Kamil.K Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 před 13 minutami, kaktusář napsal: nevratil sem je Sedí ti parádně, užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 I mlsoun gratuluje ke krásnému kousku a jsem rád,že jsem tě mohl virtuálně doprovázet….mám radost s TebouTož hodinek užívej co nejdéle a šetři na ty modré 41 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 před 35 minutami, kaktusář napsal: nevratil sem je No to slo teda pekne rychle. Toz gratuluji a snad uz budes teda spokoneny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 díky moc, hele šlo to rychle, protože mlsoun... vpodstatě to zorganizoval on. chtěl, abych měl rychle radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 Tak a již se těším že tyto lesní hodinky brzičko vyfotíš v přírodě, ač to zátiší s orchidejí je taky krásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 ted sem je dal do kontextu mych dvou nejoblíbenějších .. takze tri nejoblibenejsi... rad bych sbirku zredukoval jen na toto jadro 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 ten rozdíl je fakt markantní - i ve váze... ale! jak je teď mám vedle sebe, tak se mi nechce ty 44 pouštět!!! ha ha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 před 23 minutami, kaktusář napsal: díky moc, hele šlo to rychle, protože mlsoun... vpodstatě to zorganizoval on. chtěl, abych měl rychle radost To je od nej hezkyy Jinak fajn trojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 je to taková moje svatá trojice hodinková, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 Libi se mi jakou umis mit z hodinek radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 No a ja si pockam, az za tyden dva pobezi pro ty 39ky, protoze mi prijde, ze by mu sedely jeste o fous lip 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 (upraveno) před 1 hodinou, kaktusář napsal: ten rozdíl je fakt markantní - i ve váze... ale! jak je teď mám vedle sebe, tak se mi nechce ty 44 pouštět!!! ha ha Jak to teda dopadne? Edit: aha, ono už to dopadlo Upraveno 27. září 2024 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 a už jsou 44tky prodane... šlo to rychle celkem.. třeba budou jednou i 39tky, nevíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 jako já z nich mám velikou radost, která byla už ze 44řek a teď pokračuje dál, jsem v neustálém štěstí a tetelení, které neustává... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 jasny jasny, preji aby to vydrzelo co mozna nejdele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 chtěl jsem se zeptat místních borců, jak je to s lhc a a/r? Slyšel jsem názor, že tam není, mně se ale zdá, že tam nějaký je... a zajímalo by mě, co si myslíte o a/r obecně, někde jsem četl, že rlx a/r nepoužívá... díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se