Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jsem zvědavý, ve kterém století Prim vyrobí svůj první kovový náramek

• Haha 2
Odesláno (upraveno)

Platina za 550. To koupí asi jen srdcař.

Upraveno uživatelem Dzos
  • Haha 1
Odesláno

Zas ušetřena kopa peněz :D Ale jakože vypadají celkem fajn když si odmyslím cenovku a rozměry 52,4 mm lug to lug.

Nejvíc se mi ale asi líbí ta spona. image.thumb.png.5cf1b84e19ff547045eb79285f872196.png

Odesláno

Jo, ty potápky byly naprosto kruté :D Milimetrová mezera mezi řemenem a hodinkami a Aliexpress :D Ale jakože celkově ty hodinky byly naprosto obludné a vzhledově asi to nejhorší co kdy vypustili. Dodnes nechápu koho tam napadlo, že to je fajn. 

• Like 1
  • Haha 1
Odesláno

Jo povrch ciferníku se mi líbí, chtěl bych se podívat na detail, ten použitý obrázek nemá nejlepší rozlišení.

image.png

Odesláno

Prisiel mi email s odkazom akoze na tento novy model - ktory, mimochodom, vyzera velmi dobre (aj ked nie je na moju tenku ruku). Klikam nan - a link odkazuje na stranku s predchadzajucim bronzovym modelom. Chalani z Eltonu - viete aspon nieco urobit na prvykrat poriadne?

Odesláno

No, a protože se jim to nepovedlo napoprvé, tak já dostal emaily dva. Heč! Ano, v tom druhém už jsou odkazy korektní.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 5 hodinami, Fade napsal:

Zas ušetřena kopa peněz :D Ale jakože vypadají celkem fajn když si odmyslím cenovku a rozměry 52,4 mm lug to lug.

Nejvíc se mi ale asi líbí ta spona. image.thumb.png.5cf1b84e19ff547045eb79285f872196.png

Fade-ovi sa pacia nove Orliky. Peklo v tej chvili zamrzlo ;)

Odesláno

@miguel Hehe, mi se líbí více modelů od Eltonu. Třeba jsem vzhledově měl moc rád moje renovované Igeny a nosil bych je dál, kdyby se tak nesraly a přešla mě na ně chuť. Já mám jen problém s jejich kvalitou, strojkem a neadekvátní cenou :) Tyhle Orlíky bych i ponosil, kdybych měl ruku na ten obrovský lug to lug a cena by byla 49k.

I renovaci bych si nechal udělat, ale nemám na to ty nervy :D 

Odesláno

Zaujal ma Mach Titan za 130,... Oni v Eltone uz zvladaju UTC, alebo je to len nahon z datumovky vytiahnuty na rucku?

Odesláno
před 2 hodinami, cali napsal:

Zaujal ma Mach Titan za 130,... Oni v Eltone uz zvladaju UTC, alebo je to len nahon z datumovky vytiahnuty na rucku?

Podle dosažených informací, ta čtvrtá ručička ukazuje AM-PM a není samostatně nastavitelná…… což je škóóóóóóda……

Odesláno

Prvé nové orlíky ktoré sa mi ozaj páčia, ešte keby ich tak urobili aj v menšej veľkosti ako tie bronzové, lebo L2L je mimo mňa. Bombír ručky aj na oceľovej verzii by potešili, tie ploché sú nemastné-neslané.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...