Přejít na obsah

Longines Hydro Conquest Automatic

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nene, srážka dvanáctky a subdialu se mi nelíbí. Líbí s mi pandy. Když tak SZ, nespamujme vlákno o Longines HC.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Před nějakou dobou tady byly tendence naroubovat modrou lunetu na černé LHC (nebo naopak?)... Zhatil to nějaký náhlý prodej myslím... Nikdo se o to pak nepokoušel? Ta luneta musí někde kolovat...

Odesláno

Moje LHC se začaly najednou nějak zpožďovat. Dlouho šly až neuvěřitelně přesně, ale v posledních týdnech jdou nějakých -20s/den. Asi si říkají o servis.

Odesláno

Nelezi nekomu z majitelu techto hodinek (42mm) doma nevyuzita guma? 

Jestli myslíš 41mm LHC, doléhá origo guma těsn? k pouzdru mezi nožkami s rozpalem 21mm - není asi mnoho hodinek, na které by guma z Hyder sedla. Nová guma stojí u Bechyn?ho tuším 2600,- (plus minus stovka, už se přesně nepamatuji). Ve středu tam kvůli něčemu jdu, zjistím přesně.

Odesláno

Jestli myslíš 41mm LHC, doléhá origo guma těsn? k pouzdru mezi nožkami s rozpalem 21mm - není asi mnoho hodinek, na které by guma z Hyder sedla. Nová guma stojí u Bechyn?ho tuším 2600,- (plus minus stovka, už se přesně nepamatuji). Ve středu tam kvůli něčemu jdu, zjistím přesně.

Jo, presne tuhle gumu myslim. Ty hodinky jsem koupil brachovi k narozkam a nosi je jen na gume a uz mu praska. Ta cena zhruba sedi, za stejne prachy jsem ji kupoval tady. 

Odesláno (upraveno)

Jo, presne tuhle gumu myslim. Ty hodinky jsem koupil brachovi k narozkam a nosi je jen na gume a uz mu praska. Ta cena zhruba sedi, za stejne prachy jsem ji kupoval tady.

Připojuji se k otázce - gumu jsem chtěl pořídit a v téhle cenové hladině jsem čekal dlouhov?ký silikon :(

Edit: než jsem nadatloval ... :) díky.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

martar: Kdyby ji náhodou měli, vzal bys mi ji prosím hned? Prachy bych ti hned přeposlal. Nebo pokud by to u jich šlo koupit přes web, byla by to paráda, nechal bych ho poslat hned na bráchovu adresu, ale to asi nepůjde.

Odesláno (upraveno)

Ok, vezmu jí nebo vyzvím možnost koup? přes web. Více SZ.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Před nějakou dobou tady byly tendence naroubovat modrou lunetu na černé LHC (nebo naopak?)... Zhatil to nějaký náhlý prodej myslím... Nikdo se o to pak nepokoušel? Ta luneta musí někde kolovat...

Vypadá to takhle: 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

víc fotek Hyder s modrou lunetou: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jiné-hodinky/?p=1556510

Odesláno

Aha... Díky, já to tam vůbec nezaregistroval. Akorát nevím, co si o tom myslet. Na těch fotkách je houby poznat, to aby tak člověk viděl na živo. Tady z té poslední nepoznám ani to, že mají černý cifr :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...