Přejít na obsah

Longines Hydro Conquest Automatic

Radius

Doporučené příspěvky

Marcusi, tvoje fotky žeru. Na to, že jsi žena, máš docela chlupatou a vymakanou ruku :)

Děkuju za uznání, od tebe opravdu potěší. 

A co se týká mé ruky, jsem řadová militantní feministka a ne nějaká hérečka z kosmetického salonu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedávno tady probíhala diskuze na téma přesnoti LHC, která mě vyprovokovala k měření, protože jsem měl dlouhodobý pocit, že se hodinky fest zpožďují. Při zhruba 10-ti denním měření začátkem ledna jsem zjistil nemilou odchylku - 19 s/den. U nejmenovaného hodináře pak na vibrografu dávaly -15 s/den. Tam mi mimojiné sdělili, že to je u mechanických hodinek běžné a nemám se tím trápit. Trápení pokračovalo....

...putovaly tedy k panu Frýdlovi k seřízení.

Hodinky jsou seřízené, mají vyčíštěné mazivo (byly tam cucky) a následně podstoupily tlakovou zkoušku. Za sympatickou cenu davají aktuálně + 1,7 s/den. Hned jsem o něco šťastnější :-)

Odkaz ke komentáři

To je diskutabilní. Na tomhle typu cifru nejsou aplikované kovové indexy, ani kovové kroužky a čísla vyplněná/é lumi. Co jsem měl tenhle model v ruce, viděl jsem jen tisk, ten ovšem v takové tloušťce, že vystupuje nad povrch ciferníku. Logo to samé.

Edit: pokud jsi myslel, že tisk, ale plastický, tak souhlasím.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...