dragys27 Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami I já se připojuji s gratulací ke kulatinám. Ať se chronomagu daří! Je to mé jediné fórum, kam chodím. A moc rád! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Velká gratulace Chronomagu a díky Bertovi za jeho úsilí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Všechno nejlepší k dvacetinám a současně chci poděkovat za 15 let příjemné společnosti, kterou mně Chronomag poskytoval, taky že tady takové fórum vůbec existuje, a proto mu hlavně přeji, aby tak zdárně "šlapalo" i nadále . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Vše nej a dále ať to šlape jako hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Velká gratulace a děkuji...jako velký autista a schizofrenik to tu stejným dílem miluju jako nenávidím, jelikož od chvíle, co jsem tu začal být aktivnější, jsem marnotratný, objevují se potřeby mít tu a tam veřejně názor, mnohem častěji než dřív bývám zadlužený, s rozšířenými zorničkami šlapu po svém ex-přesvědčení, že cokoliv nad digitálky za dva litry je zbytečná kravina atd. atd. Bezva parta lidí a všechno kolem toho...jen dál, jen houšť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami V květnu to bude 14 let, co jsem tady častým hostem. Moc gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Vše již ostatní to řekli lépe než bych dokázal já , takže se upřímně připojuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Všechno nejlepší! Díky Chronomagu jsem se stal jedním z vás, našel tady pár opravdu výjimečných přátel a v neposlední řadě mi pár z vás pomohlo i v mé aktuální výzvě s novým vozíkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami před 2 hodinami, bandicoot napsal: Poznal jsem tu hromadu fajn lidí, ať už na pivu nebo přes inzerci, s nimiž jsem v kontaktu. Potkal jsem tu i několik životních kamarádů. Líp bych to nenapsal. A to jsem tady teprve 19 let. Díky za tuto skvělou komunitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Také přeju Chronomagu vše nej ke krasným kulatinám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarolLopkar Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Super, tiež gratulujem ku guľatému výročiu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Připojuji se s gratulací! . Je mi ctí a potěšením být součástí zdejší komunity, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami I já se přidávám ....vše nej ke krásnému výročí,ten čas letí neuveřitelně,já už letos 15 rok tak díky všem a oslavme to pořádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami Velká gratulace k výročí! Díky za to, že Chronomag je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klub300 Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami 20 let je už opravdové výročí! Bude-li členstvo i do budoucna složeno převážně z obdivovatelů časomíry jako je tomu dosud, určitě se dožije dalších velkých výročí! Tak ať se daří, chodím sem rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami Pripajam sa ku gratulacii, k 20 ke nech sa ti darí naďalej Chronomagu . Ja to tu ťahám iba 14 rok, je to tu moc fajn. Rád tu chodím a sú tu super chalani , dakujem Vám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami Taky se přidávám s gratulací a poděkováním. Spustit Chronomag byl skvělý nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami 20x len to najlepšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou Pripájam sa ku gratulantom, prajem všetko najlepšie a ďakujem nie len Bertovi a adminom ale aj všetkým členom a obzvlášť tým, ktorých som mal možnosť spoznať osobne. Tak ešte raz všetko najlepšie a horsa do ďalšej dvacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se