Salamaster Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna (upraveno) Zdravím, potápěčské hodinky mám nejraději a obvžlášť ty z Japonska, proto mě napadlo vytvořit anketu, když tu ta možnost je a zjistit jakou značku máte nejraději vy , jelikož je tu jistě spoustu fanoušků těchto hodinek, tak možná bude těžké vybrat jen jednu. Já nejsem vyjímka . Níže přikládám foto pro inspiraci a výšše zmíněnou anketu Upraveno 2. ledna uživatelem Salamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna CASIO MDV-107 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 2. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Pravda, Duro jsme tam mohl přidat. Jen mě nepřišlo, že Casio má v potápkách takový výběr. Maximálně kdyby se zahrnula i řada OCEANUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Obecně preferuji japonské hodinky, nevím proč, ale jsou mi nejblíže a tahne me to k nim. Mám pár kousků od Citizenu, Orientu a samozřejmě Seika. Co se týče specificky potapek, tam u mě vedou Seiko, historií a i další soudobé potápky planuju od téhle značky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Hlasoval jsem pro Seiko. Kdybych si mel vybrat byly by to SBGV243. Nejsou to sice 100% potapky, protoze nemaji otocnou lunetu, ale maji 200m WR, sroubovaci korunku a pokryly by v pohode vsechny vodni aktivity 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 47 minutami, Salamaster napsal: Pravda, Duro jsme tam mohl přidat. Jen mě nepřišlo, že Casio má v potápkách takový výběr. Maximálně kdyby se zahrnula i řada OCEANUS Omlouvám se za drobnou provokaci Pokud se berou jako potápky hodinky s WR 200m - pak jsou to všechy G-Shock Pokud se berou potápky, jako hodinky s otočnou lunetou - tak se najde pár modelů. Oceanus vesměs nesplňuje ani jedno ani druhé kritérium (s vyjímkou modelů Cachalot, které ale v aktuální kolekci absentují) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 2. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 46 minutami, orol napsal: Omlouvám se za drobnou provokaci Pokud se berou jako potápky hodinky s WR 200m - pak jsou to všechy G-Shock Pokud se berou potápky, jako hodinky s otočnou lunetou - tak se najde pár modelů. Oceanus vesměs nesplňuje ani jedno ani druhé kritérium (s vyjímkou modelů Cachalot, které ale v aktuální kolekci absentují) V pohodě Děkuji za poučení, to jsem nevěděl, ale ty jejich hodinky z téhle kolekce se mi od Casia líbí, ale favoritem je stejně za mě Orient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STRKKT Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna (upraveno) Z uvedených preferuji Seiko, ideálně samuraj první nebo druhé generce, i když v poslední době se mi hodně líbí i Prospex Sea GMT SPB381J1. Mimochodem, je nějaký výrazný rozdíl mezi Samuraji vyrobenými v Japonsku a těmi obyčejnými? Upraveno 2. ledna uživatelem STRKKT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Seiko (konkrétně želvy s geniálně tvarovaným pouzdrem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 4. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Želvy mám také rád a to právě kvůli neobvyklému tvaru pouzdra. Jen nevím jak by seděli na užším zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Tak já mám želvy, SKX, samuraje i monstra, od Citizenu a Orientu v potápkách nic. Je tedy jasné, jak jsem hlasoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Dost kousků od Seiko jsem protočil,ale nejdéle jsem měl Orient Saturation tak hlas pro ně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 4. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna před 23 minutami, vraby napsal: Dost kousků od Seiko jsem protočil,ale nejdéle jsem měl Orient Saturation tak hlas pro ně. Yees konečně v tom nejsem sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno středa v 15:18 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 15:18 jap potápky jsou také mojí nejoblíbenější kategorií (které trochu konkurují digiplasťáky casio), tak jsem si je seřadil dle úvodního schematu - abych si zároveň osvěžil, co vlastně mám . oblíbenost značky odpovídá počtu kusů. noa kdybych měl zvolit absolutního vítěze poslední doby, tak to budou m-force; seika naopak už leta nenosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno středa v 15:39 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 15:39 před 19 minutami, lub napsal: jap potápky jsou také mojí nejoblíbenější kategorií (které trochu konkurují digiplasťáky casio), tak jsem si je seřadil dle úvodního schematu - abych si zároveň osvěžil, co vlastně mám . oblíbenost značky odpovídá počtu kusů. noa kdybych měl zvolit absolutního vítěze poslední doby, tak to budou m-force; seika naopak už leta nenosím. Krásná sbírka. Já plánuji koupit právě nové hodinky a to konkrétně Orient Kamasu v rudé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno středa v 15:48 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 15:48 Moj nazor je tiez ovplyvneny tym, ze Seiko hodiniek sa u mna pretocilo peknych par kusov. Ak pominiem zelvy a SKX.... Co uz moze konkurovat MM300 SBDX001 a plechovym Seiko Tuna SBBN015? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se