lukassob Odesláno pondělí v 17:12 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 17:12 Elton hodinářská letos slaví 60 let od vzniku hodinek PRIM Orlík. Více k tomu zde: https://www.prim.cz/novinka-orlik-oslavi-60-let?fbclid=IwY2xjawIXEj5leHRuA2FlbQIxMAABHX2_-l_qF5T7esF5B25yqvhrdZI6DO8oVqhAPHXqgkw8VeSLlzt02Z1Sow_aem_CpmpIBNvRVGGgaxZARHGHQ Letos na podzim uplyne 60 let od vzniku legendárních hodinek PRIM ORLÍK. ELTON hodinářská, pokračovatel tradice českého hodinářství v Novém Městě nad Metují, připomíná toto významné jubileum speciálním logem, které bude po celý rok 2025 doprovázet komunikaci společnosti. Logo se objeví nejen na webu a sociálních sítích, ale i v tištěných materiálech. Jedinečnou symboliku ponese také každý strojek hodinek ORLÍK, vyrobených v tomto roce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno pondělí v 17:20 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 17:20 Nemohu si pomoci, ale stále to čtu jako GO Orlík. Náhoda nebo záměr? :-) At tak nebo tak, jsem fanda Eltonu za vsech okolností a nevím co budu dělat, jestli vyleze nějaký výroční modelSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno pondělí v 17:38 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 17:38 Tak a od teď už taky vidím jen GO Orlík, GO... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucca Odesláno pondělí v 18:38 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:38 Jojo je to nakažlivé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno pondělí v 18:48 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:48 Myslím, že pokud by Elton od GO ještě pár věcí převzal, byl bych spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno pondělí v 22:13 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 22:13 super, GO Orlík, toho sa už nezbavím Teším sa na výnimočnú limitku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno úterý v 07:40 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 07:40 My jsme všichni GO GO Jsem sám, kdo má tik pokaždé, když Elton oznámí 787 verzi Orlíků? Chápu, že je to jejich ikona, ale už je to poněkud ohraná deska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno úterý v 08:01 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:01 @Tikal S tou ohranou deskou naprosto souhlasím, leč nicméně chápu, že u Tebe je situace ještě složitější. Především proto, že tebou zmíněný tik máš již ve svém nicku .... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno úterý v 08:03 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:03 před 6 minutami, Tikal napsal: My jsme všichni GO GO Jsem sám, kdo má tik pokaždé, když Elton oznámí 787 verzi Orlíků? Chápu, že je to jejich ikona, ale už je to poněkud ohraná deska... Neboj, nejsi sám... Já tam tu šedesátku jasně vidím... Xtá limitka Orlíků s přirážkou +60tis Kč 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno úterý v 17:59 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:59 (upraveno) před 9 hodinami, libor2002 napsal: Neboj, nejsi sám... Já tam tu šedesátku jasně vidím... Xtá limitka Orlíků s přirážkou +60tis Kč Snažíme se počtem dohnat speedy, ale je to boj, pokaždé si udělají náskok, a ani cenou se nestačíme přiblížit. Upraveno úterý v 18:00 uživatelem zekon7302 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno úterý v 18:05 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 18:05 Zekone, vlákno humor je jinde .... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno úterý v 23:16 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 23:16 Mám pocit, že existuje podobný poster so všetkými Orlíkmi. Bolo by to fajn ho mať vedľa tých speedov a očkom porovnať variabilitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno středa v 06:06 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 06:06 ja som celkom zvedavy s cim Elton pride Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno středa v 06:49 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 06:49 před 7 hodinami, Sonny919 napsal: Mám pocit, že existuje podobný poster so všetkými Orlíkmi. Bolo by to fajn ho mať vedľa tých speedov a očkom porovnať variabilitu. Sonny, neznám. Pokud máš alespoň trochu víc, než pocit, zapátrej, prosím, ve své paměti, a někam mne nasměruj. Moc díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno středa v 08:39 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:39 Ok, mám to. Stojí za tým autor knihy Velká kniha PRIM, foto je z identicky pomenovanej stránky na fb a je to poster tlačený na A2 fotopapier. Za mňa je to krásna vec pre fanúšika Orlíkov a nielen pre neho. Bohužiaľ, bola to LE, asi v menšom počte a už je vypredaná, prebehlo to na podzim, info o predaji som však nikde nezachytil. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno středa v 08:45 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:45 Díky moc. Já to pochopil špatně. Myslel jsem, že autorem plakátu je Elton. Tenhle znám. Konec konců, polovina zde vyfocených hodinek pochází z jedné soukromé sbírky. Jakožto i těch, co jsou v Davidově knížce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno středa v 09:49 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:49 tak ještě aby je někdo vzal na měsíc na Měsíc a je to komplet! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno středa v 10:48 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:48 Každý ví, že Orlíky se neberou na Měsíc, ale zapomíná se na ně ve vroucí vodě a pak se mrazí Takový český METAS. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno středa v 11:23 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:23 Podle mě se nejdřív mrazí a pak se teprve uvaří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno středa v 17:41 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 17:41 Musím promyslet, zda koupit limitku Orlík nebo klasiku Rolex, bude to těžký boj, pravda Rolex ma každý ňouma, limitované Orlíky málokdo 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se