Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Snad budu mít s těmadle kočičandama na pár let vystaráno. Alias úplnej univerzál.

post-13313-0-93159600-1477086454_thumb.jpg

Odesláno

sorry za OT

vylovil jsem teď jedny nové zapomenuté boots  které jsem kupoval před asi rokem přes net a jsou mi malé (dám je za nedlouho, jakmile se mi podaří fotky v reálu, na bazar) a z toho plynoucí ponaučení o číslování bot: dle mých zkušeností nejvěrnější jsou Tabulka velikostí bot a SYSTÉMY VELIKOSTÍ BOT 

Přesto se nelze ani na toto spolehnout jak známo u RW u kterých je lepší zaměnit US číslování za UK, protože u zmíněných Heritage Boot US 8,5 odpovídá US 8 u Lucchese nebo JB Hill.

Návštěvník Jagman
Odesláno

Tak už si ty moje Moc sedly a začínaj mě dost sr-t leva noha je více méně ok ale na pravé mi líta pata jak .......... Mam je utažené mnohem víc než levou. Stejně to nepomáhá dnes zajedu pro něaké gelovky tak to snad pomůže takhle se v tom nedá chodit

Návštěvník Jagman
Odesláno

To nevim mel jsem celkem dost bot za svuj zivot a nikdy jsem nemel tento problem :( podle me prava povolila mnohem vic nez leva jinak nevim hlavne se s nima neda ani ridit

Odesláno

To nevim mel jsem celkem dost bot za svuj zivot a nikdy jsem nemel tento problem :( podle me prava povolila mnohem vic nez leva jinak nevim hlavne se s nima neda ani ridit

Mam dvoje RW a problém mám u obou párů podobný, i když méně výrazný. Pravdou je, že každá je jinak ušitá. Amíci se s tim neserou, no. Tohle jediný mi trochu vadí. Další RW si chci určo vybírat z více párů, protože co kus, to originál, bohužel.

Návštěvník Strocek
Odesláno

to, že se zvedá noha si myslim, že je protože ta bota není ještě pořádně prošláplá (změklá), takže když jdeš a zvedáš patu tak bota nejde s tebou a zůstává tuhá. to chce prostě pořádně prochodit, to si asi nesedne po 14 dnech, si myslim. Taky to může dělat větší bota, že ti tam lítá noha a pořádně nedosedne a neopře se do paty.

Návštěvník Jagman
Odesláno

strocek: to me taky napadlo ale leva sedi dobre pata se nejen zveda ale hejbe na strany a to leva nedela zas tak jine ty nohy mit nemuzu podle me je prava proste spatne usita vecer se na to mrkne Zrno a uvidime asi me ceka reklamace

Zmizik: pravda je za ty prachy je ta bota celkem shit :)

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Já když jsem měl ty první moc toe o půl čísla větší, tak mi to ze začátku taky dělaly, ale sedlo si to, oni pak hodně povolí. Jinak k tomu řízení, já si je včera nazul a jel jsem s nima na počtu (posílat tah  :)) a nějaká kráva co jela přede mnou na hlavní  (docela frekventovaná) tak to skoro zašlajfovala a začala pouštět autobus z vedlejší co tam stál, no a za ní jsem jel já a pak nikdo, tak to asi vyhodnotila, že to nepočká až projedou 2 auta.. když už tam ten autobus stál.. No a jak jsem to nečekal a jak v těch botách nemáš ze začátku nějak extra cit a ta váha... no málem jsem jí zezadu dal babu... a pak by asi poznala tuhost špiček RW, až bych jí dal penaltu doprdele  :) .

Já zatim spokojenost, s čukama hodně velká ;)  

Upraveno uživatelem Strocek
Návštěvník Jagman
Odesláno

Ja byl taky prvni dva tejdny spokojenej sice me tlacil malicek na prave(zase no) ale jinak super pohodlne botky paradni vzhled atd ale ted me proste serou

Odesláno

Komu nesedí at je proda a nechá si usit na míru.

Ja mam RW nekolik přičemž jedny moji velikost (žádné mensi, vetsi nebo akorat atd.). koupené v obchodě a dvoje bez vyzkoušení opet moji velikost koupené pres internet.

Zatim jsem nemel problem a snad mit nebudu.

Taky mam každou nohu jinou sice ne nijak extra, ale mam ovsem nedělá mi to problem zatim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...