funf5 Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Hmmmm vikend tu byl krusny... K navrhu jsem se jiz vyjadril, nebudu opakovat. Barva by mela byt jen lehce do zluta
kubson Odesláno 23. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2009 ahoj, dva dny jsem diskuzi nesledoval a teď nemám čas to vše dočíst, snad večer, jen chci upozornit že pořád čekáme na další návrh designu od steinhartu s upraveným fontem a minutovkou v polovině indexů... jinak, ve finále bude ještě vyrobena maketa... takže budou i reálné obrázky hodinek pro definitivní schválení.. zatím nevím jak to bude vypadat s tím modrým antireflexem, prý teď používají dvojitý vnitřní a ten je neviditelný ale sklo by mělo být namodralé.. budu o tom dál komunikovat.. kdyby chtěl někdo odpadnout, vzal bych ještě jeden kus..
Friedrich Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Díky Kubsone, budu se těšit na další návrhy.
šíma Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Jsem pro brzké zaplacení zálohy. Kromě stoupajícího kurzu Eura cítím reálné rirziko, že těch deset litrů co jsem si odložil by se toho nemuselo ve zdraví dožít.
Frantik Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Me se libi vice ta minutovka az do kraje. Toto ale pro me take nepredstavuje zadny problem. Nechci byt alibista kluci, ale ja mezi temi delkami nevidim az zas takovy rozdil a problem. Tady ten font mi prijde trochu zuzeny, pokud se nepletu - takto je to super. Libi se mi taky jak zadni cast vterinovky jede po te vnitrni kruznici (jako hodinovka)!
kejklik Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 tady je další návrh: Jsou to hodinky pro "intoše", blbec by řek, že je 300 hodin a 8 minut...
Návštěvník Tada Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Hrubě lituji toho, že jsem na tuhle limitku nezapsal... Kor když ty prachy teď mám.
cigi Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Inťoš řekne, že je 300 stupňů a 8 minut ? Jen můj privátní názor: V délce minutovky nevidím velký rozdíl, když tak jen v tom, že ta větší vypadá jak k těmhle hodinkám a ta menší jak po mladším bráchovi, ale fakt nemasíroval bych to kvůli tomu. Daleko důležitější je, že nelze srovnávat působení černých nebo modřených okrajů s okraji stříbrnými, které budou oproti černému ciferníku vždy působit mohutnější. Tenhle font mi přijde míň dekorativní, takže víc k věci, o to víc ale vynikne ta "vzorná" hodinovka . Hrozně pěkný mi přijde to vyvažovadlo vteřinovky, skoro bych ho taky udělal svítící, aby to vypadalo, že měří úhlovou rychlost na tý úhlový stupnici - když pro intelektuály, tak pro intelektuály, že. Origoše se prý udělalo všehovšudy 9 kusů, co takhle udělat 3x9 kusů, aby zbylo i na Tadu? Omlouvám se za plevelení, když tak to smázněte. .
Hugo14 Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Font neřeším. Ručka se mi líbí více do konce. V obdobích mezi celými minutami bude na druhé variantě její špička tak nějak divně uprostřed obdélníku. Nicméně jsem ochoten to akceptovat, byť to nepreferuji.
Vlastimil Talanda Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 líbí se mi více návrh ručky do konce, font je lepší na druhém návrhu
bandicoot Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Pro me je ten posledni navrh zcela OK. Font je vyborny a minutovou rucku bych takto zkousl. Vterinovka ale nutne musi byt az k vnejsi kruznici indexu, tedy az k pouzdru. Nevidim nic, co bych zmenil.
šíma Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Pro mě jsou dobré obě varianty, nicméně předpokládám, že GS vaří z toho co má a ten rozdíl v délce ruček zdá se odpovídá rozdílu mezi minutovkou současného modelu 44 mm a 47 mm. Jenže ručka u čtyřiačtyřicítky je znatelně tenčí než u sedmačtyřicítky, takže pokud platí viz výše, volil bych delší = tlustější minutovku, která víc koresponduje s krátkou a tlustou hopdinovkou. V novém návrhu je použita čistě bílá barva a taky to nevypadá špatně, ale lehké zabarvení do žluta, nebo do zelena (též do žlutozelena) bude asi přece jen nejlepší.
Onisan Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Pro mně také OK, jen se mi víc líbí ta delší minutová ručka z prvního návrhu...
Frantik Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Muzeme jeste dostat navrh s tou nazloutlou luminiscenci?!? Pro tuto chvili je to asi posledni vec - cifernik takto schvalen, hodinovka a vterinovka ok, font v poradku. Muzeme pripadne dat zahlasovat o te minutove rucce a je to
Frantik Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Nehci predcasne jasat, ani nic zakriknout, ale myslim, ze jsme hotovi Kubo, zaridis jeste jednu vizualizaci se zlutou luminiscenci? Muze udelat oba navrhy - tzn. sjednotit font a udelat rozdil pouze v delce minutovky? Jen pro poradek - hlasuju pro navrh od Steinhartu cislo 2, ale jsem pro minutovou rucku az do kraje!
Milan S. Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 je to parádní ten druhý steinhart, beru!
Friedrich Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Druhý návrh Steinhartu je u mne O.K. Dokázal bych si tu minutovku představit i ještě krapítek kratší ale netrvám na tom. Tohle je dle mne už hezčí, než ten minutový ''meč'' před tím. Do fontu číslic, tloušťky indexů a barvy se nevrtám, tam jsme byli za jedno asi všichni a doladění těchto věcí se přispůsobím. Za mne - tyhle kupuju.
m01e Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Za mě taky ok druhému návrhu GS, tenhle font je lepší...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.