Conrad Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Objednával jsem trochu s rozpaky, ale když dorazily jsem velmi spokojen jsou parádní, došly i když hodinář spletl jméno Berte díky
petr_cha Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Vypada to, ze koza doji krev... a nosi u toho mondainky.. :-)
cukfira Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Dobrý večer,taky se připojuju....SUPER PRÁCE díky
Borisslos Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Super práce! Díky moc Berte a Valjouxi! Prvni foto před úpravou, další už po úpravě…
nazdarhodiny Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května moc diky, vsem kdo se na projektu podileli. Mile potesila rychlost domluvy i realizace. Hodinky jsou paradni, baleni bylo perfektni a nick na prebalu navic mile potesil
Michal400 Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Už je mám taky na ruce, díky všem, kdo se na nich podílel.
petr_cha Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Ani je nezapnu... aneb sportem ku zdravi.. nebo nekdy k invalidite :-)
M.K. Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Takže vyzvednuto. Jen dneska nějak nemám buňky si ten "unboxing" užít, nechám si to až bude lépe... Mnohokrát děkuju za realizaci!
Violoncello Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května ...jsou skvělý! Děkuji oběma pánům @Bert a @valjoux
valjoux Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Zdravím, velice se omlouvám několika členům za pozdní odeslání. Nějak jsem přehlédl jejich email. Každopádně mám zde ještě nějaké neodeslané zásilky IWCmann a Andrej80 a nevím zda jsem dostal instrukce k odeslání. Když tak prosím ještě jednou poslat. Děkuji Valjoux
IWCmann Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Já se omlouvám, úplně jsem na ně zapomněl. Mail s instrukcemi jsem právě odeslal. Díky moc.
IWCmann Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Tak hodinky už mám taky doma, díky moc všem realizátorům.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se