vladacr Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Co takhle L36614567 za 1390 euro? Z kamenného obchodu od retailera? Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk
martar Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Nene, srážka dvanáctky a subdialu se mi nelíbí. Líbí s mi pandy. Když tak SZ, nespamujme vlákno o Longines HC.
lloffass Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Před nějakou dobou tady byly tendence naroubovat modrou lunetu na černé LHC (nebo naopak?)... Zhatil to nějaký náhlý prodej myslím... Nikdo se o to pak nepokoušel? Ta luneta musí někde kolovat...
martar Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Nekoluje. Už je z oběhu stažena
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Nelezi nekomu z majitelu techto hodinek (42mm) doma nevyuzita guma?
Pavelpu27 Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Moje LHC se začaly najednou nějak zpožďovat. Dlouho šly až neuvěřitelně přesně, ale v posledních týdnech jdou nějakých -20s/den. Asi si říkají o servis.
martar Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Nelezi nekomu z majitelu techto hodinek (42mm) doma nevyuzita guma? Jestli myslíš 41mm LHC, doléhá origo guma těsn? k pouzdru mezi nožkami s rozpalem 21mm - není asi mnoho hodinek, na které by guma z Hyder sedla. Nová guma stojí u Bechyn?ho tuším 2600,- (plus minus stovka, už se přesně nepamatuji). Ve středu tam kvůli něčemu jdu, zjistím přesně.
richard1122 Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Taky tu origo gumu sháním, ale ještě jsem neměl čas Bechněmu napsat tak bude super když se zeptáš :-)
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Jestli myslíš 41mm LHC, doléhá origo guma těsn? k pouzdru mezi nožkami s rozpalem 21mm - není asi mnoho hodinek, na které by guma z Hyder sedla. Nová guma stojí u Bechyn?ho tuším 2600,- (plus minus stovka, už se přesně nepamatuji). Ve středu tam kvůli něčemu jdu, zjistím přesně. Jo, presne tuhle gumu myslim. Ty hodinky jsem koupil brachovi k narozkam a nosi je jen na gume a uz mu praska. Ta cena zhruba sedi, za stejne prachy jsem ji kupoval tady.
vladacr Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Jen tak pro info, jak dlouho tu gumu nosí? Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Musím se zeptat. Už si nepamatuji, kdy jsem mu je kupoval.
martar Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 (upraveno) Jo, presne tuhle gumu myslim. Ty hodinky jsem koupil brachovi k narozkam a nosi je jen na gume a uz mu praska. Ta cena zhruba sedi, za stejne prachy jsem ji kupoval tady.Připojuji se k otázce - gumu jsem chtěl pořídit a v téhle cenové hladině jsem čekal dlouhov?ký silikon Edit: než jsem nadatloval ... díky. Upraveno 3. listopadu 2015 uživatelem martar
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 (upraveno) Ale dost brutálních 5 roků. Porcuje a stahuje s nimi kance a daňky, dělá v sadu, na zahradě, všechno. Upraveno 3. listopadu 2015 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 martar: Kdyby ji náhodou měli, vzal bys mi ji prosím hned? Prachy bych ti hned přeposlal. Nebo pokud by to u jich šlo koupit přes web, byla by to paráda, nechal bych ho poslat hned na bráchovu adresu, ale to asi nepůjde.
martar Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 (upraveno) Ok, vezmu jí nebo vyzvím možnost koup? přes web. Více SZ. Upraveno 3. listopadu 2015 uživatelem martar
martar Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 Před nějakou dobou tady byly tendence naroubovat modrou lunetu na černé LHC (nebo naopak?)... Zhatil to nějaký náhlý prodej myslím... Nikdo se o to pak nepokoušel? Ta luneta musí někde kolovat... Vypadá to takhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. víc fotek Hyder s modrou lunetou: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jiné-hodinky/?p=1556510
lloffass Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 Aha... Díky, já to tam vůbec nezaregistroval. Akorát nevím, co si o tom myslet. Na těch fotkách je houby poznat, to aby tak člověk viděl na živo. Tady z té poslední nepoznám ani to, že mají černý cifr
martar Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 Lloffassi, líp to prostě neumím. Ještě jeden pokus, ale bojím se, že tě taky neuspokojí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se