Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

:D sem to ale vůl, že jsem si za tu krásnou patinu nic neřek. Ale musím ti je pochválit, že ti sednou, ono jak jsou nový, tak to není vončo, ale jak jsou takhle jako lehce patinovaný, tak jim to sekne. ;)  . Už i frajer v prodejně mi říkal, že ty šrámy k nim tak nějak patří

Odesláno (upraveno)

Máš je nějaký necucaný, nebo se mi to zdá?

Jj, byly čerstvě po mytí, už jsem je nestačil vysušit a "nanorkovat" :-) ale teď už jsou po komplet wellness

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Tak nevim jak to tak ctu, zda se jakoby to byly sakra drahy skorne, kazda bota jina, zima v nich je, velikost nevis jakou si koupit ani s tuctem prevodnich tabulek, bud tlacej nebo jsou velky....a stejne..neco do sebe maj..:)

Odesláno

To je jak s tema Barbourama...mastne to je, smrdi to, rukavy kratke, strih jak cirkusovy stan a jak jdou panecku na odbyt ;)

To je urban legend ktoru pustaju do sveta ludia co si nevedia vybrat strih a velkost :) Ja mam rukavy dost dlhe, vobec to nesmrdi (skoro to neni citit), masne je to tak zlahka a strih je priliehavy :) Ale redwingy su work boots a fakt mi nejde do hlavy jak v tom ludia mozu bezne cely den trpiet = chodit.
Návštěvník Zmizík
Odesláno

To je urban legend ktoru pustaju do sveta ludia co si nevedia vybrat strih a velkost :) Ja mam rukavy dost dlhe, vobec to nesmrdi (skoro to neni citit), masne je to tak zlahka a strih je priliehavy :) Ale redwingy su work boots a fakt mi nejde do hlavy jak v tom ludia mozu bezne cely den trpiet = chodit.

A jak v tom teprv musej trpet ty chudaci delnici.

Odesláno

A jak v tom teprv musej trpet ty chudaci delnici.

Delnik ma delnicky rozum a na robotu si kupi poradne robotne boty. Nie modne work boots.

Som ich teraz aj obzeral ked je ten black friday ale keby som mal vysolit tie peniaze tak radsej za loake, cheaney alebo barker boots. . Som prizdisrac co sa boji trocha krvi a bolesti z chodze a za svoje prachy chce pohodlie a komfort.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Delnik ma delnicky rozum a na robotu si kupi poradne robotne boty. Nie modne work boots.

Som ich teraz aj obzeral ked je ten black friday ale keby som mal vysolit tie peniaze tak radsej za loake, cheaney alebo barker boots. . Som prizdisrac co sa boji trocha krvi a bolesti z chodze a za svoje prachy chce pohodlie a komfort.

Mne de hlavne vo efekt. V Loake chodej jen homoklady, krome KFL a Francise. Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

V Loake chodej jen homoklady, krome KFL a Francise.

No a co. Hm. Moje prve Loake v zivote (boots) su prave na ceste. Urcite to budu paradne a pohodlne boty. Ako sa preklada "stiff" ?
Odesláno

K Tobe asi ty Loaky pujdou:)

Me se libi, jak kvuli tomu, ze si par lidi neumi koupit botu vznikne legenda jak jsou RW na hov.o:) Mam dvoje, oboje super. Sel jsem do kramu, vzal ty co sedej a pohoda. Prvni tusim patou sezonu, dostavaj na frak stylem hory, doly, lesy, louky, motorky atd a porad super. Fakt slusne udelany bagance. A pracovni vazne jsou, ta modni vlna opadne .... A zima me v nich taky neni, protoze kdyz je venku zima, vezmu si tlustejsi fusku. Celkem jednoduchy. A to ani na Kladne nabo v Jihlave na zimaku, kde to umi pekne studit :)

Odesláno

K Tobe asi ty Loaky pujdou:)

Me se libi, jak kvuli tomu, ze si par lidi neumi koupit botu vznikne legenda jak jsou RW na hov.o:) Mam dvoje, oboje super. Sel jsem do kramu, vzal ty co sedej a pohoda. Prvni tusim patou sezonu, dostavaj na frak stylem hory, doly, lesy, louky, motorky atd a porad super. Fakt slusne udelany bagance. A pracovni vazne jsou, ta modni vlna opadne .... A zima me v nich taky neni, protoze kdyz je venku zima, vezmu si tlustejsi fusku. Celkem jednoduchy. A to ani na Kladne nabo v Jihlave na zimaku, kde to umi pekne studit :)

Tak pod to bych se podepsal..

Odesláno (upraveno)

Ja mam raději ty Loaky, a když Zmizik pise, ze mi slusej, tak jsem spokojenej :-) Místo RW raději Martensky a je to :-)

Ještě, že nosíš ten myslivecký stan na sobě...protože bys byl zcela out, voe.

Upraveno uživatelem marosh

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...