Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 2. 2. 2024 v 9:56, Hasňa napsal:

Možná v nich ale zase půjde pohodlně chodit, s čímž mají RW dost často problém a co je zároveň docela důležitá vlastnost bot. emoji3.png

Rozšířit  

Vzhledem k životnosti bot je to jen krátká zanedbatelná perioda na začátku dlouhodobého vztahu 😎.

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 2. 2. 2024 v 9:56, Hasňa napsal:

Možná v nich ale zase půjde pohodlně chodit, s čímž mají RW dost často problém a co je zároveň docela důležitá vlastnost bot. emoji3.png

Rozšířit  

To je mozny, ale RW jsou teda nejpohodlnejsi boty, co mam. A to jak Moc Toe, tak Irony. Akorat se musi rozchodit, coz ale hodne kozenejch. Kdo nekdy rozchazel Martensky, vi 🙂 

Návštěvník Strocek
Odesláno

Přesně tak, když je rozšlápneš, tak jsou pohodlný jako moje ády na běhání :default_smile:. Jasně, neni to hned, ale pak je to v klidu a samozřejmě nesmíš tam nosit slabou ponožku, to taky udělá hodně. 

Odesláno

Me vzdycky fascinuje ta debata o pohodli RW a ted dokonce srovnani s Adama na behani 😀

Jedinej duvod, proc nosim sem tam RW je proto, jak vypadaj. Co se tyce pohodli, tak horsi jsou uz jen oblekovky.

Odesláno

Zeptal bych se na podrážku, je spíš tvrdší nebo to i tlumí? Podle fotek bych řekl, že by mohlo.

Odesláno

Iron Rangery - Prvé, ktoré som mal, bola staršia verzia s čiste korkovou podrážkou. To nešlo nosiť, jak to bolo tvrdé. Cestou po chodbe do kanclu šéf vždy vedel, že som to ja. Tie novšie v vibramom už sú lepšie.

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Když nebudu počítat počáteční rozcházení, tak boty který mi nejsou, tlačí mě atd. tak bych v životě nenosil, ani že se mi líbí nebo, že vypadám šik :default_smile:  

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno
  V 3. 2. 2024 v 16:38, koveras napsal:

Iron Rangery - Prvé, ktoré som mal, bola staršia verzia s čiste korkovou podrážkou. To nešlo nosiť, jak to bolo tvrdé. Cestou po chodbe do kanclu šéf vždy vedel, že som to ja. Tie novšie v vibramom už sú lepšie.

Rozšířit  

Diky

Odesláno

Necelý dva týdny a začínaj bejt jako bačkůrky. Dost pomohl ten All Natural Boot Oil hned po prvním týdnu, barvu to nijak nezměnilo.

IMG_0844.jpeg

IMG_0843.jpeg

Odesláno

Máte někdo zkušenosti s použitím Red Wing bot na delší procházky? Jsou takové Blacksmith nebo Iron Ranger rozumná volba na cca 150 km track v kopcovitém terénu?

Odesláno
  V 5. 2. 2024 v 10:14, Drooz3R napsal:

Máte někdo zkušenosti s použitím Red Wing bot na delší procházky? Jsou takové Blacksmith nebo Iron Ranger rozumná volba na cca 150 km track v kopcovitém terénu?

Rozšířit  

Ne, nejsou. Upadnou Ti nohy. 

Odesláno
  V 5. 2. 2024 v 10:14, Drooz3R napsal:

Rozšířit  

Jo, byly vhodné asi před 100 lety, když jsi pochodoval na frontu. 😃

Respektive budeš trpět, takže jestli je to nějaký náboženský pochod, proč ne. :)

Odesláno

Tak to se tady trochu rozchazite v názorech, jeden píše že po rozchození jsou z nich bačkory a druhej z nošení dělá sebemrskacstvi 😀 Já je zvažoval na venčení (dlouhé venceni) a teď jsem teda na vážkách

Odesláno (upraveno)

Zalezi, na co jses zvyklej. Jestli na kozeny pohory, tak to pujde. Jestli na lehky textilni moderni boty, tak radeji ne. Ja v nich par hodin v kuse bezne chodim, mam je rozchozeny, ale je to proste jednoducha kozena tezka bota s limity danymi konstrukci a materialy.

edit: pokud nejdu do horskyho kamenityho terenu, tak si beru na vejslapy RW.

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno (upraveno)

Tak neviem, ja žijem v tom, že je to "nóbl" odnož WORKING shoes. Na výlety do prírody (či už dlhé prehádzky, alebo 150km tripy do skál) snáď budem pozerať na značky, čo majú v portfóliu HIKING shoes...

Upraveno uživatelem koveras
Odesláno
  V 5. 2. 2024 v 15:33, skalis napsal:

Zalezi, na co jses zvyklej. Jestli na kozeny pohory, tak to pujde. Jestli na lehky textilni moderni boty, tak radeji ne. Ja v nich par hodin v kuse bezne chodim, mam je rozchozeny, ale je to proste jednoducha kozena tezka bota s limity danymi konstrukci a materialy.

edit: pokud nejdu do horskyho kamenityho terenu, tak si beru na vejslapy RW.

Rozšířit  

Kožený, těžký mi nevadí, jsem zvyklej na všechno. Co mi ale vzhledem k věku a kolenům vadí je tvrdá podrážka jako u klasických poctivých trekovek. Třeba jako Garmisch Marrone atd., prostě skoro netlumený.

Odesláno

Dneska odpoledne - ale neni to hiking, jen 5 km po lese. Proslapat s nima celej vikend klidne 50 km, kdyz pak muzou dobre proschnout, neni problem. Vyrazit na 150 km trail v horach bych v nich nechtel, i kdyz to jde. Prirovnani k pochodovani na frontu sedi, ty boty Te nenechaj ve stychu. Ale na seriozni hiking v horach bych bral moderni, lehky a odpruzeny boty.

IMG_3015.jpeg

Odesláno
  V 5. 2. 2024 v 15:35, koveras napsal:

Tak neviem, ja žijem v tom, že je to "nóbl" odnož WORKING shoes. Na výlety do prírody (či už dlhé prehádzky, alebo 150km tripy do skál) snáď budem pozerať na značky, čo majú v portfóliu HIKING shoes...

Rozšířit  

Tak to se nedivím, že to můžou bejt boty do konce života, když je nemáš šanci ochodit 😀peace

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...