michalval Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna Já jsem svoje MT 875 rozcházel asi měsíc, u horního okraje nad kotníkem to bolelo pekelně. Ale jak Ti tady většina lidí ve vlákně potvrzuje, přejde to a bude z toho trochu těžší ale pohodlná bota. Zajímavé je, že 875 bolely hodně a 8875 docela v pohodě. Přitom stejná bota, stejná velikost. Asi se ty kůže neliší jen barvou, ale každá může být jinak vyčiněná a tím pádem jinak tuhá nebo poddajná.
Harwey Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna Bolo nacase ich tiez vyvetrat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
horskjan Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna před 2 hodinami, michalval napsal: Já jsem svoje MT 875 rozcházel asi měsíc, u horního okraje nad kotníkem to bolelo pekelně. Ale jak Ti tady většina lidí ve vlákně potvrzuje, přejde to a bude z toho trochu těžší ale pohodlná bota. Zajímavé je, že 875 bolely hodně a 8875 docela v pohodě. Přitom stejná bota, stejná velikost. Asi se ty kůže neliší jen barvou, ale každá může být jinak vyčiněná a tím pádem jinak tuhá nebo poddajná. Přesně, ten horní okraj boty byl peklo i u mě, ke konci toho prvního dne se to skoro už nedalo... Ale právě na tohle místo pomohl nejvíc ten změkčovač kůže Saphir, takže tady teď už na pohodu. Aktuálně mě trápí hlavně šířka boty u malíku, tam ten komfort ještě zdaleka není takový, jaký bych chtěl. Ale doufám, že i tohle se časem podá, musí Budu se opakovat, tyhle boty se mi strašně líbí a ten jejich "hrubej" vzhled mi dost sedí...
Montgomery Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna Tak jsme u nás doma taky podlehli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
teg Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna (upraveno) V 7. 1. 2026 v 17:32, horskjan napsal: Aktuálně mě trápí hlavně šířka boty u malíku, tam ten komfort ještě zdaleka není takový, jaký bych chtěl. Ale doufám, že i tohle se časem podá, musí Zrovna 875 delaji i v sirsi variante. Ja to dal az na druhy pokus. A zatimco ty standardni jsem musel rozchazet dlouho a vlastne mi nikdy poradne nesedly, ty sirsi sedely hned jak backory (draha zkusenost). Nemaj je vsude. Ja je objednaval myslim z RW Amsterdam. To same jsem mel s IR. U black smith jsem to resil vetsi velikosti, ale spravna cesta je, pri sirsim chodidle, objednat sirsi botu ve spravne delce. Blby je, ze to nejde pro vsechny modely. Upraveno 13. ledna uživatelem teg
michalval Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Dnes probehla udrzba. Poprve jsem pouzil Mink oil na MT 8875 a Beckmany - a rad jsem zjistil, ze vubec neztmavly (nebo pro prisne oko o 1%). Narozdil treba od MT 875 nebo BS 3343, ktere ztmavly fest. 5
Jeronimo Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Ty jsou, co. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
koveras Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Ja som tú hladkú korkovú podrážku nerozdýchal, museli z domu.
Koprisalov Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Až z daleké Austrálie dnes dorazily. Mam z nich radost. Už se těším, až je rozchodím. Jediné místo, kde je dost cítím, jsou jazyky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Diamondking Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna @Korpisalov ..může se zeptat proč až z Austrálie? Jinak jsou parádní..
Koprisalov Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna před 25 minutami, Diamondking napsal: @Korpisalov ..může se zeptat proč až z Austrálie? Jinak jsou parádní.. Jasně. Kupoval jsem je na ebay. Myslel jsem si, že samozřejmě něco ušetřím. A jak jsem měl radost, tak mě nenapadlo, že budu platit DPH a Clo . Nakonec to nebylo tak hrozný 400 dolarů boty + 1400 korun dph + 473 korun clo a 350 korun český poště. 1
Koza_c Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Včera jsem si chtěl koupit znovu 875 Moc Toe a přijde mi, že do ČR posílají jen jakoby druhořadou jakost. Zkouším jedny a sedí velikosti v pohodě, ale horní obšití každá bota jiná jakože viditelně to horní obšití a podrážka o několik mm menší. Říkám prodejci nepřijde vám každá bota jiná a říkal to takhle proste je jelikož je to ruční práce. Nevim no.
Frantik Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Tak delaj to mexický dělnice po milionech kusů pro roboše, tak sem tam něco ujede 1
Koza_c Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Nakonec jsem dnes probral par krabic a mam stejne. . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Frantik Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Fuj ty jsou nechutně čistý, koukej je pořádně zajebat 1 2 1
Harwey Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna Casom bude aj patina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
michalval Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Moc Toe na klasicke podrazce na snehu precijen klouzou, tak jsem chtel vyzkouset tyhle traktory. Cekaly na me se slevou na Spartoo, to jsem tam nemohl nechat. 7
Moty Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února po letech už taky patina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Rybkin Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Tak snad jsem tu velikost konečně trefil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Koza_c Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Po 14dnech menší zklamání z kvality. Začal se párat horní lem nad patou, tak bez řečí proběhla výměna za nový pár. Asi už kvalita není co byla, když jsem je měl před 10ti lety. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se