Přejít na obsah

Anketa - japonské potápky

Nejoblíbenější japonské potápky  

33 hlasů

1. 1. Jakou značku máte nejdraději ?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Zdravím, potápěčské hodinky mám nejraději a obvžlášť ty z Japonska, proto mě napadlo vytvořit anketu, když tu ta možnost je a zjistit jakou značku máte nejraději vy 😁, jelikož je tu jistě spoustu fanoušků těchto hodinek, tak možná bude těžké vybrat jen jednu. Já nejsem vyjímka 🙂.

Níže přikládám foto pro inspiraci a výšše zmíněnou anketu :)

Bez názvu.png

Upraveno uživatelem Salamaster
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obecně preferuji japonské hodinky, nevím proč, ale jsou mi nejblíže a tahne me to k nim. Mám pár kousků od Citizenu, Orientu a samozřejmě Seika. Co se týče specificky potapek, tam u mě vedou Seiko, historií a i další soudobé potápky planuju od téhle značky.

Odkaz ke komentáři

před 47 minutami, Salamaster napsal:

Pravda, Duro jsme tam mohl přidat. Jen mě nepřišlo, že Casio má v potápkách takový výběr. Maximálně kdyby se zahrnula i řada OCEANUS😁

Omlouvám se za drobnou provokaci :cheers:

Pokud se berou jako potápky hodinky s WR 200m - pak jsou to všechy G-Shock
Pokud se berou potápky, jako hodinky s otočnou lunetou - tak se  najde pár modelů.
Oceanus vesměs nesplňuje ani jedno ani druhé kritérium (s vyjímkou modelů Cachalot, které ale v aktuální kolekci absentují)

Odkaz ke komentáři

před 46 minutami, orol napsal:

Omlouvám se za drobnou provokaci :cheers:

Pokud se berou jako potápky hodinky s WR 200m - pak jsou to všechy G-Shock
Pokud se berou potápky, jako hodinky s otočnou lunetou - tak se  najde pár modelů.
Oceanus vesměs nesplňuje ani jedno ani druhé kritérium (s vyjímkou modelů Cachalot, které ale v aktuální kolekci absentují)

V pohodě 😁

Děkuji za poučení, to jsem nevěděl, ale ty jejich hodinky z téhle kolekce se mi od Casia líbí, ale favoritem je stejně za mě Orient.🙂

Odkaz ke komentáři

Z uvedených preferuji Seiko, ideálně samuraj první nebo druhé generce, i když v poslední době se mi hodně líbí i Prospex Sea GMT SPB381J1. Mimochodem, je nějaký výrazný rozdíl mezi Samuraji vyrobenými v Japonsku a těmi obyčejnými?

Upraveno uživatelem STRKKT
Odkaz ke komentáři

jap potápky jsou také mojí nejoblíbenější kategorií (které trochu konkurují digiplasťáky casio), tak jsem si je seřadil dle úvodního schematu - abych si zároveň osvěžil, co vlastně mám :D. oblíbenost značky odpovídá počtu kusů. noa kdybych měl zvolit absolutního vítěze poslední doby, tak to budou m-force; seika naopak už leta nenosím.

20250108_154326.jpg.d4ac6bbe65d72c9e1794f2ccde7cf865.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 19 minutami, lub napsal:

jap potápky jsou také mojí nejoblíbenější kategorií (které trochu konkurují digiplasťáky casio), tak jsem si je seřadil dle úvodního schematu - abych si zároveň osvěžil, co vlastně mám :D. oblíbenost značky odpovídá počtu kusů. noa kdybych měl zvolit absolutního vítěze poslední doby, tak to budou m-force; seika naopak už leta nenosím.

20250108_154326.jpg.d4ac6bbe65d72c9e1794f2ccde7cf865.jpg

Krásná sbírka.👌 Já plánuji koupit právě nové hodinky a to konkrétně Orient Kamasu v rudé 😁

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...