Daemonultimate Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 (upraveno) To jsi kde vyčetl? Píšu o těch ZrO2. Upraveno 10. února 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Ja jsem reagoval na ty zeleny zaby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Od koupě modrých v keramice jsem zatím spokojený a nad prodejem/výměnou jsem zatím nepřemýšlel.Tyto zelené jsou super. Vzhledem k dosavadni spokojenosti do nich určitě půjdu. Na střídačku budou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Tak to jo, ja myslel, že jsi Murphy reagoval na můj dotaz. Hned se mi zdálo, že píšeš nějak málo. Ale na ty obyč žáby je to vlastně až dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Uprimne, myslel jsem si, ze se ptas prave na ne. Moc dukladne jsem to tady necetl, rovnou jsem klikl na Longines odkaz a tam videl cenu tech zelenych.sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Zdroj pls k tem 1500 CHF? Coz je 35000 czk to je normal cena na HC u nas byly pres 40. Me by spis zajimalo kdy budou, aby to nebylo jak u tech stavajicich ze se na ty keramiky cekalo snad rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Aaa dik vidis to jsme prehledl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Podľa cenovej politiky Longines, je cena na gume alebo na oceli-rovnaká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Maji take novy quickswap system na vymenu gumy za tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacik Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Dobrý den/Ahoj :-)jnedávno jsem si koupil svoje první mechanické švýcary Longines HydroConquest. Před koupí jsem pročítal toto fórum a vlákno a všiml jsem si, že hodně lidí kupuje velikost 39 nebo 41 mm. Osobně jsem si hodinky zkoušel v obchodě, bohužel měli pouze velikost 39 a ty na mém zápěstí 18,5cm vypadali tak prťavě, že jsem si u AD objednal rovnou velikost 44mm. Hodinky mi sedí perfektně, ale stejně jsem chytl paniku, že jsem koupil nějaké obludy, protože většina hodinek se dělá a nosí hlavně tak v maximální velikosti 41,5 (kromě chronografů) a že mé 44mm jsou faux pas. Abych prohloubil svoji depresi, tak jsem si vyfotil hodinky na zápěstí a taky se mi zdálo, že jsem to fakt s tou velikostí přepískl. No ale pak jsem zjistil, že ten vrchní pohled na hodinky je hrozně zavádějící.Nepíšu to jako objev století, ale třeba tento postřeh pomůže někomu jako já kdo se rozhoduje o koupi svých prvních "pořádných" hodinek. Na přiložených fotkách (omluvte kvalitu) jde vidět rozdílný pohled.Každému doporučuji hodinky si vyzkoušet pokud možno a i třeba na ruce nafotit z jiného úhlu. Nebo někoho vzít s sebou do prodejny aby to posoudil svýma očima :-) Jinak hodinky jsou fantastické a udělali mi ohromnou radost. Aktuálně zjišťuji co je tam za kalibr, protože se ty informace rozcházejí snad prý L888.2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Velky ti nejsou. 44mm je jeste v poho. Spis se zeptam proc si nekoupil novy model s keramickou vlozkou lunety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olafson Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Hodinky super a velikost...v té pozici kde je máš na ruce v okamžiku fota sedí jak hrnec na zadek. Nesjíždějí Ti k zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacik Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Velky ti nejsou. 44mm je jeste v poho. Spis se zeptam proc si nekoupil novy model s keramickou vlozkou lunety? To bylo velké dilema. Ale rozhodl jsem se čistě a pouze na základě vzhledu a pocitu. Ten starší model se mi prostě líbí víc. I když mají tu hliníkovou lunetu. Výhody keramické jsem si vědom. Ale pokud nebudu hovado, tak by měla obstát i ta hliníková. Na "práci" mám G-shock GAW-100G-1AER (ve zlaté barvě) taky pěkné hodinky ale ty sem nepatří :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacik Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Hodinky super a velikost...v té pozici kde je máš na ruce v okamžiku fota sedí jak hrnec na zadek. Nesjíždějí Ti k zápěstí? Bohužel trochu ano. Což mě trochu štve. Ale je to podle mě o zvyku. Jsou to moje první hodinky na ocelovém tahu. V hodinářství mi řekli, že hodinky na ocelovém tahu se právě nosí trochu volnější.Záleží ale na teplotě. Myl jsem nádobí a když jsem jsem si pak ty hodinky nasadil, tak mi byly skoro až moc těsné jak mi "natekla" ruka. Takže v zimě mi budou nejspíš trochu padat, ale když bude teplo tak budou sedět, nebudou padat a bude ještě malá vůle abych si neodkrvil ruku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Ruka 17,5cm a hodinky 41mm. Nosim je dost na pevno at drzi nad kloubem. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacik Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Ruka 17,5cm a hodinky 41mm. Nosim je dost na pevno at drzi nad kloubem. :-) Krása. Já je mám týden, tak možná ještě udělám nějaké kejkle s délkou tahu. A nebo posílím zápěstí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 hlavne na tyhle LHC se hodi jakykoliv pasek, at uz kuze, nato, tak vyzkousej ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacik Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 hlavne na tyhle LHC se hodi jakykoliv pasek, at uz kuze, nato, tak vyzkousej ;-) Určitě ano. Časem. Ale ten ocelový tah je podle mě skvěle zpracován, tak ho budu chvíli nosit a až mě to nebude bavit tak zkusím případně změnu. Viděl jsem několik fotek LHC na koženém tahu a fakt super. NATO se mi moc nelíbí. Zatím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 no me prave teda moc dobre zpracovany neprisel :-) hlavne teda spona je desna jak u seiko za 5 litru ;-) ale to poznas casem az vyzkousis vic hodinek ad terminologie abys v tom netapal: kozeny je remen/ inek, kovovy to same, TAH je TOHLE ale bud vklidu hodne lidi to tady mota, hlavni je spis aby dany clovek vedel o cem mluvis. fotky: moje byvale LHC, slusel jim vintage ale i origo kuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se