Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ano, hawthorne muleskiner, insole prilepena, opatek slozeny z kuze a textilu, ve spicce pouze textil. Velikost je o pul cisla vetsi nez Moc-toe, jsou ty boty pomerne hubeny. Kopyto se mi tvarem libi, nejsou to takovy bagancata, jak jiny RW. Fotku nahraju z mobilu.

PS: Jak jsi napsal "kozu", tak jsem se uplne lekl, ze jsou z kozy, nez mi doslo, ze to je po slovensky :).
1704cbe05badeceb9be8e51d87678b67.jpg

.

No ono ty 3120 jsou právě přímo Hawthorne. Jinak vnitřek celokůže, stélka přilepená.

Upraveno uživatelem skalis
  • Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dik, skoda ze tam je ten textil. Koža ;) Hawthorne nevyzera zle. Uz mas gumu na "gumovani" ? ;)

Ano, hawthorne muleskiner, insole prilepena, opatek slozeny z kuze a textilu, ve spicce pouze textil. Velikost je o pul cisla vetsi nez Moc-toe, jsou ty boty pomerne hubeny. Kopyto se mi tvarem libi, nejsou to takovy bagancata, jak jiny RW. Fotku nahraju z mobilu.

PS: Jak jsi napsal "kozu", tak jsem se uplne lekl, ze jsou z kozy, nez mi doslo, ze to je po slovensky :).

.

Odesláno

Jeste ne, ale asi koupim obycejnou v papirnictvi. Mimochodem rozchazeni Postmanu bych klidne prirovnal k Beckmanum, je to jen pro skalni fanousky. Hlavne paty jsou tvrdy jako kamen. Nosil jsem je tyden a pul doma a v praci jako prezuvky a ted v patek je poprve vzal ven. Nebylo to uplne prijemny a jeste to chvilku vezme, nez budou OK.

Dik, skoda ze tam je ten textil. Koža ;) Hawthorne nevyzera zle. Uz mas gumu na "gumovani" ? ;)

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Už mě ty RW serou, dvakrát do stejný řeky nevstoupíš, ale co už.... Ve Francii na letišti jsem je zase na jednom týpkovi viděl a od té doby jsem na ně myslel. Dovolená holt nebude ultra all inclusive, ale jen all inclusive :)

post-23865-0-73869600-1561567274_thumb.jpeg

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Jeste ne, ale asi koupim obycejnou v papirnictvi. Mimochodem rozchazeni Postmanu bych klidne prirovnal k Beckmanum, je to jen pro skalni fanousky. Hlavne paty jsou tvrdy jako kamen. Nosil jsem je tyden a pul doma a v praci jako prezuvky a ted v patek je poprve vzal ven. Nebylo to uplne prijemny a jeste to chvilku vezme, nez budou OK.

To je fakt asi clovek vod cloveka protoze mam dvoje bekmany a nerozchazel sem je vubec, proste hned sedly. Jestli sem to teda radsi nevytesnil z pameti. :D

Odesláno

Už mě ty RW serou, dvakrát do stejný řeky nevstoupíš, ale co už.... Ve Francii na letišti jsem je zase na jednom týpkovi viděl a od té doby jsem na ně myslel. Dovolená holt nebude ultra all inclusive, ale jen all inclusive :)

Skvělá volba! Já si své 8138 nemohu vynachválit... :) 

Odesláno (upraveno)

Tak to mas asi nejakou Beckmanovu nohu :). Jinak Postmany uz parada, vetsinou nenosim ted nic jinyho, protoze 30 + 30 min v aute rano a odpoledne musi zvladnout kazdej den bez odpocinku. Zbytek casu odpocivaji doma nebo v praci pod stolem.

Zmiziku, jaky Beckmany mas? Matne si vybavuju svetly cigar nebo co to je - ty jsou super. A dalsi? Stridas je, nosis oboje?

To je fakt asi clovek vod cloveka protoze mam dvoje bekmany a nerozchazel sem je vubec, proste hned sedly. Jestli sem to teda radsi nevytesnil z pameti. :D

Upraveno uživatelem skalis
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Jojo, ty světlý cigar a teď, když sem se koukal, tak ty druhý vůbec nejsou Beckman ale Blacksmith 3343. :D To sem blázen....

• po 4 týdnech...
Odesláno

Ahojte, 

možná to je na nové téma, ale je tomuto asi nejblíž.

nevíte kde se dají v čr vidět, vyzkoušet, koupit boty Wolverine?

nebo vše jenom internet?

díky

m

Odesláno (upraveno)

Ahojte, 

možná to je na nové téma, ale je tomuto asi nejblíž.

nevíte kde se dají v čr vidět, vyzkoušet, koupit boty Wolverine?

nebo vše jenom internet?

díky

m

Mám 5 párů, jak budeš mít cestu kolem, klidně ti je předvedu...

post-2312-0-70251200-1564476385_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Traveller
Odesláno

Mám 5 párů, jak budeš mít cestu kolem, klidně ti je předvedu...

attachicon.gifDSC_4226.jpg

Ahoj, tak to bych se rad nekdy podival.

co to je prosim za model na tve foto? nejaky starsi model, nebo je to Red Wing?

Odesláno

Ahoj, tak to bych se rad nekdy podival.

co to je prosim za model na tve foto? nejaky starsi model, nebo je to Red Wing?

Ptal ses na wolverine, tak to bude wolverine
Odesláno

Ptal ses na wolverine, tak to bude wolverine

Hmm, zni to logicky, no na zadny model wolverinu ktery jsem doted videl mi to nesedelo, tak se pro jistotu ptam...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...