Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jo v klidu. Jen mi slib, že už mě nebudeš mučit obrázkama se sponou do kravaty  :lol2: . Bez tý debilní spony je tohle celkem šik kombinace do kanclu. Ale nevím, kolik chlapů by si tohle oblíklo na všední den do práce. Taková ta tradice nosit oblek, protože to je pěkný oblečení a sluší mi, ta si myslím v Česku zažitá není. Aspoň já to tak mám. Ve skříni 4 obleky, tmavej antracit na echt jednání a pak takový 3 ani světlý ani tmavý do práce, který na sebe natáhnu, když vím, že mě čeká nějaká schůzka. Vzít si oblek jen tak, k tomu jsem se nedostal. Sako si občas vezmu dobrovolně

Upraveno uživatelem Roman I.
  • Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Skalisi, tkaničky na Backmanech mas furt původní, ja uz je nekdy na podzim pretrhnul

Romane ty 8128 Brogue si barl kde? Vidim je treba na Redwingamsterodam za 320?

Dik

Odesláno (upraveno)

S velikosti je to osemetny. Zkusili jsme velikost, co meli na prodejne a byly velky. Tak jsme nechali objednat mensi a ty byly OK. Velikost je to EUR 37, US 6.5 a zena ma obvykle 37 (ale napr. Conversky nosi 36). To vezmi pres internet a na ferovku se s nima domluv, ze beres dve velikosti na zkousku a jedny pak vratis...

Ja mam Beckmany US 8, EUR 41 a Moc Toe US 7.5, EUR 40. V Beckmanech mam vlozku, Moc Toe zatim vypadaji bez vlozky. Je to jiny kopyto, idealni je si to zkusit.

Skalisu - jak velikostne ty 3365, taky jsi bral o cislo mensi nez obvykle? Zkusil bych prekvapit zenu :)

Puvodni tkanicky jsem roztrhl velmi brzy. Tohle jsou cerny vojensky koupeny v pracovni obuvi :).

Skalisi, tkaničky na Backmanech mas furt původní, ja uz je nekdy na podzim pretrhnul

Romane ty 8128 Brogue si barl kde? Vidim je treba na Redwingamsterodam za 320?
Dik

Jinak Red Wing je tady znamej jako vyrobce pracovnich bot. Heritage kolekce zabira jen malou cast sortimentu v mistnich prodejnach. A kdyz jsem bral dva pary, podarilo se mi dojednat cca. 70 USD slevu. Dve prodejny v okoli ma jeden majitel, sam prodava tam, kde jsem kupoval. Funguje tu muj oblibenej model malyho rodinnyho podnikani, ve druhy prodejne dela jeho manzelka. Byl jsem jeste ve tretim storu s jinym majitelem. A ten zas, kdyz danej model nemel, volal tomuhle chlapikovi - vypadalo to, ze se vsichni v okoli znaji. Proste zakaznik je na prvnim miste, konkurence nekonkurence. V te moji prodejne jsem byl celkem trikrat - poprve sam jeste v prosinci, podruhe s manzelkou a ted na samotnej nakup. Chlapik si me pamatoval, pokazdy jsme zapredli rec. Az budu chtit dalsi, tak si pockat, az sem zase pojedu na sluzebku a koupim tady.

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno

Dík. Já mám Irony o číslo menší než obvyklou UK obuv. Takže risknu koupit o číslo menší i dámskou - proti tomu, co má drahá od Loake/Cheaney. Max to vyměnim :).

Odesláno

Tak jsem koukal na redwingamsterdam.com, ale ty Brogue 8128 jsem tam nenašel. Nebo blbě koukal? Ne že bych o nich uvažoval, brogue zdobení mám na dvojích Vass a tam se hodí dle mého mínění více. Spíše mě zaujalo to zdobení na takovéto takzvaně pracovní obuvi. Je to pěkná bota a rád se na ní člověk podívá. 

Já RW preferuji v chukka provedení. 

Odesláno

no tak to je nádherná cena, pátral jsi dlouho nebo to bylo naopak, že si na ně náhodou narazil? psal si, že kopyto jak beckmany?

díky za odkaz

Odesláno (upraveno)

Náhoda, já dával asi pětkrát do košíku a ven, ale pak jsem se uklikl abylo to :-))). K velikosti. Prvni RW jsem si koupil menší o číslo a trpěl jak zvíře. Od té doby si kupuji klasickou 43 jako mám nohu a jsou mně všechny. Ty exprimenty s menšími botami mě už nechávají chladným. 8128 jsou rangery a celkem sedí i na začátku,

Upraveno uživatelem Roman I.
Návštěvník Strocek
Odesláno

Čuky v kolbence. Musim fakt uznat, že to jsou univerzální botky, dobře se nosí a hlavně se dobře zavazujou a vyzouvaj :).

Jinak čekám už asi 3 tejden na origo tkaničky, protože mi tam vylezl ten bílej vnitřek a pořád nic, asi pudu někam do klasický obuvi, určitě tam budou levnější než za cca 2kila a ještě je budou mít  :) 

post-26998-0-48550300-1486969249_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...