Motka Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 před 22 hodinami, AndyAaron napsal: Ja bych prave motylovku nedal kvuli absenci mikroregulace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mě zase vyhovuje, protože hodinky nosím ne úplně natěsno. Kdyby se tah zúžoval, tak by byla normální spona v pohodě, ale jak je po celé délce stejný, tak je ta spona moc humpolácká. A u téhle motýlovky je to v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 Tomu rozumim. Ja mam prave 39mm LHC. Ono se to nezda, ale oproti 41mm jsou to sice jen 2mm dolu, ale stejne 2mm na tahnu, takze celkove pak jsou 39mm jako celek o dost lehci a pohodlnejsi nez 41mm. Takze i kdyz se tah nezuzuje, tak mi to zasadne nevadi, protoze jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motka Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 Já jsem je kvůli původní sponě raději nosil na gumě i když mám raději tahy, ale teď to vypadá, že už se guma na hodinky nedostane. protože takhle jsou perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Po hodně dlouhé době vláčkem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Že by 3D katalog? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Taky bych chtěl takový katalogKde jsi koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Taky bych chtěl takový katalogKde jsi koupil? Dostal od Viktora z strapshopu dva roky zpět. Tehdy měl více katalogu za odvoz tak jsem si přijel do Ostravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 před 14 minutami, mlsoun1 napsal: Díky za odpověď Nemáš zač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Snad se bude líbit kytice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Peknà je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Floristka se předvedla.Za ty prachy to stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Paňmáma bude mít radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Chlapi v inzerci je sedá guma ve 21mm na LHC, myslíte ze k černým se hodi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Jasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Černá s šedou k sobě půjde perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Tak jsem koupil, snad bude sedět a slušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Tak nakonec jsem neporidil gumu kvůli absence spony ale koupil jsem canvas cerny, co vy na to? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 Uprimne ne,ale zálezi na TobeJenom Ty musis vedet,jestli se Ti to libi ci nikoliv.Me by se libila cerna masivni kuze prosita bilou niti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se