Přejít na obsah

Steinhart LE - finalizace

Doporučené příspěvky

Odesláno
Sakra oni už jsou na světě a Kuba si přečetl Rychlý šípy a drží bobříka mlčení,? :whistle: Náčelníku promluv. Howgh :crying_anim:

WANTED -REWARD-WANTED

HLEDANÝ CALVERA ALIAS KUBSON PRAVDĚPODOBNĚ PRCHÁ S 25 KUSY HODINEK NESMÍRNÉ CENY DO MEXIKA VYŠLETE PATROLY MEZI HAVÍŘOV A RIO GRANDE

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 882
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
WANTED -REWARD-WANTED

HLEDANÝ CALVERA ALIAS KUBSON PRAVDĚPODOBNĚ PRCHÁ S 25 KUSY HODINEK NESMÍRNÉ CENY DO MEXIKA VYŠLETE PATROLY MEZI HAVÍŘOV A RIO GRANDE

Omloufám se za Off Topic, ale Eli Wallach má můj obdiv, narozen 7.12.1915, letos oslaví 94 let - a pořád hraje :)

Odesláno

omlouvám se že nereaguju, snad mě omlouvají rodinné důvody. bohužel se do čtvrtka téměř nedostanu do práce, ale budu se snažit průběžně všechny hodinky zkontrolovat, nasadit jim správné řemeny, nasázet do krabic, vybavit fakturami, zabalit a poslat do konce týdne.

je možné určitě vyzvednout po domluvě i osobně, ale prosím nejdříve v pátek. díky za pochopení

Odesláno

Ruka už se mi klepe nedočkavostí jak stoletýmu starci kterej celej život sypal mák na loupáčky :wheelchair: Ale teď už je to klidnější, když už je náčelník má.

To Kibi: smajlik tu není a okousanýma prstama se mi taky špatně píše

Odesláno

kucíí tady máte pár fotek ať ste trochu nervózní :D

Nádherný fotky, uklidňují, ale packu mám pořád prázdnou a nevím kolik je hodin :suicide_anim:

Odesláno

Mam je, mam je!!!!!!!!! Jsou paradni, je to brutalni kus zeleza, jsou obrovsky!!!! Tak narychlo 2 spatny fotky z mobilu, abyste se taky mohli tesit :thumbsup_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
kucíí tady máte pár fotek ať ste trochu nervózní :D

ZDE

A co to je na tý fotce vlastně za limitku? Není to leštěný, jiný ručky, jinej strojek ale ciferník stejnýho typu... on jel Steinhart dvě podobný limitky souběžně?

Odesláno
A co to je na tý fotce vlastně za limitku? Není to leštěný, jiný ručky, jinej strojek ale ciferník stejnýho typu... on jel Steinhart dvě podobný limitky souběžně?

Mozan proto to tak trvalo ;)

Frantik - no tak sepis dojmy a tak :) Gratuluju, uzij si je!

Odesláno
Mam je, mam je!!!!!!!!! Jsou paradni, je to brutalni kus zeleza, jsou obrovsky!!!! Tak narychlo 2 spatny fotky z mobilu, abyste se taky mohli tesit

No jo, 01/25 Ty se máš zkus je pak nafotit líp :speak_cool:

Odesláno
No jo, 01/25 Ty se máš zkus je pak nafotit líp :speak_cool:

On to Kubson bude posílat každý den jeden kousek tak si každý může udělat podle svého čísla metr a stříhat /soboty neděle se nepočítají/ :thumbsup_anim:

Odesláno

Jsou krásný, gratuluju. Kdyby někomu přišlo, že mu budou velké, tak bych do nich klidně se svou 19,5 ručkou šel...

Odesláno

Nemam ted fotak, takze nemuzu lepe vyfotit, to uz necham na nekom jinem. Jsou fakt obrovsky, neprehlednutelny. Vyrazna je ta lestena luneta, remen je poradne tlustej a dlouhej. Proste je na nich vsechno velký - Breitlingy tady vedle nich vapadaj jako malej bratrik :P

Odesláno

Není to moc ostrý, ale těch odhaduji 300 stupňů a 35 minut , co ukazují, mi silně připomíná aktuální diskuzi o tom, kolik vteřinovka kalibru prim 94 urazí vteřin za sekundu :D :D

Vypadají povedeně, gratuluju !!

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...