Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vďaka za odkazy...len s cudzími jazykmi je to tak trochu slabšie...vlastne úplne nanič :-) nevadí, počkám si na ponuku v SR / ČR...

Odesláno

Vďaka za odkazy...len s cudzími jazykmi je to tak trochu slabšie...vlastne úplne nanič :-) nevadí, počkám si na ponuku v SR / ČR...

Nevím co používáš za počítač, ale když si stránky otevřeš v prohlížeči chrome, nabídne ti možnost překladu.

A pokud daný prodejce neposílá do SR, tak si lze sjednat u společnosti která se tím zabývá

zaslání na adresu skladu třeba v Německu, odkud ti to domů přepošlou, moc to nestojí a je to vyřešeno. 

Návštěvník Jagman
Odesláno

Tak po 3h na noze levá je uplně cajk ale pravá au malíček na délku je to ok tak snad to povolí zítra si zajedu do DH pro olejíček :). Sranda je že jako student základní školy jsem si kupoval skejtky 42 pak jsem přešel na normální boty ve 41 v létě jsem koupil Conversky 40 v září Timberlandy taky 40 a těď RW 39 :D ale dle tabulky mi vyšlo že 39 je přesně moje velikost tak fakt nevim :D Jo a už koukam po Ironech sakra :frusty:

Návštěvník Jagman
Odesláno

Offtopic - hezký stůl, to je fakt blok?

Jasně V8 Jaguar(jak jinak)

Návštěvník Strocek
Odesláno

Já se těch ČUK docela bál, protože jsem si myslel, že jsou už moc "formální", ale sou pecka! Něco mezi bagánáma do háku a společenskou botou.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Tak pokus číslo 2 s o půl čísla menšíma Moc Toe   :) . Ebay z Anglie o litr levnější než u nás.

Pro porovnání Moc Toe US8 a Chukka US8,5 a pak se v těch velikostech vyznejte...

Upraveno uživatelem Strocek
Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

A jak sedí?

Prvotní zkoušení sedí super, ale to ti přesně řeknu až se v nich projdu  :) . Každopádně jsem přesvědčenej, že jsem to teď, sice na podruhý, velikostně trefil. Já jsem tam u těch prvních moc toe, po tom co změkly, prostě toho zbytečnýho půl čísla navíc cejtil a mě to hrozně sralo. Jinak tady počítám s tím že musej trochu změknout a přizpůsobit se haxně. Pak jsem zkusil nazout čuky a přijde mi, že ač jsem v nich párkrát vyběhnul (zase ne mockrát), tak mi přijdou pocitově ty čuky festovnější a to to jsou US8,5 o půl čísla větší než jsou tyhle, takže každej model má asi jinou velikost, bych si nedovedl představit, že bych ty čuky měl ve stejný velikosti jako moc toe...  ;)

Nosíš je ty 8131? 

Odesláno

Jasně, že je nosím, a moc rád :) Jen kvůli nim mám černý Moctoes pořád panenský v krabici...

Mě teď dost překvapilo, že na Chukkas začala po 3 letech odcházet podrážka. Je jiná než na Moc Toe, na té měkké gumě je nalepená ještě jedna tvrzená vrstva, takže se tolik neochodí.

Ta tvrzená vrstva má náběh na to se drolit. No uvidíme, jak se to vyvine přes zimu, jsou to moje nejčastěji nošené RW, mají na nějakou tu "patinu" nárok...

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

tak 8131 maj jenom kingové to je jasný  :king:

tady týpek ti tam dá vibramku  ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...