Návštěvník Zmizík Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Argumenty typu "moje RW jsou v poho, tak co resis" fakt nemaj chybu Ja bych si tohle nenechal libit ani u bot za 1500,- kdyby byla kazda jina, urcite bych to reklamoval/vratil.Red Wing jsou fajn boty, ale chrli to po tisicich takze se chybicka proste obcas vloudi...Ja ten rozdil 10cm prekous. Ale mozna sem to mel fakt reklamovat-aspon by po mne ty lidi tak necumeli.
blam Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Stejně by koukaly ses přeci pohlednej klučina.
Návštěvník Mitak Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 (upraveno) Ve Vídni se doposud boty RW prodávaly v obchodě Arnold's kousek od Maria-Hilfer str. Dnes jsem tam byl a český prodavač mě nasměroval další asi kilák dál do nově otevřeného Red Wings Store Austria, kde pro změnu prodává Slovák. Původně jsem jen chtěl porovnat velikosti 46/47 a posléze objednat 8131 v 47, ale nakonec jsem si odnesl 875 v 47, protože mi ten barevný rozdíl oproti 8131 přišel dost nicotný. Beru to jako jeden velký pokus za 3 kila :-) protože mi přijde, že spodek vnitřku boty tvoří vlnu s vybouleným středem. Jako by byla vložka mezi chodidlovou částí a patou zvýšená. Měly to všechny boty, které jsem vyzkoušel nejen moc toe. Dělají i výměnu podrážky, někde ve Vídni, trvá to týden. Upraveno 28. října 2016 uživatelem Mitak
Návštěvník Strocek Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 bych mohl taky dělat reklamu akorát musim ještě vychytat tu mašinu no Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ale jsem rád, že mám obě dvě stejný... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rip Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 (upraveno) tak 8131 maj jenom kingové to je jasný tady týpek ti tam dá vibramku Kvůli podešvím vibram nemusíš do Ameriky ani do Vídně, stejně dobrou práci odvede i V.I.K. - servis trekové obuvi ze Zlína. Jináč alespoň pro mě je poučný tento článek o technologii výroby a vysvětlením jak se mohou rozpadnout i nenošené boty. Už jsem to tu avizoval a dal na bazar jedny boty ze žraloka, kdyby měl náhodou někdo zájem. Upraveno 7. listopadu 2016 uživatelem Rip
moco Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Tak jsem si do RW koupil na zimu merino ponožky (85%) a nohy jsou v teple
AndyAaron Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Ja svoje moc toe kupoval v zari. Sel jsem primo do RW store jen tak na cumendu a pul hodiny zkousel ruzne velikosti. Chlapik se mi venoval a radil a obskakoval, tak jsem se mu nakonec rozhodl za to udelat kseft. Zatim jsem v nich byl jen parkrat, jejich cas ted teprve prichazi. Ale nikde nic netlaci ani noha nelita. Jsou jak papuce. Jsem si prave vzomnel na zdejsi diskuze a rady vzit mensi. Borec mi tvrdil, ze ne. Bota se sice roztahne, ale spis do sirly, ne na delku. Takze jsem proste vzal, co mi primo sedelo a je to A jak tak koukam, tak nejaky chukkas by se taky hodily
bedabedulka Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Pánové, upřímně přibývají dny kdy lituji že chodim na toto forum... Včera vyzkoušeno, objednána velikost a ted uz jen čekání.... Bundou Barbour to tu nebudu svinit.. PS.: Vyhrali to Irony
bedabedulka Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Omluva, neproběhlo načtení fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ivan_989 Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 No neviem, bundu si skor ci neskor kupis asi tiez a po tych rw to bude ohromna ulava, bunda netlaci a netreba ju krvavo rozchadzat.
Návštěvník Strocek Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Ironi jsou dobrá volba, až někdy budou lóve, tak bych do nich asi taky vlítnu, takže pochvala. S tou budnou to je chyba, že si jí tu nepostnul , takže klidně můžeš i doplňky k RW jsou vítány. Jinak kámo bez urážky ty džíny by nebyly špatný, ale ty nápisy jsou tragický... k těm by mi seděly nějaký bílý kožeňáky s hóódně dlouhou špičkou a nebo koně s plechovou špičkou . Sem si říkal, že nic nemůže přebít uměle udělaný díry na kalhotech, ale tohle je teda ještě větší nálož, IMHO pochopitelně
ivan_989 Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 . Sem si říkal, že nic nemůže přebít uměle udělaný díry na kalhotech, ale tohle je teda ještě větší nálož, IMHO pochopitelně Aj podla mojho IMHO. Ja by som v tom maximalne isiel hrabat listie na zahradu alebo vyniest smeti. Tak ale ja som konzerva co vacsinou nerozozna modne hity a trendy. Ale pravdou je, ze modne italo style dziny a robotne bagance moc dokopy nejdu, to je fakt.
bedabedulka Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Jo souhlas ty džíny jsou hovadský ještě z éry bujarého mládí, protože je téměř nenosím mám je asi 8 let.. Ale jelikož jsem všechny ostatní povýšil na pracovní a na všech chino kalhotech mám slim stříh tak bych v těch Ironech vypadal asi jako magor ještě víc.. Po cestě dom jsem nasál klasiku L 501 a Wranglerky trošku tmavšííí .....
bedabedulka Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Tak tady je bunda, šel jsem pro bedale ale pytel, beuafort to samý... Tak jsem na sebe naházel všechno co šlo a asi nejlepší mi přišla tahle, je to taky voskovka celkem teplá s odnímací kapucou, velikost M, nad kapsami stahovací provázek (ala parka)..Je to Barbour Beattock Ps: rifle jsme vyřešily, boty.. Lloyd nazouvací kvůli rychlosti pžezouvání u zkoušení ostatních bot... Jinak celkově to k sobě nejde to vím sám, netřeba upozornit .... Nevím co ta bunda, jaký na ní máte názor ? Díky pánové Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Na irony už šetřím :-) Lákají mě černé, ale hnědé jsou zase univerzálnější a budou mít lepší patinu
dlubix Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Na irony už šetřím :-) Lákají mě černé, ale hnědé jsou zase univerzálnější a budou mít lepší patinu Ja mam chut prikoupit cerne... Vycisteno, naolejovano.
moco Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Ja mam chut prikoupit cerne... Vycisteno, naolejovano.Mas oboje ve stejné velikosti?
ivan_989 Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 (upraveno) Bunda super ! pre teba je slim strih alebo tailored, dobre si vybral. Ostatne (vacsina barbour bund) musi byt na tebe ako pytel ( ako aj na mne ). Tam mas aj kapucnu, ze ? Edit: aha, kapucnu spominas, prehliadol som Upraveno 13. listopadu 2016 uživatelem ivan_989
bedabedulka Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Ohledně těch velikostí tak nosím normálka 45 (tenisky, společenky rámovky) Iron rangery 44 akorát, Chukka 45 akorát.... Ty Moc Toe jsem nezkoušel protože jsem si ještě v obchodě říkal že jsou hrozný, ale co jsem sledoval pár fotek atd tak se mi začli líbit
dlubix Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Jojo, mam. 42,5. Jinak ostatni boty nosim 43. Teda ja uz vlastne moc ostatni boty nenosim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se