kartagos Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Tak zatím taky na tahu .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Marcusi, tvoje fotky žeru. Na to, že jsi žena, máš docela chlupatou a vymakanou ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Marcusi, tvoje fotky žeru. Na to, že jsi žena, máš docela chlupatou a vymakanou ruku Děkuju za uznání, od tebe opravdu potěší. A co se týká mé ruky, jsem řadová militantní feministka a ne nějaká hérečka z kosmetického salonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Nedávno tady probíhala diskuze na téma přesnoti LHC, která mě vyprovokovala k měření, protože jsem měl dlouhodobý pocit, že se hodinky fest zpožďují. Při zhruba 10-ti denním měření začátkem ledna jsem zjistil nemilou odchylku - 19 s/den. U nejmenovaného hodináře pak na vibrografu dávaly -15 s/den. Tam mi mimojiné sdělili, že to je u mechanických hodinek běžné a nemám se tím trápit. Trápení pokračovalo.... ...putovaly tedy k panu Frýdlovi k seřízení. Hodinky jsou seřízené, mají vyčíštěné mazivo (byly tam cucky) a následně podstoupily tlakovou zkoušku. Za sympatickou cenu davají aktuálně + 1,7 s/den. Hned jsem o něco šťastnější :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Nedávno tady ...Tak to je krásný výsledek. Jak jsou ty tvé hodinky staré, vzhledem k tomu zatuhlému mazivu? Já jsem zatím ve fázi měření a hledání, ale oslňující výsledky to nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Jak jsou staré nevím... koupeny byly 08/2014 mimo AD. Osobně si myslím, že jsou staré 4-5 let. První dotaz pana Frýdla byl právě na stáří hodinek. Pokud by mi někdo poradil, jak zjistit jejich stáří, budu rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 čitelnost je výborná za každého počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Na ruce každý den už skoro dva měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Přidám něco z archivu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 To je velmi povedená archivní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nickk Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 něco z dneška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Pěkné. Cifr je jen potištěný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 (upraveno) To je diskutabilní. Na tomhle typu cifru nejsou aplikované kovové indexy, ani kovové kroužky a čísla vyplněná/é lumi. Co jsem měl tenhle model v ruce, viděl jsem jen tisk, ten ovšem v takové tloušťce, že vystupuje nad povrch ciferníku. Logo to samé. Edit: pokud jsi myslel, že tisk, ale plastický, tak souhlasím. Upraveno 14. února 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 LHC_box_7117.jpg Prodáváš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Marcusovi rozumím. Sam jsem při nákupu počítal s tím, ze se u mne Hydry dlouho neohřejou. A nakonec... vypadá to na dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Můj milášek se vrátí zpátky k páníškovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 A je to venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Tak to čumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmos Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Tak už se tu objevilo dost fotek lhc na kůži. Já když chci jednou za čas změnu tak svoje hydry přezuju na zrna. Myslím ze těmto potapkam hodně druhu kůží, nato strapu a podobných věci dost sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se