Bert Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Ahoj, já jsem Chronomag a dnes slavím důležitý den. Ač je to téměř k nevíře, vzniknul jsem 28. února 2005 a tudíž je mi dnes 20 let. Dvacet let! Co všechno se za tu dobu událo, kolik lidí jsem poznal, kolik hodinek viděl, na kolika srazech jsem byl účasten, to už dneska nikdo nedá dohromady. Mnohem důležitější je ale výhled do budoucna a já se těším na to, co je před námi. Oslavte tento důležitý milník se mnou. Vzkazy, přání, gratulace anebo cokoliv jiného můžete odložit v tomto vlákně. Děkuji předem a jako oslavenec přeji členům taktéž vše nejlepší a minimálně dalších dvacet let úspěšného tikání. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Váš Chronomag 7 14 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami (upraveno) Všechno nejlepší, jsem zde téměř od začátku (2007) a mám to tu rád. Zažil jsem několik pokusů odvést členy na jiné fóra či platformy. Naštěstí se to nikdy nepovedlo a Chronomag je hodinková jednička v ČR. Existuje nějaká statistika? Počet příspěvků, fotek, roste členská základna či klesá? Upraveno před 3 hodinami uživatelem Vit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Gratulujem Prajem vela dalsich uspesnych rokov a kvalitnych clenov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Vsechno nejlepsi Chronomagu ted to teprve bude jizda!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami před 2 minutami, Vit napsal: Všechno nejlepší, jsem zde téměř od začátku a mám to tu rád. Zažil jsem několik pokusů odvést členy na jiné fóra či platformy. Naštěstí se to nikdy nepovedlo a Chronomag je hodinková jednička v ČR. kde to muzu podepsat?:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Vše nejlepší, díky Marigoldovi za založení, @Bertovi za převzetí, ostatním za, i přes dardu lidí, stále "normální" místo na internetu...já se připojil jako hodinek prostý jinoch v prosinci 2005 a vidím to jako dnes no nic, o pár let a desítek hodinek později sem stále rád nakouknu! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Právě teď, vanderB. napsal: Vše nejlepší, díky Marigoldovi za založení, @Bertovi za převzetí, ostatním za, i přes dardu lidí, stále "normální" místo na internetu...já se připojil jako hodinek prostý jinoch v prosinci 2005 a vidím to jako dnes no nic, o pár let a desítek hodinek později sem stále rád nakouknu! v prosinci 2005 jsme se tu museli potkat:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Vela stastia zdraviaaaa, vela stastia zdravia…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Gratuluji ke kulatinám. Je to tu fajn! Tak ať to vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Všechno nejlepší a do budoucna spoustu aktivních členů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Hezké to tady je, tak ať nám to vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami I ja se pridavam s gratulaci!!! vse nej do minimalne dalsi dvacitky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Blahoželáma nech sme tu spolu aspoň ďalších 20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Gratulace ! Krásné jubileum . Pro mě nejlepší místo na českém internetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Vše nejlepší! Jsem tu tedy až od 2009, ale strávil jsem tady spoooustu času a poznal a potkal spooooustu lidí. Díky nejen za prostor, ale i za nové přátele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Gratuluju k vyroci. Ackoli me zdejsi virtualni parta neprekvapila v kazdem pripade jenom mile, bez diskuze je jedna vec. Ze kdyz se neco hodne zvrtne v realite, je tenhle virtual schopny vygenerovat realnou pomoc. A za to ... kloboucek! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Taky se připojím a přeju ať se takhle daří dál. Jsem rad, ze tu můžu byt členem a jsem na to hrdý. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Vše nejlepčý k naroskám! Nejsem tu dlouho, ale semtu moc rád! Jen tak dál , jen tak dál ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Pridavam sa k prianiu vsetkeho najlepsieho. Je to sviatok vsetkych clenov, kedze oni tvoria forum. Vdaka za vsetko a hlavne, za kazdeho jedneho cloveka, ktoreho som vdaka foru spoznal osobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Všecko nejlepší! Já jsem tu snad od 2009, pokud se nepletu (pod jiným nickem ještě dřív) a jeden by neřek, jak rychle to uteklo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se