Harwey Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Hloubka není limit https://www.prim.cz/novinka-prim-orlik-iii
p3k Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června jsem zvědavý, ve kterém století Prim vyrobí svůj první kovový náramek 2
Dzos Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června (upraveno) Platina za 550. To koupí asi jen srdcař. Upraveno 25. června uživatelem Dzos 1
Fade Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Zas ušetřena kopa peněz Ale jakože vypadají celkem fajn když si odmyslím cenovku a rozměry 52,4 mm lug to lug. Nejvíc se mi ale asi líbí ta spona.
ragu Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Wow, už to nedávaj na řemeny se sponou z aliexpressu (jako třeba potápky) 1
Fade Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Jo, ty potápky byly naprosto kruté Milimetrová mezera mezi řemenem a hodinkami a Aliexpress Ale jakože celkově ty hodinky byly naprosto obludné a vzhledově asi to nejhorší co kdy vypustili. Dodnes nechápu koho tam napadlo, že to je fajn. 1 1
Jehlan Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Jo povrch ciferníku se mi líbí, chtěl bych se podívat na detail, ten použitý obrázek nemá nejlepší rozlišení.
Fade Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června @Jehlan tady je v plné velikosti https://www.prim.cz/data/filecache/b6/PRIM-ORLIK-III-7.jpg 1
Jehlan Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června @Fade díky, jsou velmi povedené, ale ta cena odrazuje. Počkám až budou na Jomashop .
miguel Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Prisiel mi email s odkazom akoze na tento novy model - ktory, mimochodom, vyzera velmi dobre (aj ked nie je na moju tenku ruku). Klikam nan - a link odkazuje na stranku s predchadzajucim bronzovym modelom. Chalani z Eltonu - viete aspon nieco urobit na prvykrat poriadne?
Bert Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června No, a protože se jim to nepovedlo napoprvé, tak já dostal emaily dva. Heč! Ano, v tom druhém už jsou odkazy korektní. 1
skalis Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června No vidite, konecne poradna vodotesnost. Cena je za me v poradku.
miguel Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června před 5 hodinami, Fade napsal: Zas ušetřena kopa peněz Ale jakože vypadají celkem fajn když si odmyslím cenovku a rozměry 52,4 mm lug to lug. Nejvíc se mi ale asi líbí ta spona. Fade-ovi sa pacia nove Orliky. Peklo v tej chvili zamrzlo
Fade Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června @miguel Hehe, mi se líbí více modelů od Eltonu. Třeba jsem vzhledově měl moc rád moje renovované Igeny a nosil bych je dál, kdyby se tak nesraly a přešla mě na ně chuť. Já mám jen problém s jejich kvalitou, strojkem a neadekvátní cenou Tyhle Orlíky bych i ponosil, kdybych měl ruku na ten obrovský lug to lug a cena by byla 49k. I renovaci bych si nechal udělat, ale nemám na to ty nervy
cali Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Zaujal ma Mach Titan za 130,... Oni v Eltone uz zvladaju UTC, alebo je to len nahon z datumovky vytiahnuty na rucku?
FantasticFabio Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června před 2 hodinami, cali napsal: Zaujal ma Mach Titan za 130,... Oni v Eltone uz zvladaju UTC, alebo je to len nahon z datumovky vytiahnuty na rucku? Podle dosažených informací, ta čtvrtá ručička ukazuje AM-PM a není samostatně nastavitelná…… což je škóóóóóóda……
Sonny919 Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Prvé nové orlíky ktoré sa mi ozaj páčia, ešte keby ich tak urobili aj v menšej veľkosti ako tie bronzové, lebo L2L je mimo mňa. Bombír ručky aj na oceľovej verzii by potešili, tie ploché sú nemastné-neslané.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se