misoo Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 ja by som urcite pockal na nove... uz len koli tomu zuzenemu tahu (vraj), kedze starsi model (po celej dlzke 21mm + 24mm masivna spona) je asi najnepohodlnejsie co som kedy mal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 fakt? ja se ptal jak u bechyneho tak dusaka a rikali do Vanoc...tezko rict proc jim to tak trva...nepsal jsi primo do Longines? nn, psal jsem do Bechyneho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Počkáme si, s jakým tahem se objeví na obchodech. Na těch fotkách, které jsem postoval o stranu zpět, to na zúžení nevypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 (upraveno) ted koukam na UK webovky a nove LHC 2018 uz jdou objednat ;-) cena 1.090 liber https://www.longines.co.uk/watches/sport/hydroconquest?product_list_order=is-novelty a chronu24 uz jsou take ;-) Upraveno 5. prosince 2018 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 (upraveno) No prosim.Nejsou špatný. Jsem zvědavej live, ale za ty peníze, by to mohl být i celkem bestseller.Nic jim nechybí, nic jim nepřebývá. Za mě fajn, kvalitní hodinky na každodenní lítačku.Možná ještě menší verzi bych uvítal. Tak jak to bylo zvykem u starších verzí HC.Tady se dají celkem prodlídnout Upraveno 6. prosince 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Jo nejsou špatné, ale pořád se mi líbí víc starší "přeplácaný" ciferník. Chtělo by to vidět. Na fotkách z chrono24 se mi zdá, že se tah zužuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 (upraveno) Mně se zdá, že je to do jistý míry tím, jak je člověk zvyklej na tu starou, přeplácanou verzi, ale být to naopak, tak by teď podle mě všichni řekli " tvl, co tu udělali se starým, čistým designem? Proč to tak přeplácali?" Ale font u indexů 6,9,12 se mi zdá trochu míň tučnej a celkově jsou ty číselný indexy míň plastický, což je škoda.Tah se určitě zužuje. Upraveno 6. prosince 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 (upraveno) me se u starych libil ten cerveny konec vterinovky. strasne bude zalezet jakou kvalitu bude mit ta keramicka luneta. muze byt skvela, ale taky to muze zabit... jinak jsou 2 verze: 41mm a 43mm Upraveno 6. prosince 2018 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Luneta bude ok, toho bych se nebál. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Už mě napadlo pořídit si staré LHC a potunit je keramickou lunetou. U těch nových mi nějak pořád nejde pod nos ten cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 To si říkám už dlouho! Mít starý LHC odolnější lunetu, není co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Krátké představení na uhrforu:https://uhrforum.de/threads/das-blaue-wunder-longines-hydroconquest-l3-782-96-6.376344/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Neumim nemecky co tam pisou? Pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Autor nejprve popisuje od začátku svou chronocestu a pak uvádí pouze holá technická data. Mě překvapilo, že strojek má rezervu chodu přes 60 hodin. To jsem netušil. Ve starých byla obyčejná ETA 2824. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 to bylo i predeslym modelu. taky to ma min pul tiku 25.200 vs 28.800 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Na té fotce na zápěstí vypadají fakt dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Pán tam píše, že má rád modrou Ohledně tahu tam není nic.Já mám v LHC strojek s 4 Hz, ale jak tu zmiňuje kolega, i ve "starých" je dnes nově 3,5 Hz s prodlouženou rezervou nátahu. Modrá bude měňavec, moc pěkný odstín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Neli tam nechat tu cervenou sipku i te vterinovky. Tim se trochu lisili a bylo to takove lehke oziveni. Ted uz jsou tak obycnejne sterilni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Já četl, že tam je ETA2892-A2 https://www.fratellowatches.com/seastar-1000-longines-hydroconquest/ Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Šipka se mi také moc líbí. Hodí se k černé variantě, ale s modrou nebo šedou už to nemusí tak ladit.Ještě bych poznamenal, že ty nové jsou svojí jednoduchostí víc diver a sport. Starší bych označil za lehce extravagantní sportovní eleganci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se