Přejít na obsah

Chronomag slaví 20 let!

Bert

Doporučené příspěvky

Všechno nejlepší k dvacetinám a současně chci poděkovat za 15 let příjemné společnosti, kterou mně Chronomag  poskytoval, taky že tady takové fórum vůbec existuje, a proto mu hlavně přeji, aby tak zdárně "šlapalo" i nadále 👍.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Velká gratulace a děkuji...jako velký autista a schizofrenik to tu stejným dílem miluju jako nenávidím, jelikož od chvíle, co jsem tu začal být aktivnější, jsem marnotratný, objevují se potřeby mít tu a tam veřejně názor, mnohem častěji než dřív bývám zadlužený, s rozšířenými zorničkami šlapu po svém ex-přesvědčení, že cokoliv nad digitálky za dva litry je zbytečná kravina atd. atd. Bezva parta lidí a všechno kolem toho...jen dál, jen houšť

Odkaz ke komentáři

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pripájam sa ku gratulantom,  prajem všetko najlepšie a ďakujem nie len Bertovi a adminom ale aj všetkým členom a obzvlášť tým, ktorých som mal možnosť spoznať osobne. 

Tak ešte raz všetko najlepšie a horsa do ďalšej dvacky :) 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...