spiderer Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 kejklik napsal: Pánové, jsou tu!!! Když leží 4 kousky vedle sebe, mám chuť na všechny. Troje se brzy rozběhnou k obchodním partnerům, ale teď je na tu rodinku pohled hezčí než na jesličky. Díky všem, kdo se na té kráse podíleli. Fot to
bandicoot Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Dantechno: pokud si vzpomínám, tak nás na uhrforu bylo 17+/- a hodinky byly číslovaný xx/20.
Hugo14 Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Jsou u tatínka. Nějak se nemohu na ten "popelník" vynadívat...
Dantechno Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 bandicoot napsal: Dantechno: pokud si vzpomínám, tak nás na uhrforu bylo 17+/- a hodinky byly číslovaný xx/20. Dik, takze neco si na `pamatku`necha.
Varadero Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 kibi napsal: nema, sakra! Chtel jsem si rypnout, ze ja uz ano. Ale rekl jsem si NE. Nebudu takovy osklivy
ls8ls8 Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Jsou fakt super, povedly se vam! Skoda, ze v dobe, kdy se tahle limitka pripravovala, jsem o tomhle foru jeste nemel ani paru. Uz se tesim na Kibiho fotky! Skoda ze uz se nedostanou do kalendare.
Filipes Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 já vám k tomu teda řeknu jedno: fakt se povedly
Onisan Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Osobně z toho mám radost, byť je ještě nemám Vidím na fotkách, že představa se osvědčila a mám radost.... Tenhle design mob okoukaný není ... Super!!!
m01e Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Já jsem 1 ze 3 co si počkají déle. Tak zatím pošlete další fotky...
Milan S. Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 DĚKUJI, MOC DĚKUJI je to prostě paráda
Kalifx Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Pánové všem vám gratuluju, jsou to pěkný hodinky. Až mě skoro mrzí, že na pilotky moc nejsem.
Apep Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Rád se připojuji ke všem gratulantům a úspěch téhle limitky mě jen připomněl, jak se už těším na tu naši GMT limitku!
Bobr Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Tak už včera dorazily, dojmy? Jen bych se opakoval, jsou skutečně nádherné. Co považuju za hodné zmínit - opravdu parádní řemen, navícvonící čerstvou kůží! První hodinky, u kterých v noci na první kouknutí bez luštění vím kolik je! Jinak skutečně svítí jako kráva - první hodinky co svítí i ve dne
Frantik Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Bobr napsal: Tak už včera dorazily, dojmy? Jen bych se opakoval, jsou skutečně nádherné. Co považuju za hodné zmínit - opravdu parádní řemen, navícvonící čerstvou kůží! První hodinky, u kterých v noci na první kouknutí bez luštění vím kolik je! Jinak skutečně svítí jako kráva - první hodinky co svítí i ve dne Krasna poznamka "hodinky sviti i ve dne"..........to je pravda
Milan S. Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 chtěl jsem se jen zeptat a předem se omlouvám za stupidní dotaz, jak je to s vodotěsností?
Frantik Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Milan S. napsal: chtěl jsem se jen zeptat a předem se omlouvám za stupidní dotaz, jak je to s vodotěsností? 30 m
kubson Odesláno 7. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Dantechno napsal: Vim ze Steinhart delal uz vicero limitek, necha si treba od kazde jeden kus do sve sbirky? ano v tomto případě 0/25 jinak díky všem kteří mi psali mailem, díky za pochvalu
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.