Přejít na obsah

Steinhart LE - finalizace

Doporučené příspěvky

Odesláno
  kejklik napsal:
Pánové, jsou tu!!! Když leží 4 kousky vedle sebe, mám chuť na všechny. Troje se brzy rozběhnou k obchodním partnerům, ale teď je na tu rodinku pohled hezčí než na jesličky. Díky všem, kdo se na té kráse podíleli. :punk: :toot:

Fot to :)

• Odpovědi 882
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  bandicoot napsal:
Dantechno: pokud si vzpomínám, tak nás na uhrforu bylo 17+/- a hodinky byly číslovaný xx/20.

Dik, takze neco si na `pamatku`necha.

Odesláno

Jsou fakt super, povedly se vam! Skoda, ze v dobe, kdy se tahle limitka pripravovala, jsem o tomhle foru jeste nemel ani paru. Uz se tesim na Kibiho fotky! Skoda ze uz se nedostanou do kalendare.

Odesláno

Osobně z toho mám radost, byť je ještě nemám :) Vidím na fotkách, že představa se osvědčila a mám radost.... Tenhle design mob okoukaný není ... Super!!!

Odesláno

Rád se připojuji ke všem gratulantům a úspěch téhle limitky mě jen připomněl, jak se už těším na tu naši GMT limitku! :cheers:

Odesláno

Tak už včera dorazily, dojmy? Jen bych se opakoval, jsou skutečně nádherné.

Co považuju za hodné zmínit - opravdu parádní řemen, navícvonící čerstvou kůží!

První hodinky, u kterých v noci na první kouknutí bez luštění vím kolik je!

Jinak skutečně svítí jako kráva - první hodinky co svítí i ve dne :thumbsup_anim:

Odesláno
  Bobr napsal:
Tak už včera dorazily, dojmy? Jen bych se opakoval, jsou skutečně nádherné.

Co považuju za hodné zmínit - opravdu parádní řemen, navícvonící čerstvou kůží!

První hodinky, u kterých v noci na první kouknutí bez luštění vím kolik je!

Jinak skutečně svítí jako kráva - první hodinky co svítí i ve dne :thumbsup_anim:

Krasna poznamka :thumbsup_anim: "hodinky sviti i ve dne"..........to je pravda :thumbsup_anim:

Odesláno
  Dantechno napsal:
Vim ze Steinhart delal uz vicero limitek, necha si treba od kazde jeden kus do sve sbirky?

ano v tomto případě 0/25

jinak díky všem kteří mi psali mailem, díky za pochvalu

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...