou možná. Asi tak, je to jen poznámka na okraj.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Ahoj, dosluhuje mi moje letité PC a rád bych pořídil něco nového. Představa je:- PC (tj. ne notobook)- OS preferuji Win7- výkonově aby to utáhlo aktuální hry, třeba chystané GTA V. (asi né nezbytně nutně v plné palbě).- Cenově počítám tak +/- 20kkč (jen za PC)- využití - surfování, práce (MS Office), občas nějaká ta hra... Vyplatí se dnes ještě si to sestavovat sám oproti koupi hotového PC? Dřív jsem to dělal, ale už mě nebaví číst x dní recence na každou komponentu a pak ještě stavět.. Jaké parametry jsou dnes pro hry považovány za slušné?(Sice to primárně na hry nebude, ale považuju to za takový parametr výkonu) Předem díky za Vaše rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Siwi a Ondrej71 si nechávali postavit PC u jedné firmy, nekupoval bych hotovou sestavu, ale sám bych komponenty taky nevolil. Takže zlatá střední cesta, napiš někomu kdo se tím živí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Ano, je to tak. Nekupuj to v supermarketu ani si to nebastli doma sám. Obrať se na specializovanou počítačovou firmu, která ti to postaví a zároveň ti doporučí, jaké komponenty by pro tvé potřeby byly vhodné použít. Dělám to takhle už víc jak 20 let a naprostá spokojenost. Jediné, kde bych uvažoval o koupi hotového produktu, je řešení počítače "vše v jednom". I tam už se dá dneska vybrat model s výkonnou výbavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se