mlsoun1 Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 (upraveno) Upraveno 17. července 2021 uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 (upraveno) Pardon,vypadla síť Upraveno 17. července 2021 uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 před 37 minutami, farookh01 napsal: Hmm, definitívny kúsok...to sa tu nenosí ale každopádne majú niečo do seba, čo ma núti ich nosiť. Ja som si moje kúpil naozaj neplánovane, proste som šiel okolo hodinárstva a mali ich tam. Skúsil som, zobral, že si nebudem ničiť Béčka alebo Omegy niekde na kúpalisku...no a vyhrali. Omegy som nemal na ruke dlho, a Béčka vyvetrám raz za pár dní, aby sa nepovedalo.... Taky si z toho dělám sranduAle je fakt,že se mi moc líbí a vlastně abych dal na ruku jiný kousek,to už musí být.Plánované to taky nebylo.Původně jsem chtěl Breitling Endurance ve žluté verzi.Ale dlouze jsem uvažoval i o LHC ve verzi 44mm.A hle zde na fóru se objeví minimálně nošené Longiny.Za ty prachy je nevzít,by byl hřích.No a k endurance jsem se již nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Super watche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Jedny z hodinek, které se mi za celou dobu jejich produkce nikdy neokoukaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Taktéž to tak mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Přidávám se k ostatním, poprvé Longines a naprostá spokojenost :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Zkusil jsem jen tak hodit na kůži, sice blbě světlo protože emise je spíše do oranžové barvy ale za mě sedimoekne co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Ee, tah je tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Ten řemen je pěknej,ale k těmto hodinkám masivní černý kousek a nebo klasický tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Souhlasím, tah je nejlepší začal jsem po nich pokukovat a narazil na toto vláko, poctivě jsem během pár dní pročetl všech 81 stran a mlsoun mě na ně namlsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Taky jsem po kůži pokukoval, ale modrou ve stylu heavy calf v 19 mm není snadné sehnat. Asi budu muset nechat něco ušít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Napiš Robertovi,R4B4.Děla pěkné a masivní kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 Díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motka Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 Po delší době jsem je zase provětral a musím říci, že asi na ruce nějaký čas pobudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 To mas sponu z Comquest, ne? To neni z LHC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motka Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 Ano to je spona z conqestů, přijde mi mnohem pohodlnější než ta původní, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 Ja bych prave motylovku nedal kvuli absenci mikroregulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se