Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vypadají fajn, ale je to jako se v Rolex vlakně chlubit hodinkami Steinhart

No to jo, teď ředitel red wingů pláče zabalenej do americký vlajky :D teď mě omluv, jdu do vlákna Heuer prudit s Tagama :D

Upraveno uživatelem cuborg
  • Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tohle je Jim Beam. A k tomu red selvedge texasky. Nemám námitek.;)

Diky ooo nejvyssi raw d. and red w. trend settere

Odesláno

Ahoj. mohli by jste mi prosím někdo poradit jakou velikost vybrat, když si chci koupit Chukka?  https://www.redwingberlin.com/en/shoes/without-heel/650/work-chukka-3141?number=

Mám Moc Toe 1907 ve velikosti US7,5, EUR 40   D a jsou mě pefektně. Nevím, ale jestli by tato velikost seděla i u Chukka... myslím, že se to asi bude trochu lišit. Máte někdo nějakou zkušenost?
Předem moc díky

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Mám stejnou velikost jako ty, Moc Toe US7,5. Koupil jsem si chukky o půl čísla větší (US8), protože maj jinej tvar a ze začátku to vypadalo, že to je ončo, ale časem se rozšláply a zjistil jsem, že to chce tu samou velikost jako moc toe. Čuky US8 jsem prodal a pořídil stejnou velikost US7,5. Takže moje rada zní koupit stejnou velikost jako moc toe s tím, že rozcházení čuk budu trošku horší než u moc toe, ale pak se to srovná.   

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

moc toe maj jiný kopyto a sou podlě mě na rozcházení snažší, ale dýlka se Ti nenatáhne, takže zajeď do Denim Heads a zkus nebo objednej na Spartoo obě velikosti a jednu vrať

Odesláno

Irony byly hned pryc a nechci tu z toho delat vetesnictvi, ale mam jeste jedny tmavehnedy Moc Toe ve velikosti 42,5 (realne odpovida velikosti 43), ktere uz nenosim. Tak nez je dam na eBay, kdyby byl zajem, poslete mi SZ.

Návštěvník Strocek
Odesláno

pánové  nevíte jak si dobře poradit s tím, když má někdo trošku menší haxnu (chodidlo)  :) . Jsou na to nějaký spešl vložky nebo tak?

Odesláno

pánové  nevíte jak si dobře poradit s tím, když má někdo trošku menší haxnu (chodidlo)  :) . Jsou na to nějaký spešl vložky nebo tak?

Jsou na to menší boty :-) ale jinak to lze vyřešit jakoukoliv vložkou která ti sedne...noha se prizvedne a dostaví se pocit zvětšení chodidla. Pak existují ?patičky? které se nalepí do oblasti paty a nohu to posune dopředu. Obě resp.vsechy takové řešení jsou jen kompromis a nikdy to nebude ono. Většinou když dáš vložku tak ti to zvedne patu nad oblast,než kde zamýšlel výrobce a většinou ti ta pata bude lítat.

Návštěvník Strocek
Odesláno

s těma menšíma botama no nevim, tak by ti byla bota u menšího chodidla a u většího chodidla by tlačila... Ale chápu, že to nebude nikdy ončo a zase kupovat druhou botu o půl čísla menší bych řekl, že docela leze do peněz...

Odesláno (upraveno)

s těma menšíma botama no nevim, tak by ti byla bota u menšího chodidla a u většího chodidla by tlačila... Ale chápu, že to nebude nikdy ončo a zase kupovat druhou botu o půl čísla menší bych řekl, že docela leze do peněz...

Jo ták....nepochopil jsem z tvého textu výše, že máš menší jen jednu nohu....

Ja mam jednu taky o půl čísla menší.

No kdybychom to společně měli zrcadlově obracené, tak můžeme nakupovat společně a vyměňovat jednu botu mezi sebou. :-))))))

Upraveno uživatelem moco
Návštěvník Strocek
Odesláno

Je to docela voser to půl čísla u jedný nohy. Jak to mám rád všechno pintlich, tak mě to dóst sere ..... :)

Dneska mám tlustější fusekly a dá se to ;)

post-26998-0-44815200-1511173859_thumb.jpg

Odesláno

Chystájí se někde nějaké větší slevy na black friday? Nevíte někdo? Moc ty zahraniční e-shopy nesleduji.

Odesláno

20% mas na Spartoo i ted, nemusíš čekat do pátku

Voucher býk sleva172, snad si ho pamatuju dobre

Odesláno (upraveno)

To je celkem divočina. V ofiko prodejnách 17.listopadu.

Canoe 9851

Sakra to je nadhera. Vite o nich neco? Uplne novej model/limitka? Moc jsem toho o nich nenasel...

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Edit: tak to vypada, ze "Canoe" jsou jen pro asijsky trh. Ma to vzdycky hroznej smrnc. Treba Barbour pro japonskej trh je uplne jina liga.

Upraveno uživatelem Vajt

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...