Conrad Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 Sakra oni už jsou na světě a Kuba si přečetl Rychlý šípy a drží bobříka mlčení,? Náčelníku promluv. Howgh WANTED -REWARD-WANTED HLEDANÝ CALVERA ALIAS KUBSON PRAVDĚPODOBNĚ PRCHÁ S 25 KUSY HODINEK NESMÍRNÉ CENY DO MEXIKA VYŠLETE PATROLY MEZI HAVÍŘOV A RIO GRANDE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Milan S. Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 CHLAPI je to v haj..u, máme po limitce, aktuální info teď z jednoho bazáču v Arizoně
Apep Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 WANTED -REWARD-WANTED HLEDANÝ CALVERA ALIAS KUBSON PRAVDĚPODOBNĚ PRCHÁ S 25 KUSY HODINEK NESMÍRNÉ CENY DO MEXIKA VYŠLETE PATROLY MEZI HAVÍŘOV A RIO GRANDE Omloufám se za Off Topic, ale Eli Wallach má můj obdiv, narozen 7.12.1915, letos oslaví 94 let - a pořád hraje
kubson Odesláno 29. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2009 omlouvám se že nereaguju, snad mě omlouvají rodinné důvody. bohužel se do čtvrtka téměř nedostanu do práce, ale budu se snažit průběžně všechny hodinky zkontrolovat, nasadit jim správné řemeny, nasázet do krabic, vybavit fakturami, zabalit a poslat do konce týdne. je možné určitě vyzvednout po domluvě i osobně, ale prosím nejdříve v pátek. díky za pochopení
Frantik Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 Kubo v pohode, v klidu. Ted uz se dockame.
911 Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 je tady nekde smajlik pro nehty okousane az na kost...?
Jaryn Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 Ruka už se mi klepe nedočkavostí jak stoletýmu starci kterej celej život sypal mák na loupáčky Ale teď už je to klidnější, když už je náčelník má. To Kibi: smajlik tu není a okousanýma prstama se mi taky špatně píše
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 kucíí tady máte pár fotek ať ste trochu nervózní ZDE
Jaryn Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 kucíí tady máte pár fotek ať ste trochu nervózní Nádherný fotky, uklidňují, ale packu mám pořád prázdnou a nevím kolik je hodin
Frantik Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Mam je, mam je!!!!!!!!! Jsou paradni, je to brutalni kus zeleza, jsou obrovsky!!!! Tak narychlo 2 spatny fotky z mobilu, abyste se taky mohli tesit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kalifx Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 kucíí tady máte pár fotek ať ste trochu nervózní ZDE A co to je na tý fotce vlastně za limitku? Není to leštěný, jiný ručky, jinej strojek ale ciferník stejnýho typu... on jel Steinhart dvě podobný limitky souběžně?
spiderer Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 A co to je na tý fotce vlastně za limitku? Není to leštěný, jiný ručky, jinej strojek ale ciferník stejnýho typu... on jel Steinhart dvě podobný limitky souběžně? Mozan proto to tak trvalo Frantik - no tak sepis dojmy a tak Gratuluju, uzij si je!
Jaryn Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Mam je, mam je!!!!!!!!! Jsou paradni, je to brutalni kus zeleza, jsou obrovsky!!!! Tak narychlo 2 spatny fotky z mobilu, abyste se taky mohli tesit No jo, 01/25 Ty se máš zkus je pak nafotit líp
Murphy97 Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Nejsem tu, bohužel, moc dlouho, tak nezbývá, než tiše (i hlasitě) závidět Užijte si je!
Conrad Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 No jo, 01/25 Ty se máš zkus je pak nafotit líp On to Kubson bude posílat každý den jeden kousek tak si každý může udělat podle svého čísla metr a stříhat /soboty neděle se nepočítají/
bandicoot Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Ty vole, když to vidim na frantikově ruce, tak ještě že jsem vystoupil těsně před konečnou, na tohle bych ruku neměl...
ricous Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Jsou krásný, gratuluju. Kdyby někomu přišlo, že mu budou velké, tak bych do nich klidně se svou 19,5 ručkou šel...
Frantik Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Nemam ted fotak, takze nemuzu lepe vyfotit, to uz necham na nekom jinem. Jsou fakt obrovsky, neprehlednutelny. Vyrazna je ta lestena luneta, remen je poradne tlustej a dlouhej. Proste je na nich vsechno velký - Breitlingy tady vedle nich vapadaj jako malej bratrik
cigi Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Není to moc ostrý, ale těch odhaduji 300 stupňů a 35 minut , co ukazují, mi silně připomíná aktuální diskuzi o tom, kolik vteřinovka kalibru prim 94 urazí vteřin za sekundu :D Vypadají povedeně, gratuluju !!
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.