Sarka Farka Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března ja platinovy DD 36mm. Ice Blue cifr a rusim ucet na foru
matejcaha Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března V 21. 3. 2025 v 12:21, Sarka Farka napsal: ja platinovy DD 36mm. Ice Blue cifr a rusim ucet na foru Rozšířit Tomu sam neveris, vzdycky je neco "dalsiho"
Sarka Farka Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března V 25. 3. 2025 v 7:50, matejcaha napsal: Tomu sam neveris, vzdycky je neco "dalsiho" Rozšířit mno .. tak mozna bych jeste chvilku pockal, jestli by se neobjevilo neco peknyho v prodeji
laroaz Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března Za mě tyhle 1680, tak třeba to jednou dopadne 1 1
Jarett Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března V 25. 3. 2025 v 21:20, laroaz napsal: Za mě tyhle 1680, tak třeba to jednou dopadne Rozšířit Nebyl bys první 1
laroaz Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března V 26. 3. 2025 v 5:10, Jarett napsal: Nebyl bys první Rozšířit Nádherný přeju a závidím
Fade Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Já furt nechápu proč nedělají na Subech ten červený nápis. Už tak jsou ty nové relativně sterilní. 1
laroaz Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března (upraveno) V 26. 3. 2025 v 7:21, Fade napsal: Já furt nechápu proč nedělají na Subech ten červený nápis. Už tak jsou ty nové relativně sterilní. Rozšířit Přesně, malý detail, který dělá velký rozdíl Upraveno 26. března uživatelem laroaz
PetrSefl Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Něco takového… třeba se časem zblázním a pořeším nějaké DD40.. ale to bych musel prodávat, mám toho moc..
matejcaha Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Diky sile fora uz mam take splneno. Tedka vazne musim premyslet co dal u RLX 4 1
Cipisek85 Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Já si díky fóru splnil Rolexový sen o kterém sem si myslel, že se nikdy nesplní 1 2
organic Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 26. 3. 2025 v 11:56, laroaz napsal: Přesně, malý detail, který dělá velký rozdíl Rozšířit A proto bych si přál 1665 DRSD 3
AdaMoss Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Tradiční yellow gold DD, pak se přesouvám k jiným značkám :-D.
moco Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna A když zůstanu nohama na zemi, tak budu velmi spoko s Hulk - ty už chci od roku 2015, ale pak je přestaly vyrábět a nynější "sekundární" cenu si v sobě nedokážu obhájit. Možná je někdy s někým dobře vyměním
neuromancer Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Nutně potřebuju ke žlutýmu Lambu tyhle, ale dvojnásobek retailu se za ně zatím před sebou stydím dát, no jo, opice a banány
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se